- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Gözünüz aydın canım çok şükürKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın canım çok şükürKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
![]()
![]()
Amin bitanem bu sayfada herkesten mutlu güzel haberler duymak nasip olsun inşallahGözünüz aydın canım çok şükürsağlıkla gelsin kızçen
Hayırlı olsun canım ne güzel her ikisinden de tatmış oluyorsun ben de heyecanlandım şimdiKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
![]()
![]()
Teşekkür ederim bitanem Allahım sizede nasip etsin inşallah evet normalde 16 haftalık olunca daha net belli oluyor ben nıpt testi yapınca belli olduHayırlı olsun canım ne güzel her ikisinden de tatmış oluyorsun ben de heyecanlandım şimdibiz ne zaman öğrenicez acaba kızımda 16.haftaya kadar söylememişti doktor
![]()
Gözünüz Aydın allahim size bağışlasın inşallahKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
![]()
![]()
Teşekkür ederim bitanem sizlerinde inşallah güzel haberlerle gelin dualarımdasınızGözünüz Aydın allahim size bağışlasın inşallah![]()
İyiyiz canım sen nasılsınGünaydın tatliş eylül anneleri nasılsınız![]()
Çok şükür kuzum bende iyiyim bi kızım olucağını duyunca dahada iyi oldumİyiyiz canım sen nasılsın![]()
Hayırlı olsunKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
![]()
![]()
Bende kesinlikle bakmıştımAyy öğrenmeden nasıl duruyorsun yaa bende süpriz mi olsa diyorum ama elime form gelse bakmadan duramam galiba. Nipt testi nerde yaptırmıştın canım? Sonuç kaç güne çıktı? Bende bekliyorum şuan. Bir de sonuç formuna bakarken cinsiyet yazmıyor mu ? Ay ne meraklı çıktım:)
Ben 13+3 um ben de almadım.Kızlar ben daha bişey almadım giyecek yaama siz ilerden gidiyorsunuz benden o yüzden almadım tabi, bol paça lastikli pantalon ve tayt giymeyi planlıyorum
![]()
Gözün aydın çok sevindim canımKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
![]()
![]()
Sağol kuzum bende çok bulantı ve kusmadan dolayı kız düşünüyordum çünkü oğlumda böyle olmamıştıGözün aydın çok sevindim canımsen ne hissediyordun ben onu merak ediyorum
![]()
Ay süpersin, benimde kıyafetlerim oversize severim böyle salaş, ama pantalonlarım şimdilik bile sıkıyor hafif, bebeği daraltmak istemiyorumBen 13+3 um ben de almadım.
Alt karnım çıktı ama hep yüksek bel giydiğim icin sorun olmuyor kıyafet.corapla da elbise giyiyorum boyle giderse 0 masrafla bitiricem kendim için hamilelik sürecini1 kilo aldım şimdilik.
Senin bu teorine göre benim bebiş erkekSağol kuzum bende çok bulantı ve kusmadan dolayı kız düşünüyordum çünkü oğlumda böyle olmamıştı
Erkek olursa Hakan ismi hoşuma gidiyor, ama kızım Tarkan koymak istiyorKızlar isim konusunda aklınızdan geçen isimler var mı? Biliyorum erken daha ama belki vardır aklınızdan geçenler ve arayışta olanlara da fikir olur ☺
Bizde kız olursa Elizan, erkek olursa Muhammed Alparslan düşünüyoruz eşimleKızlar isim konusunda aklınızdan geçen isimler var mı? Biliyorum erken daha ama belki vardır aklınızdan geçenler ve arayışta olanlara da fikir olur ☺
Büyük ihtimalleSenin bu teorine göre benim bebiş erkekbende bunda daha iyiyim
![]()
Valla benimde pek bulantım olmadı, ama yakın arkadaşımın aşırı bulantısı olmuştu ona rağmen oğlu oldu. Ben hala kız hissediyorummSenin bu teorine göre benim bebiş erkekbende bunda daha iyiyim
![]()