2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar iki sonucum da çıkmjş şuan hastaneye gidiyorum hem kan uyuşmazlığı testim hem de fetal dualarınıza ihtiyacım var kalbim duracak Allahım güzel sonuçlar alayım inşallah bebeğim sağlıkla bizimle kalsın ne olur 🙏
hayırlı haberlerle gel inşallah, dualarımız seninle 💕

Arkadaşlar iki sonucum da çıkmjş şuan hastaneye gidiyorum hem kan uyuşmazlığı testim hem de fetal dualarınıza ihtiyacım var kalbim duracak Allahım güzel sonuçlar alayım inşallah bebeğim sağlıkla bizimle kalsın ne olur 🙏
Canım hadi gel güzel haberlerle artık güzel haberler almaya o kadar çok ihttiyacımız varki🙏

Fetal dnam temiz çıktı çok şükür. Ve Allahın izniyle bebeğimiz de erkek ama ındırekt coombs testim pozitif. 1/4 oranda çıktı şuan düşük ama takibe alacaklar 2 haftada bir test vereceğim umarım artmaz Allah büyük mucizem sağlıkla doğacak inanıyorum. Hepimizin sınavı farklı

bende bugün 2 li test sonucu için kontrole gideceğim, bir de kızlar 3.adet döneminden geçiyorum 2 gündür kasık ağrım fazla ve inanılmaz halsizim uyku da uyuyamıyorum gece zar zor dalıyorum dönünce bile uyanıyorum anlamadım neden böyle, 2.trimestra girdim güya enerji yükseleceğine düşüyor bende 🥲

Fetal dnam temiz çıktı çok şükür. Ve Allahın izniyle bebeğimiz de erkek ama ındırekt coombs testim pozitif. 1/4 oranda çıktı şuan düşük ama takibe alacaklar 2 haftada bir test vereceğim umarım artmaz Allah büyük mucizem sağlıkla doğacak inanıyorum. Hepimizin sınavı farklı
çok şükür canım ya inşallah risk artmadan sağlıkla kucağına alırsın 🙏 bu arada cinsiyeti de hayırlı olsun topiğimizin ilk erkek haberi 🥳 tebrik ederim 💕

Gözün aydın canım inşallah sağ Salim kavuşacaksınız 🙏

Rabb'im yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🌼

bende bugün 2 li test sonucu için kontrole gideceğim, bir de kızlar 3.adet döneminden geçiyorum 2 gündür kasık ağrım fazla ve inanılmaz halsizim uyku da uyuyamıyorum gece zar zor dalıyorum dönünce bile uyanıyorum anlamadım neden böyle, 2.trimestra girdim güya enerji yükseleceğine düşüyor bende
Bende uyku yönünden öyleyim benimde 15 gündür bazen hafif bazen orta derecede başım ağrıyor anlamadım gitti

Bende uyku yönünden öyleyim benimde 15 gündür bazen hafif bazen orta derecede başım ağrıyor anlamadım gitti
evet tabi bir de baş ağrısı var onu demeyi unutmuşum 🤦 aslında ben iyiydim bi kaç gündür böyle kötü oldum çokta kötü sayılmaz yine de çok şükür de ne bileyim iyi de değilim, bebiş sağlıklı olsun da böyle çekmeye razıyım 🥲

Şu bulantıdan kurtulsam yeter bana ya kahvaltı yapmıştım az önce çıkardım hepsini midemde birşey durmuyor mutfağı toparlayayım dedim kokuyor herşey hemen çıkartma dürtüsü geliyor nasıl olacak böyle ya doyasıya yemek yemeyi özledim 😭

çok şükür canım ya inşallah risk artmadan sağlıkla kucağına alırsın 🙏 bu arada cinsiyeti de hayırlı olsun topiğimizin ilk erkek haberi 🥳 tebrik ederim 💕
Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah hepimiz🌸❤️ hep erkek hissettik kız da olsa erkek de olsa aynı derece sevinecektik ama rüyamızda da hep erkek gördük ve Allahım erkek nasip etti 🚙

Gözün aydın canım inşallah sağ Salim kavuşacaksınız 🙏
İnşallah canım benim hepimiz🙏teşekkür ederim❤️
Rabb'im yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🌼
İnşallah canım benim hepimiz alalım sağlıkla inşallah ❤️❤️

Back
X