2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
3 iş günü içinde çıkacak dediler ama sizin yarın çıkabilir o zaman
Bana da üç ila beş iş günü arasında dediler. Muhtemelen pazartesi günü çıkacağını düşünüyorum. Çünkü salı günü verdim çarşamba işleme alındı gibi bir mesaj geldi telefonuma. Tabii yarına çıkarsa başımın üstünde yeri var😀😀

Kizlar benim boğazlarım şişti içimde bi üşüme var vücudum dökülüyor ilac da alamıyorum yatak döşek yatıyorum 2 gündür

Bana da üç ila beş iş günü arasında dediler. Muhtemelen pazartesi günü çıkacağını düşünüyorum. Çünkü salı günü verdim çarşamba işleme alındı gibi bir mesaj geldi telefonuma. Tabii yarına çıkarsa başımın üstünde yeri var😀😀
Ay hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz, ben de 2 li test yaparım yeter diyordum ama doktorum anlatınca bi anda fetal yaptıralım dedik ani kararla inşallah güzel sonuçlar alırız ❤️❤️

Kizlar benim boğazlarım şişti içimde bi üşüme var vücudum dökülüyor ilac da alamıyorum yatak döşek yatıyorum 2 gündür
Geçmiş olsun bal limon ıhlamur yap istersen sıcak sıcak iç bana iyi gelmişti devam edersede doktora gitmeyi ihmal etme

Ihlamur yasak değil dimi bitki caylari yasak diye yapmamistim
Sadece doğuma yakınken içilmediğini biliyorum onun dışında ben içine zencefilde koyup içiyorum rahatsızken gebeliğimin 5 veya 6. haftasında ateşlenmiştim bana iyi geldi tedirginsen ıhlamursuz iç ki boğazın rahatlasın ayrıca ada çayı ve zerdeçal kesin sıkıntılı bu ikisini biliyorum

Merhaba kızlar benim 14. haftada hala bulantı devam ağzımın tadı yok😬
Bende 13 ün içindeyim bulantı kusma iştahsızlık ve herşeyden iğrenme devam ne zaman düzelicek bilmiyorum et yiyemiyorum biçok şeyden iğrendim artık eskiye dönsem çok iyi olurdu

Sadece doğuma yakınken içilmediğini biliyorum onun dışında ben içine zencefilde koyup içiyorum rahatsızken gebeliğimin 5 veya 6. haftasında ateşlenmiştim bana iyi geldi tedirginsen ıhlamursuz iç ki boğazın rahatlasın ayrıca ada çayı ve zerdeçal kesin sıkıntılı bu ikisini biliyorum
Teşekkürler canım 🙏

En güvenilir nipt testi hangisi kızlar? Doktorunuz hangisi en güvenilir dedi iletişim paylaşır imısınız

En güvenilir nipt testi hangisi kızlar? Doktorunuz hangisi en güvenilir dedi iletişim paylaşır imısınız
Canim benim dr umun tek dedigi firma buydu yanılma payı %0.03 yuzde 1 bile degil numarasi 05336000326 Tamer bey bölge yoneticisiydi bi konus istersen busra dogan ben bilir beni soylersen

Back
X