- 29 Nisan 2021
- 4.974
- 7.547
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 iş günü içinde çıkacak dediler ama sizin yarın çıkabilir o zamanBen varım, 2 gün önce verdim kanı. Anlaşma falan demediler 7000₺ ödedik biz
Kız gibi geldi bana :)Kız :)
inşallah bebeğiniz iyidir duam sizinleYarındw başka doktora gideceğiz... genetik birimi.. Amniyosentez yada cvs ye karar verilecek ne zaman yapılır bakacağız. bakalı onlarla kesin sonuç alacağız. Lütfen bize dua edin![]()
Bana da üç ila beş iş günü arasında dediler. Muhtemelen pazartesi günü çıkacağını düşünüyorum. Çünkü salı günü verdim çarşamba işleme alındı gibi bir mesaj geldi telefonuma. Tabii yarına çıkarsa başımın üstünde yeri var3 iş günü içinde çıkacak dediler ama sizin yarın çıkabilir o zaman
Kız:)
Bende ilk gebeliğimde kurdeşen dökmüştüm, bağışıklık zayıflıyor herhaldeÜrtiker kurdeşen olabilir mi ben gebe olmadan önce ürtiker oldum hatta ilaçlarını kullanırken hamile kaldığımı öğrendim
İnşallah güzel şeyler duyarsınTrizomi değil canım. Aşağıdaki posta yazmıştım onu ekledim.. doktor sırasındayız şimdi
Ay hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz, ben de 2 li test yaparım yeter diyordum ama doktorum anlatınca bi anda fetal yaptıralım dedik ani kararla inşallah güzel sonuçlar alırızBana da üç ila beş iş günü arasında dediler. Muhtemelen pazartesi günü çıkacağını düşünüyorum. Çünkü salı günü verdim çarşamba işleme alındı gibi bir mesaj geldi telefonuma. Tabii yarına çıkarsa başımın üstünde yeri var![]()
Guzel haberler gelsin inşallah kotu dusunme lutfenTrizomi değil canım. Aşağıdaki posta yazmıştım onu ekledim.. doktor sırasındayız şimdi
Allah düşman başına vermesin bu kurdeşeniBende ilk gebeliğimde kurdeşen dökmüştüm, bağışıklık zayıflıyor herhalde
Geçmiş olsun bal limon ıhlamur yap istersen sıcak sıcak iç bana iyi gelmişti devam edersede doktora gitmeyi ihmal etmeKizlar benim boğazlarım şişti içimde bi üşüme var vücudum dökülüyor ilac da alamıyorum yatak döşek yatıyorum 2 gündür
Ihlamur yasak değil dimi bitki caylari yasak diye yapmamistimGeçmiş olsun bal limon ıhlamur yap istersen sıcak sıcak iç bana iyi gelmişti devam edersede doktora gitmeyi ihmal etme
Sadece doğuma yakınken içilmediğini biliyorum onun dışında ben içine zencefilde koyup içiyorum rahatsızken gebeliğimin 5 veya 6. haftasında ateşlenmiştim bana iyi geldi tedirginsen ıhlamursuz iç ki boğazın rahatlasın ayrıca ada çayı ve zerdeçal kesin sıkıntılı bu ikisini biliyorumIhlamur yasak değil dimi bitki caylari yasak diye yapmamistim
Bende 13 ün içindeyim bulantı kusma iştahsızlık ve herşeyden iğrenme devam ne zaman düzelicek bilmiyorum et yiyemiyorum biçok şeyden iğrendim artık eskiye dönsem çok iyi olurduMerhaba kızlar benim 14. haftada hala bulantı devam ağzımın tadı yok![]()
Teşekkürler canımSadece doğuma yakınken içilmediğini biliyorum onun dışında ben içine zencefilde koyup içiyorum rahatsızken gebeliğimin 5 veya 6. haftasında ateşlenmiştim bana iyi geldi tedirginsen ıhlamursuz iç ki boğazın rahatlasın ayrıca ada çayı ve zerdeçal kesin sıkıntılı bu ikisini biliyorum
Kabarmayı göremiyorum peki nasıl geçti sizde yada geçti mi hamilelik döneminde yoksa kaşıntı devam mı ettiKaşınır kızarır kabararır ve bir süre sonra kaybolur resimlerine internetten bak seninkiyle kıyasla
Canim benim dr umun tek dedigi firma buydu yanılma payı %0.03 yuzde 1 bile degil numarasi 05336000326 Tamer bey bölge yoneticisiydi bi konus istersen busra dogan ben bilir beni soylersenEn güvenilir nipt testi hangisi kızlar? Doktorunuz hangisi en güvenilir dedi iletişim paylaşır imısınız