• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hanımlar genital bölge (rahim kasık değil vajina) ağrı kemik ağrısı gibi 😔 yaşayan oldu mu? Çok şiddetli değil ama rahatsız edici bir ağrı yaşıyorum birkaç saattir. Normal mi acaba 🥴 sanki orayı sert bir şekilde bir yere vurmuşum gibi bi kemik ağrısı gibi 😩😩
Çatı ağrısı is coming canım 🤣maalesef ilk gebeliğimde yaşamıştım doğurana kadar geçmiyor, magnezyum desteği alabilirsin doktoruna danış da

Ben elbise aldım 1 2 rahat yazın giyerim diye, hamile tşörtü ve tayt aldım kapri taytta var bol olan da, LCw den aldım hep başka varsa da bilmiyorum marka olarak, hele bı de kotlara baktım hamile kotlar vs uçmuş, Allah'tan benim önceden vardı, ben şimdiden giyiyorum rahat ☺️ pantalonlar başından beri olmuyor bana zaten rahat edemiyordum. Yazın taytlarla uzun tşörtle giyerim diye düşünüyorum.
Benim yaz elbiselerim çoktu belden lastikliler vs vardı bakalım hqngileri olacak;) dün hamile elbisesi denedim ay onlarda hoş durmadı dha karnım çok büyümedi ya komik geldim kendime🤣 sonra eve gelince kendi elbiselerimi kurcaladım buldum valla bu mevsimde gidebileceğim olan var.

Kızlar sizinde 16.haftada afp mom değerinize bakıldımı
Benim 12.haftada ikili tarama düşük risk gelmişti 16 da gittiğimde doktor kan istedi bu testide istemiş şükür düşük risk çıktı 🙏 bu taramalar daha ne kadar devam etcek ya yüreğim ağzımda hep sonuç bakarken 🤦‍♀️ sağ salim kucağımıza alalım inş 🤲

Benim 12.haftada ikili tarama düşük risk gelmişti 16 da gittiğimde doktor kan istedi bu testide istemiş şükür düşük risk çıktı 🙏 bu taramalar daha ne kadar devam etcek ya yüreğim ağzımda hep sonuç bakarken 🤦‍♀️ sağ salim kucağımıza alalım inş 🤲
Ben 17 bitti 4 lü test istedi benden bu testi ilk defa duydum , ama çok şükür güzel çıkmış 🧿😍

Evet dün bende yaptırdım daha doğrusu doktorum istedi düşük risk çıktı😌 insan sonuç çıkana kadar stres oluyor ister istemez

Benim yaz elbiselerim çoktu belden lastikliler vs vardı bakalım hqngileri olacak:KK66: dün hamile elbisesi denedim ay onlarda hoş durmadı dha karnım çok büyümedi ya komik geldim kendime🤣 sonra eve gelince kendi elbiselerimi kurcaladım buldum valla bu mevsimde gidebileceğim olan var.
İyi süper kuzu varsa ne güzel ☺️ bende hamile elbisesi değilde, böyle tşört gibi uzun elbiseler oluyor çok rahat iç göstermeyen kısa kollu çok rahat ondan aldım hem her zaman giyilir diyerek. Olması en iyisi 😁 tabi göbüşler kocaman olmadı olunca da bişeye sıgamayacağız 🥰

Fetal dna yaptıranlara da yapıyorlar mı acaba bu testi gerek oluyor mu ki

Arkadaşlar ikili testten sonra, hem üçlü hem de dörtlü tarama testi mi yapılıyor?
Benim doktorum ikili testte herhangi bir sorun çıkmadığı için ve gerek görmediği için bu testleri istemedi. Devleti bilmiyorum ancak bazı özel klinikler para almak için yaptırıyor olabilir.

Back
X