- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
Sen kız mı hissediyorsunAy evet ya kız bence de ama işte bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kız mı hissediyorsunAy evet ya kız bence de ama işte bakalım![]()
Yani perüntologndaha iyidir uzmanı bu işin perintologArkadaşlar detaylı ultrasonu radyoloğa mı perinotoloğa mı çektireyim?
Çatı ağrısı is coming canımHanımlar genital bölge (rahim kasık değil vajina) ağrı kemik ağrısı gibiyaşayan oldu mu? Çok şiddetli değil ama rahatsız edici bir ağrı yaşıyorum birkaç saattir. Normal mi acaba
sanki orayı sert bir şekilde bir yere vurmuşum gibi bi kemik ağrısı gibi
![]()
İnşallah kuzum bende bugün kalktım boğaz ağrısı halsizlik ya hastalık geçti yada üşüttüm napcam bilmiyorum çok keyifsizimHe canım he gülüm demecbur yapacak hahahahah
Ben başından beri kız hissediyorum birde özeldeki ve devletteki doktorum kız dedi o yüzdenSen kız mı hissediyorsun![]()
sağlıkla gelsin
![]()
Benim yaz elbiselerim çoktu belden lastikliler vs vardı bakalım hqngileri olacakBen elbise aldım 1 2 rahat yazın giyerim diye, hamile tşörtü ve tayt aldım kapri taytta var bol olan da, LCw den aldım hep başka varsa da bilmiyorum marka olarak, hele bı de kotlara baktım hamile kotlar vs uçmuş, Allah'tan benim önceden vardı, ben şimdiden giyiyorum rahatpantalonlar başından beri olmuyor bana zaten rahat edemiyordum. Yazın taytlarla uzun tşörtle giyerim diye düşünüyorum.
Ben 17 bitti 4 lü test istedi benden bu testi ilk defa duydum , ama çok şükür güzel çıkmışKızlar sizinde 16.haftada afp mom değerinize bakıldımı
Benim 12.haftada ikili tarama düşük risk gelmişti 16 da gittiğimde doktor kan istedi bu testide istemiş şükür düşük risk çıktıbu taramalar daha ne kadar devam etcek ya yüreğim ağzımda hep sonuç bakarken
sağ salim kucağımıza alalım inş
![]()
Evet dün bende yaptırdım daha doğrusu doktorum istedi düşük risk çıktıKızlar sizinde 16.haftada afp mom değerinize bakıldımı
Benim 12.haftada ikili tarama düşük risk gelmişti 16 da gittiğimde doktor kan istedi bu testide istemiş şükür düşük risk çıktıbu taramalar daha ne kadar devam etcek ya yüreğim ağzımda hep sonuç bakarken
![]()
Ben 17 bitti 4 lü test istedi benden bu testi ilk defa duydum , ama çok şükür güzel çıkmış![]()
Evet ben de dörtlü tarama testi yaptırdım 16. Haftadayım, rutin testler korkacak bi şey yok inşallah![]()
Evet dün bende yaptırdım daha doğrusu doktorum istedi düşük risk çıktıinsan sonuç çıkana kadar stres oluyor ister istemez
Sanırım perinotoloğa gideceğim teşekkürlerYani perüntologndaha iyidir uzmanı bu işin perintolog
İyi süper kuzu varsa ne güzelBenim yaz elbiselerim çoktu belden lastikliler vs vardı bakalım hqngileri olacakdün hamile elbisesi denedim ay onlarda hoş durmadı dha karnım çok büyümedi ya komik geldim kendime
sonra eve gelince kendi elbiselerimi kurcaladım buldum valla bu mevsimde gidebileceğim olan var.
Fetal dna yaptıranlara da yapıyorlar mı acaba bu testi gerek oluyor mu kiKızlar sizinde 16.haftada afp mom değerinize bakıldımı
![]()
Fetal DNA kesin sonuç veren bir test diye gerek yoktur bence. Çünkü dün doktorum 3lü testten sonra kesin sonuç istersen fetal DNA yaptırabilirsin dediFetal dna yaptıranlara da yapıyorlar mı acaba bu testi gerek oluyor mu ki
Ben fetal dna yaptırmıştım kuzum, benden de 16. Haftada bu test için kan aldıFetal dna yaptıranlara da yapıyorlar mı acaba bu testi gerek oluyor mu ki
17+4 üm benden neden istemedi acaba bir daha ki randevu da 20.haftadaBen fetal dna yaptırmıştım kuzum, benden de 16. Haftada bu test için kan aldı
Ben 17 bitti 4 lü test istedi benden bu testi ilk defa duydum , ama çok şükür güzel çıkmış![]()
Evet ben de dörtlü tarama testi yaptırdım 16. Haftadayım, rutin testler korkacak bi şey yok inşallah![]()
Benim doktorum ikili testte herhangi bir sorun çıkmadığı için ve gerek görmediği için bu testleri istemedi. Devleti bilmiyorum ancak bazı özel klinikler para almak için yaptırıyor olabilir.Arkadaşlar ikili testten sonra, hem üçlü hem de dörtlü tarama testi mi yapılıyor?