2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar yediğiniz şeylereçok dikkat ediyor musunuz? Özellikle sebze meyve yiyor musunuz? Beslenmeniz nasıl? Her gün bebek için mutlaka tükettiğiniz şeyler neler ?
cok dikkat edemiyorum ama mutlaka haslanmis yumurta sut yogurt tuketiyorum

Bana 3 damla dedi doktor banada az gibi geliyor aldığım şişe 1 aydır kullanmama rağmen yarım olmadı yani
benimde sise yarim olmadi 1.5 aydir dogurana kadar yeter bence 😂😂
48 kiloyum, 9 damla kullanıyorum.

bana 10 damla dedi:S
bizim doktordami bisey var yoksa degerlerim iyi oldugu icin mi oyle kullanmami istedi anlamadim valla

Benim bakmadan verdi ya direk 3 damla dedi bidaha gittğimde sorayım 🤷‍♀️
cok dikkat edemiyorum ama mutlaka haslanmis yumurta sut yogurt tuketiyorum

benimde sise yarim olmadi 1.5 aydir dogurana kadar yeter bence 😂😂

bizim doktordami bisey var yoksa degerlerim iyi oldugu icin mi oyle kullanmami istedi anlamadim valla

Burnu kanayan var mı acaba? Yani böyle kan akmadı ama içi dolu gibi temizlediğimde kan pıhtıları geldi peçeteye silince de kan gördüm. Araştırınca normal yazıyor da, tabii ben sizlere de danışmak istedim 😄

Burnu kanayan var mı acaba? Yani böyle kan akmadı ama içi dolu gibi temizlediğimde kan pıhtıları geldi peçeteye silince de kan gördüm. Araştırınca normal yazıyor da, tabii ben sizlere de danışmak istedim 😄
Bende de oluyo bi kaç aydır bide geçen yemek yerken bikaç damla kanadı doktoruma sordum tekrar ederse Kbb ye görün dedi

Kızlar selam, ya ben hamile kaldığımdan beri her gün 2 ya da 3 ceviz yemeye dikkat ediyordum, ama şu 2 gündür yediğim anda midem bulanıyor istifra ediyorum. Biraz yemesem nasıl olur acaba sizler yiyor musunuz

Kızlar selam, ya ben hamile kaldığımdan beri her gün 2 ya da 3 ceviz yemeye dikkat ediyordum, ama şu 2 gündür yediğim anda midem bulanıyor istifra ediyorum. Biraz yemesem nasıl olur acaba sizler yiyor musunuz
O kadar önemli değil bence. Ben de yumurta yiyemiyorum mesela. Bu şekilde vicdan azabı çektirmeyin kendinize hiç. Yiyebildiğiniz kadar yiyin. İlerde çocuklarımız parkta kum yiyecek bu kadar takılmayalım :))

8+3 karindan ne dersiniz? Neye benziyor😄

Eklentiler

• 20230413_153449.webp
    20230413_153449.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 20230413_153445.webp
    20230413_153445.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 49
Kansizliktq olmustu bende 7 tup kan alindiktan sonra 1 haftaya kadar surdu kansizlikta kalp daha cok calistigi icin oldugunu düşünmüştüm
Eğer kansızlık devam ederse günde 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yemenizi öneririm

O kadar önemli değil bence. Ben de yumurta yiyemiyorum mesela. Bu şekilde vicdan azabı çektirmeyin kendinize hiç. Yiyebildiğiniz kadar yiyin. İlerde çocuklarımız parkta kum yiyecek bu kadar takılmayalım :))
Ay sormayın yumurta görünce midem kalkıyor asla yiyemiyorum ben de

Bende bayadır var normal canım no panik 🥰

Back
X