• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mantığını anladım. Sadece ben öğretmen olarak yaz tatiline denk geldiği için ben 8+5 de ki 5 i ekletemiyorum diye biliyorum. Bu arkadaş da öğretmen Eylül de doğum yaparken nasıl ekletti ?
Yaz tatiline denk geldiği için sadece 5 haftasını doğum sonrasına ekliyorlar diye biliyorum.

Bebeğimin beyninde ventrikulomegali oldu. 16.haftadan itibaren beyin cerrahı vs herkese danıştık. Maalesef beyni doğum yaklaştıkça gelisemeyecek ve sakil durumlar olacağı için doktorların önerisiyle yarın gebeliği sonlandırmak zorunda kalıyorum. 21.haftada tekmeleri hissederken çok zor ama o güzel bir ruh ve daha sağlıklı bir bedende tekrar gelecek dünyaya. Öyle olacağına inancım tam.
Ayrıca plesenta previa totalis olduğum için sezeryan ile alınacak. Dualarınızı benim için eksik etmeyin. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim 🙏🏻 dilerim en kısa zamanda benimde kollarım dolar
Tekmeleri hissederken diyişin... Yaşadığınız süreci hayal bile edemiyorum. Rabbim tez vakitte kollarını doldursun.

Merhaba kızlar nasılsınız? Bişey soracağım solante pregnayı kullanana var mı ? Ben yeni sipariş verdim. Benim cildim karma cilde sahipti bu gebelikte yüzüm iyice kurudu yanak çene kısmı pul pul oldu . Normalde organik doğal ürün kullanıyorum ama çevremdeki bazı hamileler solante yi önerdi iy geldiğini söyledi ler (güneş kremi) . Bir de yüz için temiz içerikli normal nemlendirici istiyorum sizler ne kullanıyorsunuz. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba kızlar nasılsınız? Bişey soracağım solante pregnayı kullanana var mı ? Ben yeni sipariş verdim. Benim cildim karma cilde sahipti bu gebelikte yüzüm iyice kurudu yanak çene kısmı pul pul oldu . Normalde organik doğal ürün kullanıyorum ama çevremdeki bazı hamileler solante yi önerdi iy geldiğini söyledi ler (güneş kremi) . Bir de yüz için temiz içerikli normal nemlendirici istiyorum sizler ne kullanıyorsunuz. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Ben aldım kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım. Sürekli yüzüm terliyor. Sağlık ocağındaki ebe su bazlı ürünleri tercih et bu sıkıntıyı yaşamazsın dedi. İşin daha sıkıntı tarafı kremi kullanmaya başladıktan sonra sürekli bıyık bölgemdeki terleme yüzünden elimle siliyorum diye olsa gerek bıyık bölgesinde kararma oldu. Yaklaşık 1 hafta kullandım ve bugün bıraktım 😂
İnşallah siz memnun kalırsınız çünkü genel bir kitle memnun. Bu arada benimde cildim karma

Benim elim ayağımdır kendisi. Çok yoğun kıvamı olduğu için az az sürmenizi tavsiye ederim. 5 senedir onunlayım asla aldatmadım:) koruyucu biri 🐣

Ben 2017den beri istisnasız hergün solante acnes tinted kullanıyordum çok memnundum(2017 yılında roaccutane tedavisi görmüştüm), hamileliğimin başından beri doktorumunda tavsiyesiyle solante pregna aldım. Pregna biraz yoğun bir krem az sürmek ve bence önce nemlendirilmiş cilde sürmek çok önemli aksi halde baya beyazlıklar kalıyor cilt tarafından hemen emilmiyor. Koruyucuğu ile ilgili şüphem yok Solante kalitesini bildiğimden. Ben senelerdir nemlendirici olarak Lorealin AloeVera suyunu kullanıyorum karma ciltler için olanını. Hamileliktede değiştirmedim devam ediyorum ama içeriğinden emin değilim temiz içerikli olmayabilir

Benim bel agrilarim basladi göğüslerim asiri buyudu karnim buyudu omurgama cok yuk bindiginden belim kopuyor ozellikle akşamları dun gece agridan ağlayacak duruma geldim 🙄
evet benimde bel ağrılarım başladı ya ara ara oluyor 1 haftadır :S böyle mi gitçek bundan sonra acaba

evet benimde bel ağrılarım başladı ya ara ara oluyor 1 haftadır :S böyle mi gitçek bundan sonra acaba
ben kizlarima hamileliklerimde bel agrisindan aglardim ne oturabilirdim ne kalkabilirdim 18 19 haftalikken baslardi doguma kadar ogluma hamileyken ve bu gebeligimde allaha sukurler olsunki bel agrisi falan yok tabi simdilik ilerde ne olur bilemem ama ne kadar kotu oldugunu cok iyi biliyorum

Günaydın kızlar, güneş kremi olarak ben de yıllardır solante kullanıyorum ancak pregna değil antiox olanını ve aşırı memnunum. Güneşten gerçekten koruduğunu hissediyorum. Sivilce vs yapmadı hiç.

Back
X