- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 133
Hayır olmadı şükür herşey yolundaSıkıntı oldumu bebege
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olmadı şükür herşey yolundaSıkıntı oldumu bebege
Bir oğlum var arada düşük ve kimyasalım var bu dördüncü sayılır daha önceki muayenemde ne plasenta nede bebeğin suyu fazla demediler bugün detaylıda çıktı çok şaşırdım bilmiyorum ne olcakMerhaba evladınızı inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Bu kaçıncı gebeliğiniz? Benim ikinci gebeliğim bende de plasenta aşağıda tutulmuş ve bu nedenle kanama oluyor24. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var dedi doktor sabırla bekliyorum
Merhaba hanımlar ben Bi kaç zamandır karpuz aşeriyorum geçen tezgahlarda pazarda gördüm bu ayda hamileyken yenmesi sakıncalı olur mu?
Sizin gibi benzer bir durumu forumda daha önce bir kişide daha okumuştum. Kendi doktoru herhangi bir şey söylememiş detaylıda fark edilmiş. Ama açıkçası plasentanın aşağı tutulumlu olması önceden fark edilmeyecek bir şey değil, belki de doktorunuz zamanşa yukarı çıkma ihtimalinden dolayı sizi germek istemedi o yüzden söylemedi. Bu arada benim de 2 düşüğüm 1 kümyasal gebeliğim 1 de oğlum var. İnşallah siz de ben de ve evlat sahibi olmayı bekleyen buradaki tüm anne adayları evladını sağlıcakla kucaklarımıza alırızBir oğlum var arada düşük ve kimyasalım var bu dördüncü sayılır daha önceki muayenemde ne plasenta nede bebeğin suyu fazla demediler bugün detaylıda çıktı çok şaşırdım bilmiyorum ne olcak
Valla ben hiç duymadım karpuzun zararını , hatta faydalı , çünkü su oranı daha fazla su içiyormuşsun gibi düşün , ama tabi bilmiyorum ben inetrwnette baktım zararı yok yazıyorBilmiyorum bizimburda var pazarda ama yesem zararı olurmuki
Sizin gibi benzer bir durumu forumda daha önce bir kişide daha okumuştum. Kendi doktoru herhangi bir şey söylememiş detaylıda fark edilmiş. Ama açıkçası plasentanın aşağı tutulumlu olması önceden fark edilmeyecek bir şey değil, belki de doktorunuz zamanşa yukarı çıkma ihtimalinden dolayı sizi germek istemedi o yüzden söylemedi. Bu arada benim de 2 düşüğüm 1 kümyasal gebeliğim 1 de oğlum var. İnşallah siz de ben de ve evlat sahibi olmayı bekleyen buradaki tüm anne adayları evladını sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Doktorum plasenta açısından zamanla yukarı çıkar dedi ben amniyosıvısını taktım kafama inşallah herşey yolunda gider
Abartmayın isterseniz.Sıkıntı oldumu bebege
Henüz tam mevsimi değil diye zararı olacağını düşünüyor...Valla ben hiç duymadım karpuzun zararını , hatta faydalı , çünkü su oranı daha fazla su içiyormuşsun gibi düşün , ama tabi bilmiyorum ben inetrwnette baktım zararı yok yazıyor
Şimdi anladım , ama karpuz karpuzdur ya , yani bilemicemHenüz tam mevsimi değil diye zararı olacağını düşünüyor...
Canım ben ılk aldığımda 60 günlük verdı 2. Aldığımda farklı bı doktor 45 gun yazdı.gıttıgım doktor ard ardına aynı doktor heyet raporu yazamaz dedı ama bence öyle bısey yok tam bılerek soylemedı gıbı geldı banaKızlar merhaba heyet raporu alan arkadaşlar tek seferde en fazla kaç gün verilebiliyor? 45 gün verilen oldu mu hiç ?
Karpuzun ne gıbı zararı olabılır kı hıc zararlı dıye duymadım aksıne amnıyon sıvısını artırıyor tabı herseyın fazlası zararBilmiyorum bizimburda var pazarda ama yesem zararı olurmuki
allerset kullanıyorum ben, çok kötü olmadıkça almıyorumKızlar alerjisi olanlar hangi ilacı içiyordu ? Ben mahv oldum sabahtan![]()
Ben bu gün mahv oldum o kadar hapşırdım sabahtan heralde 100 tane olmuştur , ağzım burnum birbirine karıştı aradım en son dr’umu , ben hiç bir alerji ilacını önermem dedi ama istersen alerji dr git o sana dozunu ayarlasın öyle iç , bende mecbur hapşıra hapşıra ağzım burnum karışmış bi şekilde kıp kırmızı oturuyorumallerset kullanıyorum ben, çok kötü olmadıkça almıyorum![]()
Ay çok iyii. Benim artık sırt ağrılarım çok arttı masa başında otururken zorlanıyorum. Kontrole gidince doktorumdan istiycem bakalım inşallah verir. 30. haftaya kadar alsam güzel olacak. Teşekkür ederim cevabın içinCanım ben ılk aldığımda 60 günlük verdı 2. Aldığımda farklı bı doktor 45 gun yazdı.gıttıgım doktor ard ardına aynı doktor heyet raporu yazamaz dedı ama bence öyle bısey yok tam bılerek soylemedı gıbı geldı bana![]()
Rıca ederimAy çok iyii. Benim artık sırt ağrılarım çok arttı masa başında otururken zorlanıyorum. Kontrole gidince doktorumdan istiycem bakalım inşallah verir. 30. haftaya kadar alsam güzel olacak. Teşekkür ederim cevabın için![]()
Aynen internette okudumda o yuzdenHenüz tam mevsimi değil diye zararı olacağını düşünüyor...
Yok tabi zararida mevsiminde yiyin diyordu internetteKarpuzun ne gıbı zararı olabılır kı hıc zararlı dıye duymadım aksıne amnıyon sıvısını artırıyor tabı herseyın fazlası zarar