• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba evladınızı inşallah sağlıkla kucağınıza alın. Bu kaçıncı gebeliğiniz? Benim ikinci gebeliğim bende de plasenta aşağıda tutulmuş ve bu nedenle kanama oluyor😞 24. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var dedi doktor sabırla bekliyorum
Bir oğlum var arada düşük ve kimyasalım var bu dördüncü sayılır daha önceki muayenemde ne plasenta nede bebeğin suyu fazla demediler bugün detaylıda çıktı çok şaşırdım bilmiyorum ne olcak

Karpuz konusunda benimde canım çekiyor bir bir buçuk aydır ama kelektir tadı yoktur diye de almak istemiyorum açıkçası sabredebilirsen bir ay daha bekle canım o zamana biraz daha güzelleşirler
Merhaba hanımlar ben Bi kaç zamandır karpuz aşeriyorum geçen tezgahlarda pazarda gördüm bu ayda hamileyken yenmesi sakıncalı olur mu?

Bir oğlum var arada düşük ve kimyasalım var bu dördüncü sayılır daha önceki muayenemde ne plasenta nede bebeğin suyu fazla demediler bugün detaylıda çıktı çok şaşırdım bilmiyorum ne olcak
Sizin gibi benzer bir durumu forumda daha önce bir kişide daha okumuştum. Kendi doktoru herhangi bir şey söylememiş detaylıda fark edilmiş. Ama açıkçası plasentanın aşağı tutulumlu olması önceden fark edilmeyecek bir şey değil, belki de doktorunuz zamanşa yukarı çıkma ihtimalinden dolayı sizi germek istemedi o yüzden söylemedi. Bu arada benim de 2 düşüğüm 1 kümyasal gebeliğim 1 de oğlum var. İnşallah siz de ben de ve evlat sahibi olmayı bekleyen buradaki tüm anne adayları evladını sağlıcakla kucaklarımıza alırız🍀

Sizin gibi benzer bir durumu forumda daha önce bir kişide daha okumuştum. Kendi doktoru herhangi bir şey söylememiş detaylıda fark edilmiş. Ama açıkçası plasentanın aşağı tutulumlu olması önceden fark edilmeyecek bir şey değil, belki de doktorunuz zamanşa yukarı çıkma ihtimalinden dolayı sizi germek istemedi o yüzden söylemedi. Bu arada benim de 2 düşüğüm 1 kümyasal gebeliğim 1 de oğlum var. İnşallah siz de ben de ve evlat sahibi olmayı bekleyen buradaki tüm anne adayları evladını sağlıcakla kucaklarımıza alırız

🍀Doktorum plasenta açısından zamanla yukarı çıkar dedi ben amniyosıvısını taktım kafama inşallah herşey yolunda gider

Kızlar merhaba heyet raporu alan arkadaşlar tek seferde en fazla kaç gün verilebiliyor? 45 gün verilen oldu mu hiç ?

Kızlar merhaba heyet raporu alan arkadaşlar tek seferde en fazla kaç gün verilebiliyor? 45 gün verilen oldu mu hiç ?
Canım ben ılk aldığımda 60 günlük verdı 2. Aldığımda farklı bı doktor 45 gun yazdı.gıttıgım doktor ard ardına aynı doktor heyet raporu yazamaz dedı ama bence öyle bısey yok tam bılerek soylemedı gıbı geldı bana 😂

allerset kullanıyorum ben, çok kötü olmadıkça almıyorum 😐
Ben bu gün mahv oldum o kadar hapşırdım sabahtan heralde 100 tane olmuştur , ağzım burnum birbirine karıştı aradım en son dr’umu , ben hiç bir alerji ilacını önermem dedi ama istersen alerji dr git o sana dozunu ayarlasın öyle iç , bende mecbur hapşıra hapşıra ağzım burnum karışmış bi şekilde kıp kırmızı oturuyorum

Canım ben ılk aldığımda 60 günlük verdı 2. Aldığımda farklı bı doktor 45 gun yazdı.gıttıgım doktor ard ardına aynı doktor heyet raporu yazamaz dedı ama bence öyle bısey yok tam bılerek soylemedı gıbı geldı bana 😂
Ay çok iyii. Benim artık sırt ağrılarım çok arttı masa başında otururken zorlanıyorum. Kontrole gidince doktorumdan istiycem bakalım inşallah verir. 30. haftaya kadar alsam güzel olacak. Teşekkür ederim cevabın için 🥰

Ay çok iyii. Benim artık sırt ağrılarım çok arttı masa başında otururken zorlanıyorum. Kontrole gidince doktorumdan istiycem bakalım inşallah verir. 30. haftaya kadar alsam güzel olacak. Teşekkür ederim cevabın için 🥰
Rıca ederim😍benım tup bebekle 3. Denemede oldugu ıcın ve ıkız oldugu ıcın gebelıgımın basından berı raporluyum gıttıgım her doktor çalışma rıske atma verırız rapor dedıler ben sıkıntı yaşamadım ınsAllah sanada verırler canım

Back
X