Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de 9099 günüm kalmış benim de kızlar2li rakamlara düştüm bende
tabi bu günlere uyarsa bebişler :) Neyse en uzun 99 diyelim :)Bizim de 90insallah saglikla kucağımıza alalim
![]()
Orası öyle canım tabiki ama 3 ay tozlanır gibi geldi bana ya dolapta filan olcak gerçi ama.. ben en erken 32de hazırlarım herhalde zaten hala eksikleri alıyorumminicik minnoşlar ama eksikleri de bitmiyor
Ben daha hiçbir şey almadım ve sanırım hafta olarak en büyüklerden biri benim 27 haftaHerkes yıkamaya başlamş bende 34 35 gbi yaparım erken ama diyodumdaha kıyafet fln birkç parça aldım bende daha çok bez ıslak mendil vs aldım yani bayramda tatile gitcem fln
temmuz içinde yaparım diyorum
![]()
Bana bu biooili doktorum önermişti. İlk gebeliğim bıyunca kullandım hiç bir sıkıntıda yaşamadım. Gebelikte kullanılabiliyor. Şimdi gebeliğimde kokusu midemi bulandırdığı için burts bees mamas kullanıyoruö. Onun limon kokusu rahatsız etmiyor.Hanımlar bu yağı bende kullanıyordum şişeyi yarıladım hatta fakat bugün arkadaşım attı meğer gebelikte kullanılmamalıymış. Aranızda kullanan varsa diye bilgilendireyim dedim. Artık doğumdan sonra kullanırız. Üstelik satıcılar hep güvenle gebelik esnasında kullanabilirsiniz yazmıştı.
Ben daha hiçbir şey almadım ve sanırım hafta olarak en büyüklerden biri benim 27 haftaErken doğum ve kötüyü çağırmıyorum önümüzdeki ay halledecegim inşallah
Biz de 27+1Ben daha hiçbir şey almadım ve sanırım hafta olarak en büyüklerden biri benim 27 haftaErken doğum ve kötüyü çağırmıyorum önümüzdeki ay halledecegim inşallah
aa bunu yeni gördüm ben. 2 şişe kullandım bir de. Allahım inşallah birşey olmaz. ama doktorum söylemişti bu markayı 3 n4 marka saymıştı biri buyduHanımlar bu yağı bende kullanıyordum şişeyi yarıladım hatta fakat bugün arkadaşım attı meğer gebelikte kullanılmamalıymış. Aranızda kullanan varsa diye bilgilendireyim dedim. Artık doğumdan sonra kullanırız. Üstelik satıcılar hep güvenle gebelik esnasında kullanabilirsiniz yazmıştı.
Hiç duymadım canım kuzenimde plesante kireçlenmesi olmuştu 38 . Hafta da almışlardı onu biliyorum sadeceKızlar benimde bu gün randevum vardı , çok şükür herşey yolunda ama dr plasentası kalın gelişim geriliği ola bilir diyor , böyle bişey hiç duydunuz mu ? Yinede kötüyü çağırmayalım dedi ama plasenta kalın sürekli gözetlemem gerek dedi![]()
Akşamları aynı bende öyleyim hatta dün akşam çatlayacak gibi oldum eşim gel biraz yürüyelim dedi ama zor yürüdüm biraz yürüyüş yapıp eve geldik ama çok da bi fark olmadıGünaydın arkadaşlar, 23. Haftama girdim artık. Ama bu hamileliğimde çok erken ağırlaştım akşamları karnım davul gibi şişiyor, çatlayacak gibi oluyorum bilmiyorum belki su fazlalığının da etkisi vardır. İlk gebeliğimde bu haftalarda çok rahattım. Var mı benim gibi ağırlaşmaya başlayan, hareket ederken zorlananBir de yarın doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum, inşallah su seviyem biraz azalmıştır
İnternette yazdım bişey bulamadım , ama bebek büyüdükçe gelişim geriliği yapa bilir dedi , yapmayanda bilir dedi , inşallah bişeyHiç duymadım canım kuzenimde plesante kireçlenmesi olmuştu 38 . Hafta da almışlardı onu biliyorum sadece
duymadım canım daha önce. umarım ki kötü birşey değildir. içini ferah tut. oradaki doktorlara da pek güvenmiyordun. Türkiye'de kontrol olma şansın yok mu?Kızlar benimde bu gün randevum vardı , çok şükür herşey yolunda ama dr plasentası kalın gelişim geriliği ola bilir diyor , böyle bişey hiç duydunuz mu ? Yinede kötüyü çağırmayalım dedi ama plasenta kalın sürekli gözetlemem gerek dedi![]()
maşallahBende az önce ultrasondan çıktım kızlar bebeğim 766 gram 33 cm olmuşdoktor hem kız hem boyu ne kadar uzun dedi
herşey yolunda gözüküyor. Başı aşağıda bu haftalarda öyle oluyor sanırım
![]()
Yok canım nasıl gelicem şimdiduymadım canım daha önce. umarım ki kötü birşey değildir. içini ferah tut. oradaki doktorlara da pek güvenmiyordun. Türkiye'de kontrol olma şansın yok mu?
24+3maşallah
kaç haftalıktı sizin