- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 39
Canım geçmiş olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, sabret az kaldı sanırım 34 le birlikte ciğer iğnesinin de etkisi olmuyor diye okumuştum bir yerlerde dinlenmeye çalış devam ederse yarın başka bir görüş daha al istersen belki ilaç vs de verirler ağrın için, bebeğine güven kendine güven başından beri çok yoruldun haklısın ama az kaldı inşallah sonu da güzel olacak ikiniz içindeKizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor![]()