2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben bugün hala oldum🥰
Gelinimiz 37+0 dı bugün kontrole gitti zaten gelişimi üç hafta geriden geliyordu bugünde doktoru dört haftaya çıkmış gelişim geriliği dedi
Bide bebeğin kalp atışları zayıflamaya başlamış plesanta kalınlığı vardı
Acilen sezeryana alındı 2100 gram 45 cm bir kızımız oldu
Sağlığı çok şükür yerinde küvez ihtiyacı yok
Sadece annenin ameliyat esnasında tansiyonu yükselmiş bundan sebep 24 saat yoğunbakımda kalıcak magnezyum tedavisi vereceklermiş
Bebeğe de mama veriyorlarmış anne az kendine gelince memesini tutturmaya çalışacaklar
Bi görseniz minicik bir bebek ama çok şeker
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏💐
Hayırlı olsun 🙏
Sağlıkla büyüsün minik kızınız 😍

Gelinimiz 37+0 dı bugün kontrole gitti zaten gelişimi üç hafta geriden geliyordu bugünde doktoru dört haftaya çıkmış gelişim geriliği dedi
Sadece annenin ameliyat esnasında tansiyonu yükselmiş bundan sebep 24 saat yoğunbakımda kalıcak magnezyum tedavisi vereceklermiş
Bebeğe de mama veriyorlarmış anne az kendine gelince memesini tutturmaya çalışacaklar
Ay oda benim gibiymiş plasenta kalınlığı bendede var 😢 Allah analı babalı büyütsün 🥰🥰🥰 önemli olan sağlıklı olması 🧿🧿🥰🥰 inşallah anneside hemen iyileşir

Bu bir sorun değil ama canım aşşşırı sıkıldı. Kızıma geçen bebek losyonunu aldım 3 ay kalmış skt li ürün gönderdiler demiştim. İade ettim yine sipariş verdim bu sefer skt düzgün ama kapak kırık. 😤
Boş ver canım bende şampuan sipariş verdim 3 ay kalmış skt, geri iade edemedim , ama ayıp yaptıkları 😢😢😢

Hadi bakalım umarım kontrolünüz iyi geçer 🥰 bakalım ne diyecek doktorunuz. İnşallah ekleyebiliriz ya 😞
Doktorum verdi çalışabilir raporu. Okuluma götürdüm tamam dediler sisteme işleyeceklermiş. Rapora göre 06.09 da izne ayrılış görünüyor. Sağlığım el verirse seminere gidip o hafta izne ayrılacağım.

Ay minicikmis yavrum ya 🥲 Allah anali babali buyumek nasip etsin minik yavruya. Tez vakitte annesine de kavussun bebecik. Tebrik ederim sizi ve ailenizi.

Tebrikler 🌺 gelişimin geriden geldğini söylemiştin canım bizde sağlıkla kucağımıza alırız inş aynı durumdayım bu hafta farkı kapatmıştır inş
Ama 2100 gr doğup küvöze girmemeside çok güzel 🙏🧿 bol emzirme mama takviye toplar zaten ☺️

Tebrikler 🌺 gelişimin geriden geldğini söylemiştin canım bizde sağlıkla kucağımıza alırız inş aynı durumdayım bu hafta farkı kapatmıştır inş
Ama 2100 gr doğup küvöze girmemeside çok güzel 🙏🧿 bol emzirme mama takviye toplar zaten ☺️
Küveze girmemesine bende aşırı sevindim ama kızlar küçücük bir avuç kadar yavrum

Kızlar sizin bu konuda fikrinize ihyacım var sezeryan olacağımdan dolayı doktorum bana iki tarih önerdi
biri 38+0
Diğeri 38+4
Olurda süreç sağlıklı ilerlerse hangisiini tercih edeyim
Gitgide ağırlaşacağım için acaba erken olanı mı seçsem diye arafta kaldım siz olsanız hangisini kabul ederdiniz
Şöylede bir durum varki zaten kız çocukları erken doğar diyorlar belkide bu tarihlerden öncede süpriz yapabilir

Ya masallah saglikla buyusun insallah anali babali🧿🧿 ne guzel ard arda hamileliginiz olduğu 🥰

Kızlar sizin bu konuda fikrinize ihyacım var sezeryan olacağımdan dolayı doktorum bana iki tarih önerdi
biri 38+0
Diğeri 38+4
Olurda süreç sağlıklı ilerlerse hangisiini tercih edeyim
Gitgide ağırlaşacağım için acaba erken olanı mı seçsem diye arafta kaldım siz olsanız hangisini kabul ederdiniz
Şöylede bir durum varki zaten kız çocukları erken doğar diyorlar belkide bu tarihlerden öncede süpriz yapabilir
Valla canim benimki de öne öne çekip duruyor tarihi. 20 si falan diyordu şimdi 11 i olabilir diyor ben ne kadar dursa iyi diye düşünüyorum. Ama doktor da şöyle dedi bazen erken alırsın sorun çıkar bazen bekletirsin sorun çıkar dedi. Erken bile olsa kuvezde durmasından korkma dedi. Orda her şeye müdahale edebiliyoruz ama karnında edemeyiz dedi. Yani bu düşünce biraz rahatlattı beni. Ama ben yine de tarihi olabildiğince otelemeye çalışcam. Cunku baya baya erkene aldı.

Doktorum verdi çalışabilir raporu. Okuluma götürdüm tamam dediler sisteme işleyeceklermiş. Rapora göre 06.09 da izne ayrılış görünüyor. Sağlığım el verirse seminere gidip o hafta izne ayrılacağım.
Benim mdr yardımcısı çalışır raporuna gerek yok dedi. Göndereyim dedim istemedi🤔

Valla canim benimki de öne öne çekip duruyor tarihi. 20 si falan diyordu şimdi 11 i olabilir diyor ben ne kadar dursa iyi diye düşünüyorum. Ama doktor da şöyle dedi bazen erken alırsın sorun çıkar bazen bekletirsin sorun çıkar dedi. Erken bile olsa kuvezde durmasından korkma dedi. Orda her şeye müdahale edebiliyoruz ama karnında edemeyiz dedi. Yani bu düşünce biraz rahatlattı beni. Ama ben yine de tarihi olabildiğince otelemeye çalışcam. Cunku baya baya erkene aldı.
Dediği tarihte ne kadarlık oluyorsun peki

Back
X