- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canımGöz yaşı tıkanıklığı var mış
Ayrıca üst solunum yolu enfeksiyonu boğaz ağrısı ateş
Benden bulaştı bebeye bana da babasından
Güya diğer odaya almıştık onu
Eve girdi mi hastalık gezmeden gitmiyor
Günün atağa uyuyor canım, atak haftasına girmiş olabilirsinizKızlar bebeğim bugün öğleden sonra resmen depresyona girdi
Ne oyuncaklara bakıyor ne gülüyor ne ağlıyor
Hep uyumak istiyor uyuyor uyanıyor etrafa biraz bakıp geri yatıyor resmen benimde keyfim yok yavrum böyle olunca enerjisi gitti resmen
Aaa öyle hesaplarsam daha 3 aylıkAy ne bilim kuzum benim arkadaş ikizleri prematüre hep düzeltilmiş aya göre bakardı böyle şeylere, acelesi yok ya daha keyfi gelmemiş onun
Ben Uni baby ama bende pek memnun değilimKızlar bende temiz içerikli ama birazcıkta işe yarayan deterjanlar arıyorum. E bebekten aldıklarımdan memnun değilim. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Kızlar ben o vah bittim tükendim havalarından çıkmak için kendim için belli rutinleri uyguluyorum ve sonuç alıyorum. Her sabah kalkar kalkmaz bebeği pusete koyup önce etrafı iyice topluyorum kesinlikle enerjimi arttirdi düzenli bir ev. Kahvaltımı bebeğimi karşıma alıp yapıyorum gecistirmiyorum. Aktivite yapıyorum sonrasında bol bol. Sonra kendi kendine bırakıyorum bebeğimi, en az 10 dakika öyle geçiyor. Ve uyku sinyali alır almaz ayağımda sallamaya başlıyorum hircinlasmasina izin vermeden.
Üç gündür bunları uyguluyorum kesinlikle hayatım moduna girdi, eski ben oldum ya.
Bence işin kilit noktası "bebeğini hayatına dahil etmek"miş. İnşallah bu durum devam eder, ben böyle çok daha mutluyum![]()
Teşekkür ederimÇok mutlu oldum. Hep böyle devam etsin![]()
Ben Uni baby ama bende pek memnun değilim
Süper canım inşallah devam ederKızlar ben o vah bittim tükendim havalarından çıkmak için kendim için belli rutinleri uyguluyorum ve sonuç alıyorum. Her sabah kalkar kalkmaz bebeği pusete koyup önce etrafı iyice topluyorum kesinlikle enerjimi arttirdi düzenli bir ev. Kahvaltımı bebeğimi karşıma alıp yapıyorum gecistirmiyorum. Aktivite yapıyorum sonrasında bol bol. Sonra kendi kendine bırakıyorum bebeğimi, en az 10 dakika öyle geçiyor. Ve uyku sinyali alır almaz ayağımda sallamaya başlıyorum hircinlasmasina izin vermeden.
Üç gündür bunları uyguluyorum kesinlikle hayatım moduna girdi, eski ben oldum ya.
Bence işin kilit noktası "bebeğini hayatına dahil etmek"miş. İnşallah bu durum devam eder, ben böyle çok daha mutluyum![]()
Ya canım bişey değil evham yapma bazen öyle oluyor sonuçta büyüyorlar , demekki dinlenmeye ihtiyacı varKızlar bebeğim bugün öğleden sonra resmen depresyona girdi
Ne oyuncaklara bakıyor ne gülüyor ne ağlıyor
Hep uyumak istiyor uyuyor uyanıyor etrafa biraz bakıp geri yatıyor resmen benimde keyfim yok yavrum böyle olunca enerjisi gitti resmen
Ya benimki de inanılmaz yaglaniyor, hamilelikte kupkuruydu.Kızlar bu arada benim saçlar hunharca dökülmeye başladıhamileyken durmuştu dökülmesi
![]()
Bebiş daha iyi şükür ki ama ben felaket burun akıntım başladı hem tıkalı hem akıyor değişik bir döngü
Amin canım inşallahhhÇok geçmiş olsun canım
En kısa zamanda atlatirsiniz inşallah![]()
Ay canım benimde 10 gün falandır dökülüyor ama öyle böyle değil ha , her tarafığımda 2 avuç dolusu saç çıkıyor banyoda az kalsın 3 avuç , saçlarım çok azaldıKızlar bu arada benim saçlar hunharca dökülmeye başladıhamileyken durmuştu dökülmesi
![]()
Oy canım ya ,inşallah hemen geçerBebiş daha iyi şükür ki ama ben felaket burun akıntım başladı hem tıkalı hem akıyor değişik bir döngü
Başım çatlıyor![]()
Evet benimde hem yağlanıyor hemde dökülüyorYa benimki de inanılmaz yaglaniyor, hamilelikte kupkuruydu.
Aynen canım evde 10 kız yaşıyor sanki her yer saçAy canım benimde 10 gün falandır dökülüyor ama öyle böyle değil ha , her tarafığımda 2 avuç dolusu saç çıkıyor banyoda az kalsın 3 avuç , saçlarım çok azaldı
Ne güzel çözmüşsünüz bebişiBen uyku isinin biraz da karekter meselesi oldugunu dusunuyorum. Her bebek farkli, bebeginizin uyku sinyallerini takip edin, cok fazla uyanik tutmamaya calisin, ten tene temas bebekleri sakinlestiriyor uyku zamani yatakta emzirerek uyutup, kademeli yanindan ayrilmak genelde ise yariyor.
Benim kizim sabah gec uyanip gece gec uyuyor, oglen de kanguruda emerken uyuyor. 30 dk kucagimda derin uykuya dalmasini bekleyerk babybjorn yada 4 momsa koyuyorum. Gunduz 2 defa 2 saat uyuyor bu sekilde. Gece de babasi 40 dk falan babybjornde salliyor. Biz yatarken yatagina tasiyoruz. Uyutmak uzun suruyor ama guzel uyuyor.
Rutin olusturmak icin erken kaldirmayi erken yatirmayi ve uyuduktan sonra yatagina koymayi deneyim dedim butun gun huzursuzlandi, agladi, kustubende kendi duzenine geri dondum.
Su an mantigim uyusun da nasil uyursa uyusun