Valla ben de senin gibi dusunuyorum hatta mesaiden geldiği an her seyin ortak oldugunu dusunuyorum hatta isterse ben calısayım o da ev erkeği olsun. Toplumsal cinsiyet normları konusuna asırı takığım konuya da biraz hakimim cinnet geçiriyorum bu nedenle son 3 aydır. Hem bebek hem cogu ev işi bende. Bırakıp yapmasam yap vs demez ama kalkıp yapayım da demez. Bana batıyor ben yap et dersem aramız bozuluyor vs vs. Bu ayrı bi dertleşme postunun konusu
Ay newcim emziği inş kendiliğinden bıralır ama bu aylarda bırakmasın biraz zor oluyo
Kibriscim kaucuklar 1 2 ay içinde değişmeli. Şişiyorlar bibste uçları kocaman oluyo ve agızlarını tıkıyo gibi. Wee baby pure kullanıyodum ben de onda da govdesi şişiyo. Ben emziği değiştireceğim sıra benimki de almamaua basladı simdi sadece oto koltugu ana kucahı vs gibi yerlerde cok uykusu varken alıyor. Ama evde sallanırken almıyor kavga ettik bi sure artık alıştım. Bende bi tane silikon damaklı vardı işk başta onu da alıyodu ama biraz zorlanmıştı taa 10 gunlukken falan. Oyle olunca ben kendi aldığım kauçuk kiraz uçluya geçmiştim. Onu denedim almadı, silikon kiraz uçlu baya bağırdı. Kendi emziğini dediğim gibi zorda kalırsa alıyo. Damaklı kauçuk var nuk marka ona cok ses etmiyo ama almıyo da. Yani oburlerine bagırıp aglıyosa damaklı kaucukta eh. Ben de diyorum acaba şişince tiksindi mi ya da tadı mı değişti su mu kaçtı noldu yani. Su an oto koltugunda alıyo olması yetiyo acıkcası
Kaç kg oldu şimdi senin kız? Ben de ona gore hazırlanayım. Goon buyuk diye dusundum 3 palet ondan aldım evde molfixler vs de var abarttım mj acaba diyorum da henuz 5200 falan ancadır.
@dikloron eger goonda 3 no alcaksan newmama link verdi bikaç sayfa once migrostan 2.55 tanesi