Kizlar yeni bilgiyle geldim buraya da yaziyorum ki, ihtiyaci olanlar gorsun faydalansin.
Spiral taktirmak istiyorsunuz ama ucretleri yuksek, ozel bir hastanede muayene + spiral ucreti asağı yukari 3 bin lira.
Daha once bilgi notu eklemistim, bu isi ucretsiz yaptirabilirsiniz, nasil mi?
1.Secenek
"
Aile ve cocuk sagligi merkezleri" var bunlar her sehirde en az 1 ya da 2 tane oluyor.
Buralarda hormonsuz spiral takiliyor, reglinizin 3.gunu gidiyorsunuz. Gitmeden once kendi aile hekiminize ugrayin ve su tahlilleri isteyin
Hemoglobin
Ferritin
CRP
Beta HCG
bu dort sonuçla birlikte gittiginizde spirali takiyorlar. Onceden telefon edip adınızı yazdırmaniz, randevu almaniz gerekli. Google'da aile ve cocuk sagligi merkezi yazinca cikiyor.
2.Secenek
Sehrinizde bir dogum hastanesi var ise, bu hastanelerin bunyesinde
"Aile planlamasi merkezleri" oluyor, bunlar randevusuz calisiyor.
Gidiyorsunuz, gunluk sira aliyorsunuz, onlar tahlilleri yapıp ayni gun spirali takip sizi eve yolluyorlar.
Ya su foto sitesini iyi ki yazdiniz, ben de ariyordum iyi oldu.
menenjitin ozellikle bexsero olani çocukları mahvediyor. Nimenrix sadece cocukta hali hazirda virus yuku mevcutsa ates yapiyor.
ayrica Ankarali misin sende
Oldum olasi Eskisehirliler, Ankara'yi sevmez zaten. Bu arada anne tarafim gocmen ve Nigde + Eskisehir'e gocmusler, o sebeple ailemin buyuk kismi Eskisehirli.
Hayatımda Eskisehir kadar yazi asiri sicak ve kuru, kisi da adamin totosunu kesen bir soguga sahip baska sehir gormedim. Ayrica bozkirin en ortasinda gram yukseltisi olmayan bir sehir nasil Ankara'dan daha renkli olabilir nsjsjsjsj. Cok agir Ankara fetişim var ustume gelmeyin ahshsjwj. Bu arada ben Eskisehir'i severim.