2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
artık ağlamasın diye arada reklam açıyorum hiçbir şeyle dikkati dağılmıyor. çok yanlış yapıyorum biliyorum ama elimden bu kadarı geliyor
geçen gün eşimle tartışırken bana 3 çocuk büyüten nasıl büyütüyor 1 tanesiyle sürekli söyleniyorsun dedi belki de haklı. o yüzden 32 yaşımda anne olmuşumdur allah dağına göre kar veriyor dedim

3 çocuk büyüten aynı senin yaptığın gibi sürekli tv açıyor. İşine gücüne keyfine bakıyor. Karnını doyuruyor, altını temizliyor. Etkinlik,gezme,ilgi hak getire. Öyle çocuk bakmakta ne var. Benim velilerimin birçoğu öyle...çok çocuklular. Peşpeşe doğurmuşlar. Erkenden okula göndermek için can atıyorlar. Hasta bile olsa okula gönderiyolar. Yani kendini suçlama. Biz ilgilenip her şeyi dört dörtlük olsun derken kendimizi yıpratıyoruz. Bahsettiğim veliler gibi değil ama belki biraz rahat olmak lazım.. böyle dediğime bakma ben de aynıyım.

Bu arada ben de 32 yaşında doğurdum. Keşke daha erken olsaymış diyorum. Fiziksel olarak aşırı yoruluyorum. Psikolojik olarak da yıllardır sorumluluk hissi olmadan yaşamanın getirdiği rahatlığı hâlâ arıyorum. Ha oğlumu çok seviyorum onunla hayatıma renk geldi ama işte insan bazen eski günlerini arıyor. Yine de onun bir gülüşüne değişmem tabi o günleri

Kızlar adet dönemleriniz nasıl 2 kere oldum 3.yü olmadım hala 40 gün oldu düzensizlik normal mi böyle olan var mı aranızda

o kadar doğru söylüyorsun ki biraz düşünmemek lazım inşallah kendimizi rahatlamış buluruz bir an önce.
ben de tamamen aynı hissediyorum ya iyi ki bol bol gezmiş yiyip içmişim diyorum. biz bu bebişi çok da bekledik bazen kendimi isyankar buluyorum ama nihayetinde insanız bu hisleri ve bebeğin ağlamaya huysuzluğa uykusuzluğa da ihtiyacı olduğunu kabul edip yolumuza öyle devam etmeliyiz inş başarırız

Kızlar adet dönemleriniz nasıl 2 kere oldum 3.yü olmadım hala 40 gün oldu düzensizlik normal mi böyle olan var mı aranızda
benim 1.den sonra 40-50 gün geçmişti 2.yi oldum. 3.de 40 gün dolmadan oldu yavaş yavaş düzenlenecek sanırım

kızlar ben oğluma seneye için bot alacağım. tahmini ayak numarası bulunur mu? yurtdışından alacağım için şimdiden alayım uygun fiyatlı olsun istiyorum

Yaş 33 rahatlık o biçim aslan burcuyum keyifler tavan.. Kucağıma aldım sorumluluk bana Zor geldi. Kimse olmadan tek başıma büyütüyorum. Ne komşu ne tanıdığım kimse yok. Krizlere giriyor inip çıkıyorum. Geçecek bu günler çok zormuş ama sevgilileri gülüşleri dünya ya bedel.
Ben de olmadım hala hiç te aramıyorum

G gofret-pati aynen ben de tek büyütüyorum. 40ı çıkana kadar annemle baktık. Sonra hep eşimle baktık. Özellikle gece uykusu olmadığı için çok çok zor. Gündüz yoruluyoruz bir o kadar da gece yoruluyoruz. Ama işte sabah olunca bir gülüşüyle, sesiyle sanki gece o zorlukları hiç yaşamamışım gibi kurban olurum seni verene diyerek günü bitiriyoruz. Ne zaman gece olup yattığında saat başı uyanıyor işte o zaman geliyor benim pişmanlık perileri

Okurken dedim ki ayy bu ben , 1 i hariç ( sürekli kocasıyla kavga edip evi terkediyor tanışmak nasip olmadı )tüm komşularım 75 yaş ve üstü ve hiç tanıdık yok. Eski işimden bir kaç arkadaş var, onlar da çok yakın değil . Ben de tek başıma büyütüyorum.
Biz alıştık birbirimize bebeğimle, düzenini oturttuk artık bakımı bana çok kolaylaştı . her anının tadını çıkarmak istiyorum. Belki de yaştan dolayı zaten sabırlı bir insandım sabrım sonsuz oldu onunla.
Bazen çalışmayı özlüyorum ama çok çabuk geçiyor bu özlem .
Bir de bir kaç saat bırakabileceğim biri olsaydı en azından fena olmazdı diye düşünüyorum.

kızlar ben oğluma seneye için bot alacağım. tahmini ayak numarası bulunur mu? yurtdışından alacağım için şimdiden alayım uygun fiyatlı olsun istiyorum
Yurtdışı ve buranın kalıpları arasında fark olabilir mi bilmiyorum. Biraz büyük numara alsan nasıl olur acaba? Yürüyüşünü engeller mi? Tecrübeli annelerin cevap vermesi daha doğru olur.

Eşim hep isten geç geliyor söyle ne yapayım kafayı yicem bir gün ondan korkuyorum Su an mesela uyumamak için direniyor balık gibi çırpınıyor uyumayacam diyor. Sonra da ağlama krizleri kafamı duvarlara vurasım geliyor işte o an Sabir ya sabır
Ben burada bir arkadaşa bile hasret kaldım. Kahve yapıp çağırsa konuşsak bana o kadar iyi gelirdi kiİs için kendi doğduğum yerden vazgeçtim o kadar pişmanım ki.. burada yapayalnız hissediyorum iki aile de benim zorlandığımi görüyor yardım eli bile uzatmıyor. Özlediklerin de sevmeye gelince geliyorlar koşarak. Ant içtim yarın bir gün büyüyünce torunum ver ben de kalsın diyecekler he o zaman kıyamet kopar. Asla böyle bir şey olmaz. Ben burada neler çekeyim onlar sefa sürsün. Yok öyle bir dünya

1 defa doğumdan 52 gün sonra oldum,daha da olmadım.Hem emzirdiğim,hem de zayıfladığım için adet yapacak can yok şu an diye olmuyorum diye düşünüyorum

Uzun süre bekledikten sonra ben de 31 yaşımda anne oldum,bazen çok zorlandığımda bebek istediğim o günlerimi hatırlıyorum,benim yerimde olmak isteyen kaç tane çocuk isteyen var diye düşünüyorum ve kendime sabret bu günler de geçecek,belki de bu günleri özleyeceksin diyerek moral veriyorum.Çektiğim zorlukları değil de,oğlumun bu günlerini kesin özleyeceğim.

son günler ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…