Pankek bazen yiyo bazen yemiyo yani çok karışık. Yumurtalı ekmek, küp küp patates doğrayıp az yağda kavurup üzerine yumurta kırıyorum, bazen melemen yapıyorum anlarsa mesela tükürüyor ama işte peynirle filan yedirmeye çalışıyoruz bi şekilde.3-4 gündür uykusu düzeldi diye bilirim,ama benim oğlum da iyi yemiyor.Kahvaltıyı yiyor,diğer öğünler sıkıntılı.18 aylık bebeklerde iştah sorunu oluyor galiba.Pankekler yapa bilirsin,onu da yemiyor mu?
Dede baba mama ninna var birde anne demek başkada kelimesi yok. İşte birde birkaç hayvan sesi perşembe günü Dr kontrolü var. Orda sorucam çünkü bana az gibi geliyo kelimesi.Arkadaşlar iyi geceler çocuklarınızın konuşma durumu nasıl benimki dede mama filan diyor ara sıra baba dediği oluyor 18 aylık oldu
Yarım litreye geçmesin dedi sanki. Ben yine de 1 bardaktan fazla vermem yanlış anlamış olabilrimgünlük ne kadar verile bilir?Ben sütten pankek,krep yapıp veriyorum,daha çok peynir veriyorum.Şimdi doktorlar 2ye ayrılmış durumda.Son zamanlar 2 yaşa kadar içirmeyin diyen çok doktor var
bir appde okudum,18 aylık bebeklerin 1 gün yiyip,o biri gün yememesi normalmiş.Pankek bazen yiyo bazen yemiyo yani çok karışık. Yumurtalı ekmek, küp küp patates doğrayıp az yağda kavurup üzerine yumurta kırıyorum, bazen melemen yapıyorum anlarsa mesela tükürüyor ama işte peynirle filan yedirmeye çalışıyoruz bi şekilde.
Anne,auu(alo),kedi köpek inek uçak sesleri,şuu(su),bu,nenee(nine),am(amca),am(elma),naar(nar)-şu an aklıma gelenler bunlar,kelime sayı bana da az geliyor,1 ay önce başka kelimeleri de vardı,ama ne kadar desek de onları artık söylemiyor.Çok şeyi tanıyor,komutları anlıyor.Arkadaşlar iyi geceler çocuklarınızın konuşma durumu nasıl benimki dede mama filan diyor ara sıra baba dediği oluyor 18 aylık oldu
Deneye bilirsin.18-19.aylıkken bırakan çocuk gördüm instada.Kızlar ya sürekli benim oğlan bezi çıkarıyor. Eşofmanın öyle giymeye çalışıyor. Acaba tuvalet eğitimi versem mi.
yüreğin varsa verKızlar ya sürekli benim oğlan bezi çıkarıyor. Eşofmanın öyle giymeye çalışıyor. Acaba tuvalet eğitimi versem mi.
nennen (anne) nenneni uzatıyor (anneanne)Arkadaşlar iyi geceler çocuklarınızın konuşma durumu nasıl benimki dede mama filan diyor ara sıra baba dediği oluyor 18 aylık oldu
Ya bilmiyorim. Kaka yaptıktan sonra kaka diyir. Ama.bazen öncesinde de diyor. Ben tuvalete tek gidemediğim için artık kaka yapıyorum.. peceteyle siliyorum sifonu basıyorum elimi yıkıyorum diye anlatıyorum. Şimdi bezini değiştirirken pamukla kendi silmeye calsiitoeDeneye bilirsin.18-19.aylıkken bırakan çocuk gördüm instada.
Kis ortasında nasıl olacak bilmiyorumyüreğin varsa ver
ay şaka yapıyorum bence verebilirsin
Benimki nennen ninni demeye çalışıyor uyutma sırasında.nennen (anne) nenneni uzatıyor (anneanne)
baba meme mama diyor
dedeyi yeni demeye başladı
çıkardığı başka sesler de konuşma yerine geçiyor diye biliyorum
bazen konuşma gecikebiliyor bence önemli olan anlıyor olması
Anne , dede baba,mama,abi ,lamba,kaka tam söylediği kelimeler. Bambum(banyo), ayye(teyze) ,aydar (haydar) anga(anahtar) , miyav,hav hav. Aslında bir sürü var ama hatırlayamıyorum seninde öyle olabilir mi. Hatirlamiyorsundur illa herseyi tam söyleyecek diye bir şey yok. Dr daha iyi bilir tabiArkadaşlar iyi geceler çocuklarınızın konuşma durumu nasıl benimki dede mama filan diyor ara sıra baba dediği oluyor 18 aylık oldu
Benim oğlumda işaretler yok daha.Kış olduğu için bazı odalar soğuk,o yüzden ben de ilkbaharda başlamayı düşünüyorum.Bütün odalar sıcak olsaydı ve işaretler olsaydı,başlardım,çünki bezin gezmesine engel olduğunu,ayaklarını aralı basdığını görüyorum.Ya bilmiyorim. Kaka yaptıktan sonra kaka diyir. Ama.bazen öncesinde de diyor. Ben tuvalete tek gidemediğim için artık kaka yapıyorum.. peceteyle siliyorum sifonu basıyorum elimi yıkıyorum diye anlatıyorum. Şimdi bezini değiştirirken pamukla kendi silmeye calsiitoekış ortasında da bilemdim
Soğuk diye değil de illaki altına kaçıracak, yatağına yapacak, kış günü hızlı kurumuyor elbiseleBenim oğlumda işaretler yok daha.Kış olduğu için bazı odalar soğuk,o yüzden ben de ilkbaharda başlamayı düşünüyorum.Bütün odalar sıcak olsaydı ve işaretler olsaydı,başlardım,çünki bezin gezmesine engel olduğunu,ayaklarını aralı basdığını görüyorum.
Kış diye üşütür diye endişeleniyorsan,bir az da erteleye bilirsin.Çünki yorucu bir dönem,anne de buna hazır olmalı.
o da var tabii.O yüzden nisan,mayıs daha iyi bizim içinSoğuk diye değil de illaki altına kaçıracak, yatağına yapacak, kış günü hızlı kurumuyor elbisele
Benim kizimda belli ediyor, bezi çıkarmıyor ama ne yaptın kızım deyince altını tutuyor, bende başlasam bi denesem en azından diyorumKızlar ya sürekli benim oğlan bezi çıkarıyor. Eşofmanın öyle giymeye çalışıyor. Acaba tuvalet eğitimi versem mi.
Bizdede öyle çok bisey yok, anne, baba, emme[emir], huv huv, meyav, meee, meme, mama, akka[ayakkabi], ses takliti yapıyor, anlaması çok iyi, Bi kere şöyle yeterki hemen anlıyor, derdini anlatıyor hareketleriyleAnne,auu(alo),kedi köpek inek uçak sesleri,şuu(su),bu,nenee(nine),am(amca),am(elma),naar(nar)-şu an aklıma gelenler bunlar,kelime sayı bana da az geliyor,1 ay önce başka kelimeleri de vardı,ama ne kadar desek de onları artık söylemiyor.Çok şeyi tanıyor,komutları anlıyor.
Lazimlik kullan, birde alıştırma kilotlari var, içi naylon gibi oluyor,ondan takabilirsinKis ortasında nasıl olacak bilmiyorum
Büyüdüler bebeklikleri kalmakd maslesefkızlar arkadaki dişler çıktı mı benim bebiş sürekli arka tarafını kaşıyor
ve siz de hüzünlü müsünüz, bebeklerimiz artık bebeklikten çıkıyorlar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?