• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Aaa Pardon canım ben farklı anlamışım. Bende de var o his. Sadece 2 kere karnımda balık yüzüyor hissi hissettim şimdi hiç bir şey yok. İyi mi acaba diye bende endişe ediyorum sonra da Allah'ın emaneti korursa o koruyacak diyorum bi sıkıntı olsa kendini belli eder diyorum. Geçen hafta mide bulantım vardi 3 4 gündür yok kokuya hassasiyetim hala devam ediyor. Göğüslerim hassas. Öyleyse sıkıntı etmeyim diyorum 🥹 kaybetme korkusu olunca oluşuyor sanırım bunlar
Ben cuma günü dayanamadım doktora gittim :)
Kahverengi lekelenmelerimde var insan ister istemez tedirgin oluyor. Ama ben biraz kendi kendime yapıyorum çok olumsuz konuları okuyorum, olumsuz şeyleri araştırıyorum. Artık bakmayacağım gerçekten söz verdim kendime 🙏🏻
Valla o pıt pıt hareketleri bende hissettim hatta doktora söyledim olmaz 2 haftaya hissedersin dedi🫠
Peki dedim ne diyim🙏🏻
Ama tevekkül en güzeli dediğiniz gibi. Rabbim zorlaştırmadan kolaylaştırarak evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin 🙏🏻🧿♥️

İlk 3 ay bana kolay geçmiş resmen😂
Benim şimdi midem bulanıyor,gaz var,yanma var😂
Tahin de aldım çok az sakinledi
Ay bende bi tek bende mi var diyordum.
İlk 3 ay hiç mide sıkıntısı olmadı. Şimdi iştahsızlık, hemen doyma, bide mide bulantısı var. Gaviscon bende içtim geçen gün hatta
2. Trimester prenseslikti lütfen prenses olalım😂
12. Haftaya kadar fenaydı çünkü ben bu haftaları bekledim😂

Yazarım tabi 🪷 Beni bi kaç gün önce yürürken dik duramicak seviyeye getirdi, gaz sancısı, çekilme, batma tarzında karışık bi sancı mı sizinde
Evet evet , bu sabah koltuktan kalkarken doğrulamadım resmen doğrulurken gerildi karnım sonra yürüdüm gaz sancısı mı acaba falan diye, biraz açıldım ama korktum tabi.

Gaz sancısı bazen bıçak gibi saplanıyor eskiler çok söyler çorapla geziyorum dikkat ediyorum ama fayda etmiyor 15 ten sonra başladı bendede özellikle yediklerinizi düşünün hanımlar meyve çok gaz yapıyor bende mesela

Kuzucum o da okula tam gün başladı sabah 7de uyanıyor gün boyu dışarıda aktif oluyor diye oldu okul olmasa giremezdik düzene 🥲

Canım benim her gün kusan bir arkadaş vardı ben midem yanıyor dediğimde kusmuyorsun şükret derdi ama öyle şiddetlenirdi ki kussam daha iyi derdim göğsüme vurdugumu bilirim acıdan öyle bir yanma. Uzanarak uyurdum bir dönem ve yine aynı yoldayım şimdiden belli ayrıca ne gaviscon ne başka birsey hicbirseyden fayda görmedim gavisconu kaşıkla falan değil şişeyle içerdim de nafile.
İlk gebelik yanma 9 ay devam etti ve mide asiti cıkana kadar kusardım 7 kilo verdim o zamanlar artık kan kusuyordum her yerim yanıyordı kusma fobim oldu ağızımı acınca bildiğin koladan cıkan o asit sesi geliyordu ve bende diyorumki iyiki mide ağrısı cekmiyorsun 😅 bu hamilrlikte safra camuru yüzündrn ağrı+kusma cekiyorum ve yanmanın üstü yok derdim ağızıma vurduğumu hatırlıyorum sussaydım keşke diye 😅😆 . Sanırım o an ne yaşıyorsak en kötüsü o gibi geliyor ceken bilir sadece o dönemlerde çok kötüydü bu dönemde 16 haftalık oldum hala midem ağrıyor kıvranıyorum. Ekşiden tiksindim tatlı kızartma yağlı seylerde yasak 😒 ayy sanırım dertleşmeye ihtiyacım varmış helal edin hakkınızı valla 😇

Antibiyotik gibi bi şey olmadığı için bence bi problem olmaz. Yine doktorunuza sorunca buraya da yazarsanız sevinirim benim kontrolüme daha var da ..
Az önce yanliş alintilamistim 😊🍀 Çarşamba randevum vardı. Doktor folik asit varsa onları kullanabilirsin dedi başka takviye vermedi. Demir kabızlık yapar bu dönem dedi. Belki d vitamini alırım kendim bilmiyorum

İlk gebelik yanma 9 ay devam etti ve mide asiti cıkana kadar kusardım 7 kilo verdim o zamanlar artık kan kusuyordum her yerim yanıyordı kusma fobim oldu ağızımı acınca bildiğin koladan cıkan o asit sesi geliyordu ve bende diyorumki iyiki mide ağrısı cekmiyorsun 😅 bu hamilrlikte safra camuru yüzündrn ağrı+kusma cekiyorum ve yanmanın üstü yok derdim ağızıma vurduğumu hatırlıyorum sussaydım keşke diye 😅😆 . Sanırım o an ne yaşıyorsak en kötüsü o gibi geliyor ceken bilir sadece o dönemlerde çok kötüydü bu dönemde 16 haftalık oldum hala midem ağrıyor kıvranıyorum. Ekşiden tiksindim tatlı kızartma yağlı seylerde yasak 😒 ayy sanırım dertleşmeye ihtiyacım varmış helal edin hakkınızı valla 😇
Yaa bende diyordum hamilelik o kadar da zor değilmiş 16. Haftaya kadar premses gibiydim şimdi sürünüyorum resmen kusmak istiyorum bi şey yemekten korkuyorum direk yanma başlıyor bir tek sabah uyanınca rahatım😂
Artık hiçbir şey çekmiyor canım yaşam kalitem azaldı

İlk 3 ay bana kolay geçmiş resmen😂
Benim şimdi midem bulanıyor,gaz var,yanma var😂
Tahin de aldım çok az sakinledi
Benim de bulantı ve deterjan yalamışım gibi olan tat geçmişti iki haftadır. 3 gündür akşamları bulantı hissi ve kötü ağız tadı geri geldi. İki gündür akşam yemeği yemiyorum. Oluyor demek ki arkadaşım.

Ben kusamayan biriyim ne yazık ki öyle ki çocukken midem yıkanmak zorunda kalmıştı ve tedavi bitimi doktor kusman lazım demişti yapamadım gırtlağıma kadar parmağını sokmuştu doktor yok olmuyor 😄 midem ağzıma gelir ama kusamam sürekli bir yanma ve acı tat boğazım tahriş olmuştu kızımdayken ayrıca şuan başlayan mide yanması dediğin gibi giderek arttı dogumdan sonra da devam etti benim zaten normal hayatımda da reflüm var 🥲 ayrıca 3. Ayda çoğu kişi rahatlar ben hiç bulantı yaşamam ama karnım büyüdükçe dertlerim başlar 😄 kramplar da yolda gece uyandıran ağlatan cinsten.. zirve kabızlıklar😄 yani bunlar beni çok zorladi ya benimde baya şikayet edesim varmış sende hakkını helal et 😄

Ben kusamayan biriyim ne yazık ki öyle ki çocukken midem yıkanmak zorunda kalmıştı ve tedavi bitimi doktor kusman lazım demişti yapamadım gırtlağıma kadar parmağını sokmuştu doktor yok olmuyor 😄 midem ağzıma gelir ama kusamam sürekli bir yanma ve acı tat boğazım tahriş olmuştu kızımdayken ayrıca şuan başlayan mide yanması dediğin gibi giderek arttı dogumdan sonra da devam etti benim zaten normal hayatımda da reflüm var 🥲 ayrıca 3. Ayda çoğu kişi rahatlar ben hiç bulantı yaşamam ama karnım büyüdükçe dertlerim başlar 😄 kramplar da yolda gece uyandıran ağlatan cinsten.. zirve kabızlıklar😄 yani bunlar beni çok zorladi ya benimde baya şikayet edesim varmış sende hakkını helal et 😄
Bir şey diyeyim mi aynısı ben sanırım😂 kabızlık bağırsak sorunları mide yanması başladı daha 16 da böyleyse büyüdüğünde sıkıştırdığında düşünemiyorum😂

Az önce yanliş alintilamistim 😊🍀 Çarşamba randevum vardı. Doktor folik asit varsa onları kullanabilirsin dedi başka takviye vermedi. Demir kabızlık yapar bu dönem dedi. Belki d vitamini alırım kendim bilmiyorum
Ben folik asit kullanıyorum demir de kullanıyorum d vitamini de . Ama demir harbi kabızlık yaptı aşırı rahatsız ediyor karın kasılması falan oluyor bende onu değiştirmek istiyorum. Bakalım cuma gidersem doktora inşallah bende onu sorcam

Back
X