- 7 Ocak 2014
- 3.161
- 4.453
- 333
- 39
Bende su iciriyorum, gece uykusu biraz arttı, çokta zorlamadi şaşırtıcı bir şekilde. Elimden tutup bi yere oturtup meme isterdi hep, şimdi elimden çekip götürüyor oturtup sarılıyor o alışkanlığı devam.çok teşekkür ederim canım inşallah ben de sevinmeye başlarımmm
bıraktığı için sevindim birkaç güne uykusu düzene girer inşallah. su içirmeyi deneyebilirsin benimki artık sadece su içmek için uyanıyor
Bizde gündüz uykusu uzun zamandır bitti, sabah geç uyanıyor 11 den sonra, akşamda uyuması 11 12 yi buluyor. Memeyi bırakalı uykusu arttiHadi gözünüz aydın. Benim kızım yaklaşık 20 gün uyku konusunda bocaladı. Gündüz uykusu da gece uykusu da bozuldu. Sonra düzeldi. Şimdi gündüz 3-4 saat ( kucakta uyuyor, yatağa koyuyoruz)gece de 21-22 arası (yatakta)sabaha kadar deliksiz uyuyor.
Nasil konuşmuyor, cümlemi kurmuyor, kelime felan yokmuArkadaşlar benim kız hala konuşmuyor. Kaç kez gittim hep bekleyin diyorlar.
Bu arada ben de işe başladım. İş için taşınmak zorunda kaldım ve burada kreş yok, Eşimle dönüşümlü bakıyoruz. Evim iş yerine yakın, sabah beraber uyanıp kahvaltı yapıyoruz. Ara öğünü babası yaptırıyor. Öğlen beraberiz. Bazen ben, bazen babası uyutuyor. Öğle uykusundan uyandığında ben de işten gelmiş oluyorum. Eşim işe gidiyor. Bu şekilde eşimle bana kolay oldu, ama çocuğum için biraz üzülüyorum çünkü eve tıkılıp kaldı. Sadece hafta sonu sosyalleşebiliyor.