• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
çok teşekkür ederim canım inşallah ben de sevinmeye başlarımmm😕
bıraktığı için sevindim birkaç güne uykusu düzene girer inşallah. su içirmeyi deneyebilirsin benimki artık sadece su içmek için uyanıyor
Bende su iciriyorum, gece uykusu biraz arttı, çokta zorlamadi şaşırtıcı bir şekilde. Elimden tutup bi yere oturtup meme isterdi hep, şimdi elimden çekip götürüyor oturtup sarılıyor o alışkanlığı devam.
Hadi gözünüz aydın. Benim kızım yaklaşık 20 gün uyku konusunda bocaladı. Gündüz uykusu da gece uykusu da bozuldu. Sonra düzeldi. Şimdi gündüz 3-4 saat ( kucakta uyuyor, yatağa koyuyoruz)gece de 21-22 arası (yatakta)sabaha kadar deliksiz uyuyor.
Bizde gündüz uykusu uzun zamandır bitti, sabah geç uyanıyor 11 den sonra, akşamda uyuması 11 12 yi buluyor. Memeyi bırakalı uykusu artti
Arkadaşlar benim kız hala konuşmuyor. Kaç kez gittim hep bekleyin diyorlar.
Bu arada ben de işe başladım. İş için taşınmak zorunda kaldım ve burada kreş yok, Eşimle dönüşümlü bakıyoruz. Evim iş yerine yakın, sabah beraber uyanıp kahvaltı yapıyoruz. Ara öğünü babası yaptırıyor. Öğlen beraberiz. Bazen ben, bazen babası uyutuyor. Öğle uykusundan uyandığında ben de işten gelmiş oluyorum. Eşim işe gidiyor. Bu şekilde eşimle bana kolay oldu, ama çocuğum için biraz üzülüyorum çünkü eve tıkılıp kaldı. Sadece hafta sonu sosyalleşebiliyor.
Nasil konuşmuyor, cümlemi kurmuyor, kelime felan yokmu

Bende su iciriyorum, gece uykusu biraz arttı, çokta zorlamadi şaşırtıcı bir şekilde. Elimden tutup bi yere oturtup meme isterdi hep, şimdi elimden çekip götürüyor oturtup sarılıyor o alışkanlığı devam.

Bizde gündüz uykusu uzun zamandır bitti, sabah geç uyanıyor 11 den sonra, akşamda uyuması 11 12 yi buluyor. Memeyi bırakalı uykusu artti

Anne baba mama vs birkaç kelime var.
Tuvalete gitmeye de çok meraklı, tuvalet eğitimine de hazır ama konuşmadığı için eğitime başlayamıyorum. Çünkü işe gidiyorum, eşim bunu dikkatle takip etmez.

Merhaba benim kizim koca kiz oldu 4 kelimeli birkac kez de 5 kelimeli cümleler kurdu. Konusmasi bizden farksiz cok sosyal bir cocuk bakicida (5 cocuk var) güzel güzel arkadaslariyla oynuyor masallah kendi isini cogunu kendi yapiyor bence iki yas cok degisik bir dönem ben cok sevdim 😍 ama yüksek sesten korkuyor yavrum

Anne baba mama vs birkaç kelime var.
Tuvalete gitmeye de çok meraklı, tuvalet eğitimine de hazır ama konuşmadığı için eğitime başlayamıyorum. Çünkü işe gidiyorum, eşim bunu dikkatle takip etmez.
kelimeleri varsa endişelenme bence. bazı çocuklar sonradan birden açılıyor kendini ifade etmeye çalışıyor değil mi göstererek vs?

Ben başka ülkedeyim,buradaki aylık gelirler Türkiyedeki aylık gelirlerle uyuşmuyor.O kısmı ne yapayım?
Arkadaşlar merhabaa umarim hepiniz ve bebisler cok iyidir. Makale calismam icin gerekli anketi doldurursaniz cook sevinirim💖
Bebek Tatil Deneyim Algısı
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Ayyy tekrar hamile olan arkadaşlarım, cok sevindim, Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ya uzun zamandır giremiyorum, misafir yoğunluğu, kızımın dahada hareketlenmesi, yaz gelince yapılan işler, tarhana, konserve, salça. Cok yorgunum hem ruhsal hem bedensel olarak.
Bu arada kızım sonunda mucize şekilde memeyi bıraktı bugün 3.gün, hiç istemedi meme, cok şaşkınım. Çarşamba günü sabır taşı sürdüm öğğ yaptı, ayyy meme hasta olmuş tüh, sen abla oldun ya artık süt yokmuş felan dedım, bi daha istemedi, uyku düzeni bozuldu ama memeyle uyuduğu icin boşluğa düştü, emzik kullanmıyor süt icmeyide sevmiyor. Dün gece 3 te uyudu, nasil uyuyacaz bilmiyorum, her yolu denedim istemiyor
Çok teşekkür ederim.Defnenin uykusu en kısa sürede düzelir inşallah.
Yeniden hamile arkadaşlar mathildays mathildays , A-BH A-BH tebrik ediyorum. Allah sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim.

kızlar bebeklerinize nereden ayakkabı alıyorsunuz? terlik ve sandaleti küçük geliyor. spor ayakkabısı falan var ama şöyle mevsimlik ince bir şeyler arıyorum
terliğini temudan,sandaleti çocuk mağazasından almıştım.Sonbahar için viccodan almak istiyorum.

geç uyandığı için öğle uykusuna ihtiyacı olmuyor.Sabah uyandıramıyor musun?Sabah erken uyanıp öğlen uyuması daha sağlıklı değil mi canım?

Pakay Pakay
Kelimesi varsa,konuşacak.Peki konuşmasında geriliği ne ile ilgili diye bir şey söylüyorlar mı?Benim eltimin küçük oğlu da 4 yaşında kreşe başladıktan sonra konuşmaya başlamıştı,ona da bir sorunu yok diyorlardı.

Pakay Pakay
Kelimesi varsa,konuşacak.Peki konuşmasında geriliği ne ile ilgili diye bir şey söylüyorlar mı?Benim eltimin küçük oğlu da 4 yaşında kreşe başladıktan sonra konuşmaya başlamıştı,ona da bir sorunu yok diyorlardı.
Kelimeleri tek tük. Anne baba bebek bitti, gitti gibi 10-15 kelime. Herhangi bir sebep söylenmedi.
Ay sonunda tekrar götüreceğiz psikiyatri doktoruna.

Kelimeleri tek tük. Anne baba bebek bitti, gitti gibi 10-15 kelime. Herhangi bir sebep söylenmedi.
Ay sonunda tekrar götüreceğiz psikiyatri doktoruna.
Canım oğlun mu vardi kızın mi? Bu hafta oğlum hastaydı doktora götürdüm. Konu uyku damlasına, hareketliliğin geldi. Konuşması nasıl dedi. Çok iyi d3dim. Erkek çocuklar 2 yaşından daha geç konuşur genellikle ama filan dedi. Oglansa belki seninde oyledir

Kızlar mutlu pazarlar. Oğlum bu hafta ateşledi. Diş etleri filan şişti. Arka arkaya 3. Ucugu çıktı. Eli sürekli dudağında ordan da goznu dokunyor (gözüne de bulastirmas8n diye ugrasiyorum) bir sorum var şimdi uçuk kremi filan sürmedim. Ama hızlıca acısı geçsin iyileşsin diye öneriniz var mıdır

Canım oğlun mu vardi kızın mi? Bu hafta oğlum hastaydı doktora götürdüm. Konu uyku damlasına, hareketliliğin geldi. Konuşması nasıl dedi. Çok iyi d3dim. Erkek çocuklar 2 yaşından daha geç konuşur genellikle ama filan dedi. Oglansa belki seninde oyledir
Benimki kız

Kızlar mutlu pazarlar. Oğlum bu hafta ateşledi. Diş etleri filan şişti. Arka arkaya 3. Ucugu çıktı. Eli sürekli dudağında ordan da goznu dokunyor (gözüne de bulastirmas8n diye ugrasiyorum) bir sorum var şimdi uçuk kremi filan sürmedim. Ama hızlıca acısı geçsin iyileşsin diye öneriniz var mıdır
Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.Bende uçuk çıktığında eczaneden beyaz ruj alıp sürüyorum,ama çocuklara kullanılır mı bilmiyorum.Bağışıklığını güçlendirirsen çabuk geçer bence.

Geçmiş olsun.Bende uçuk çıktığında eczaneden beyaz ruj alıp sürüyorum,ama çocuklara kullanılır mı bilmiyorum.Bağışıklığını güçlendirirsen çabuk geçer bence.
Canım bende de krem var . Haftasonu doktor olmadığından soramadım.bagislik derken meyvesini filan yiyen bir çocuk. Galiba benden bulaştı. Diş etleri filan iyice kabardı dişler neredeyse görünmez oldu. Hep bu mama yüzden. Hâlâ devam ediyor

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Back
X