- 10 Ekim 2019
- 3.084
- 2.456
- 133
- 35
Hiç bilemedim . Yanlış yönlendirmek istemiyorum. Burda sağlık çalışanı varsa ona güvenin. Biz sadece tahmin ederiz. Şu içinde 6 aya kadar vermeyin diyorlar. Tehlikeli olur muHayır sadece anne sütü alıyor enfeksiyon olsa ateşi de olmaz mı
Sıvı kaybı benim de aklıma geldi ama emiyor zaten çay kaşığıyla su versem mi acaba çok az ya da takip edip devam ederse acile götüreyim bilemedim
Evet dün hastaneden çıkınca annem baya yaptı. Ben korkuyorum o hareketleri yapmayamasajı öneririm benimki masajla iyi oldu
sütten sonra sırtına vurmak gazı ağzından çıkarması için iyi oluyor ve şart
ama sadece süt/mama değil hava bile gaz yapabiliyormuş özellikle böyle kolik ağlamalarında çok hava yutarlarmış hava yuttukça gaz artıyor gaz artınca ağlaması böyle bi kısır döngü
Mhrs indirip baksana . Devlet içi soruyorsanbu günlerde bir götürmeyi düşünüyorum ama çocuk cerrahı var mı emin değilimçocuk doktoruna götüreyim o söyler herhalde
Kacinci aylarda yaptiriliyor söylediler mii? Esimle bi konuşayım belki yaptırırız.Kızlar sağlık ocağından geliyorum. Bebeğim bugün tam 1 aylık oldu. Hepatit b 2 dozu oldu. Hemşire aşılar dan bahsetti rota.ve menenjit aşısı isteğe bağlı özelde yaptırıyorsun dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu aşılar için fikirleriniz nedir yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Rotayı yaptiricaz ama menenjiti hiç söylemediler. Bi araştırıp doktoruna sorup ona göre yaptırabilirim belkiKızlar sağlık ocağından geliyorum. Bebeğim bugün tam 1 aylık oldu. Hepatit b 2 dozu oldu. Hemşire aşılar dan bahsetti rota.ve menenjit aşısı isteğe bağlı özelde yaptırıyorsun dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu aşılar için fikirleriniz nedir yaptırmayı düşünüyor musunuz?
evett ben de korkuyordum ama hem hoşuna gidiyor hem de sonuçta rahatlıyor alışırsın canım ilk yaptığımda çok ağlıyordu şimdi kuzu kuzu yatıyorEvet dün hastaneden çıkınca annem baya yaptı. Ben korkuyorum o hareketleri yapmayasen paylaşmıştın galiba bir video kısa olanı yaptım sabah
Ben yaptırcam doktorum mutlaka yaptırın dediKızlar sağlık ocağından geliyorum. Bebeğim bugün tam 1 aylık oldu. Hepatit b 2 dozu oldu. Hemşire aşılar dan bahsetti rota.ve menenjit aşısı isteğe bağlı özelde yaptırıyorsun dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu aşılar için fikirleriniz nedir yaptırmayı düşünüyor musunuz?
bizimkini ürolog yaptı genel cerrah ürolog ya da çocuk cerrahı hepsi yapabilirbu günlerde bir götürmeyi düşünüyorum ama çocuk cerrahı var mı emin değilimçocuk doktoruna götüreyim o söyler herhalde
Şu an yaptirirsaniz 4 doz vurulacak diyor. 6 Aylık iken de yaptırabilirsiniz dedi. 1yasinda olur vs dedi. Çevrem bu iki aşıyı hiç yaptırmadı. Çok da taraftar değiller. Bilemedim o yüzdenKacinci aylarda yaptiriliyor söylediler mii? Esimle bi konuşayım belki yaptırırız.
Menenjit çok yüksek fiyatı dedi hemşireRotayı yaptiricaz ama menenjiti hiç söylemediler. Bi araştırıp doktoruna sorup ona göre yaptırabilirim belki
Yaptırıp yaptırmamak ile kafam karışık.. Rota yi arastiracağım bakalım.Ben yaptırcam doktorum mutlaka yaptırın dediÇeşme suyundan geçiyomuş sanırım biri illa emzik yıkanıyo vs kapabilirmiş
Menenjit çok yüksek fiyatı dedi hemşire
Yaptırıp yaptırmamak ile kafam karışık.. Rota yi arastiracağım bakalım.
Hayır sadece anne sütü alıyor enfeksiyon olsa ateşi de olmaz mı
Sıvı kaybı benim de aklıma geldi ama emiyor zaten çay kaşığıyla su versem mi acaba çok az ya da takip edip devam ederse acile götüreyim bilemedim
Arkadaşlar umarım herkes iyidir. Bebekleriniz de iyidir. İki gün önce bebeğim tam 15 saat uyumadı. Emzirdim arabayla gezdirdik. Banyo yaptırdık. En son avm de biri ile karşılaştık gaz damlası alın dedi. Aldık ve kullandik. Baya gazi çıktı. Ama ağlamaya devam edince hastaneye götürürken uyuyakaldı. Hastane de 15 dk bekledik uyanirsa diye uyanmadı.eve döndük. 2 saat arayla emdi uyudu. Bugün yine aynısı sabah beşten beri uyumuyor emiyor uyuyor yatağa koyunca iki dk sonra kalkıyor. Bugün gaz damlasını da verdik . Gaz çıkarıyor ama sorun gaz da değil galiba. Böyle olan var mı? Varsa nasıl çözüm buldunuz
KulakArkadaşlar bebeğinizin ateşini neresinden ölçüyorsunuz?
Ben yaptırmayı düşünüyorum. Ama fiyatları dolara mi bağlı sanki artıyor surekliKızlar sağlık ocağından geliyorum. Bebeğim bugün tam 1 aylık oldu. Hepatit b 2 dozu oldu. Hemşire aşılar dan bahsetti rota.ve menenjit aşısı isteğe bağlı özelde yaptırıyorsun dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu aşılar için fikirleriniz nedir yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Ne tuhaf. Acile gittim alından tabancayla ölçtülerKulak
Alından ölçen tabancaları önermiyor takip ettiğim doktor. Kulak içi veya koltuk altı diyor. Koltuk altı zaman alıyor diye kulak içi ölçüm cihazı aldık
kız hangi ara oldunuz tebriklerbizimkini ürolog yaptı genel cerrah ürolog ya da çocuk cerrahı hepsi yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?