- 3 Aralık 2019
- 277
- 179
- 103
- 35
Ebemiz de 2 3 aylık olsaydı en azından dedi kafam karıştı iyice zor mu oluyo bakımı peki27 günlükken yapıldı. Yenidoğan sünneti ilk 1 ay içinde yapılıyor diye biliyorum. Lokal anesteziyle yapılıyor. 20dk sürüyor.Şu an 1 hafta oldu olalı ve iyileşti tamamen. Yenidoğan döneminde çok çabuk iyileşiyorlar.
TeşekkürlerBiz bugün daha 30 günlük olduk. Kırkı çıkınca tekrar gideceğiz. Doktor kirkini bekleyelim dedi belki fikir olur diye yazdım
İşte tam da bundan korkuyorum bendeKendini bilmeden yapılması en güzeli, bende 2 yaşında istiyordum, çocuk kaza geçirdi derken erteledik 3 yaşında yaptıralım dedik, benim kardeşim sağlıkçı,abla 2-5 yaş sünnet icon önerilmiyor travma yapıyor dedi, mecbur 6 yaşi bekledik ama ne dert oldu bana, sünnet kilodunu 25 gün çıkarmadı, 25 gün boyuncada yıkanması birde yaz günü temmuz ayıydı, acıyo aciyo diye diye benimde canımı acittiydi sıpa
Hiçbir fikrim yok. Önümüzdeki haftaya kalça röntgen için gittiğim de soracağım fiyatını merak ettim.Ne civarda acaba rota nın da meningokok un de fiyatı
Aklıma takılan gerçekten çok gerekli aşı mi? Hastaneye gittiğim de soracağım.Ben yaptırmayı düşünüyorum. Ama fiyatları dolara mi bağlı sanki artıyor surekli
Onlar mecbur kaldığı için öyle yapıyordur her hasta için sarf malzeme temini veya koltuk altı süresi beklemektenseNe tuhaf. Acile gittim alından tabancayla ölçtüler
31 gün bugün. Dün acile götürdüm artık kolik bebek dedi. Ama aklıma takılan 15 saat kadar uyumamasi. Ben dikkat ediyorum. Gaz masajina dün geceden beri başladık. Damla da veriyoruz . Doktor 5 aylık olana kadar devam eder dedi bakalım artıkSorun muhtemelen gazdır. Bebeğiniz ne kadarlık oldu. Öncelikle beslendikten sonra uyusa bile gazını çıkarmak gerekiyor. Sırtta çıkmadı ise başka pozisyonlarda çıkarmak gerek.
Sizin diyetinize dikkat edip bebeğe gaz yapan yiyecekleri tespit etmeniz gerekiyor.
Gaz damlaları hangisi kime iyi geliyor belli değil deneyebilirsiniz
Gaz masajını ara ara Bebek ağlama krizine girmeden yapmak gerekiyor
Kimyon rezene çayı tüketebilirsiniz
Benim bebeğimde gördüğüm uyuyamama gazdan, erken uyanma nefes alamamadan
Dün geceden beri yapıyor annem .bakalım nasıl ilerleyecekevett ben de korkuyordum ama hem hoşuna gidiyor hem de sonuçta rahatlıyor alışırsın canım ilk yaptığımda çok ağlıyordu şimdi kuzu kuzu yatıyor
zamanla hareketler de otomatikleşiyor uzun sürmüyor
Bilsem bende ondan alırdımOnlar mecbur kaldığı için öyle yapıyordur her hasta için sarf malzeme temini veya koltuk altı süresi beklemektense
Ben gerekli olduğunu düşünüyorum. Ben önlemini alayim. Gerisi AllahtanHiçbir fikrim yok. Önümüzdeki haftaya kalça röntgen için gittiğim de soracağım fiyatını merak ettim.
Aklıma takılan gerçekten çok gerekli aşı mi? Hastaneye gittiğim de soracağım.
benimki de aynı canım sık sık az az besleniyorBir de benim bebeğim gündüzleri az az uyuyup uyanıyor o yüzden beslenme saatleri çok şaştı
3 saatte 90-120 arası vermem lazım sanırım ama hep uyanık olunca 30-60 verip sık sık veriyorum sorun olur mu acaba
90 sadece uzun süre uyuduğunda veriyorum
Çok karışıyo böyle de 30–60-90 lar havada uçuşuyor vallabenimki de aynı canım sık sık az az besleniyor
bence onu boş ver bebişini takip et. benimki bazen durduk yere yaygara koparıyor bi altına bakıyorum kenardan eğer altı çok ıslak değilse ya da kaka yapmamışsa açtır belki deyip besliyorumÇok karışıyo böyle de 30–60-90 lar havada uçuşuyor valla
120 içmesi lazımmış mamanın arkasında yazana göre ama 120 ye çıkarmadım ben daha
Hiçbir zorluğu yokEbemiz de 2 3 aylık olsaydı en azından dedi kafam karıştı iyice zor mu oluyo bakımı peki
valla 1 ayı geçmezse daha iyi dediler bize apar topar oldukkız hangi ara oldunuz tebrikler
Aynen öyle hiç öyle uzun emdiğini görmedim kısa kısa. Ve kendi memeyi istemediği sürece asla tutmuyor benim zorumlabenimki de aynı canım sık sık az az besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?