2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Çok teşekkür ederim cinsel hayatında doğurganlıkta bi sıkıntı yaşamayacağını söyledi.
Malesef doktorlara da güvenemiyoruz artık. Bir doktorla kalmayıp başka görüş almak lazımmış artık bunu anladım.

Çok ilginç,sizinki uyku öğününe benziyor,uyanmadan emzirdiğiniz için acıkmıyor ve o yüzden uyuyor ola bilir.2 gündür eşim işden erken gelmeye başladı,oğlumu sevdiğinden midir bilmiyorum,2 gündür zor uyutuyorum.Dün 6da uyanan bebeğim 11de anca uyudu.

geçmiş olsun canım,iyi ki cinselliğe doğurganlığa etkisi olmamış.Ben şimdilerde oğlumu sünnet ettirmek istiyordum, kafam karıştı,büyük olunca da travma alıyor diyorlar.

geçmiş olsun canım,iyi ki cinselliğe doğurganlığa etkisi olmamış.Ben şimdilerde oğlumu sünnet ettirmek istiyordum, kafam karıştı,büyük olunca da travma alıyor diyorlar.
Gittiğimiz doktor çok tecrübeliydi ve biraz da bize kızdı niye acele ettiniz diye. Bence en azından 1 yaşını bekleyin genel anesteziyle bir ürolog ve ya çocuk cerrahına yaptırın.

Kızlar merhaba ben Eylül annesiyim, istanbul tuzla yada pendikte memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı? Mümkünse tel no paylaşan? Doktorumdan memnun değilim de değiştirmek istiyorum.

Benim eşimin de izinli günlerinde uyku düzeni şaşıyor farkettim uyardım artık akşamları dikkatli davranıyor ama bu sabah kendi uyanınca çocuğu da (hafiften gözünü araladı uyandı artık diyerek )uyandırmış . Uyanma saatinden 1 saat önce. Gündüz uykularını bugün 1,5 saat, 1 saat yapsa da bugün hep yorgundu bebeğim

Kızlar merhaba ben Eylül annesiyim, istanbul tuzla yada pendikte memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı? Mümkünse tel no paylaşan? Doktorumdan memnun değilim de değiştirmek istiyorum.
Özel hastane istiyorsanız size şiddetle bir doktor öneriyorum. Pendik medipol hastanesi mesut hoca kendisi profesör hem hastane baş hekim.. o kadar pozitif o kadar tatlı ki.. mesleğini severek yapıyor. Ben çok memnunum.

Benim eşim asla uyandiramaz uyuyan bebişimi, pesin peşin söyledim, kim uyandiriraa uyku saatine kadar o bakacak gezdirecek dedim, citini cikarmiyor

Özel hastane istiyorsanız size şiddetle bir doktor öneriyorum. Pendik medipol hastanesi mesut hoca kendisi profesör hem hastane baş hekim.. o kadar pozitif o kadar tatlı ki.. mesleğini severek yapıyor. Ben çok memnunum.
Yaa ben de onu çok merak ediyordum. Giden kimseyi tanımıyorum ama prof olunca merak ettim. Numarasını paylaşıyor mu? Birde sorularımızı rahatla sorabiliyor muyuz? Acele acele bakmıyor değil mi? Bir de tamamlayıcı sigorta geçerli mi acaba

Benim eşim asla uyandiramaz uyuyan bebişimi, pesin peşin söyledim, kim uyandiriraa uyku saatine kadar o bakacak gezdirecek dedim, citini cikarmiyor
Ahh benim ki çok hevesli bakmaya, neden çok uyutuyormuşum zaten gece çok uyuyormuş ( zar zor oturttum düzeni) , gündüz uyumasınmış, hatta kucağına alıp araba kullansınmış , bebek meme emmese , kendi de işe gidecek olmasa eminim bana vermez

çok üzüldüm canım inşallah hiçbir sorun çıkmadan kolaylıkla atlatırsınız bundan sonraki süreci

Bana da kuzenim tavsiye etti. 2 doktor gezdim Bü doktora muayene oldum tamam dedim. Muayene olduktan sonra özel numarasını verdi. Sormak isteğim acil durumlara WhatsApp tan iletişim halinde olduk. Ve hep aydınlatıcı cevapladı. Tamamlayıcı sigorta var mı bilmiyorum. Arayıp hastaneyi öğrenin isterseniz. Muayene 1100 en son..

Çok teşekkür ederim güzel aydınlattınız çok sağolun

Kizlarr bebeğini zor uyutan var mi bir ben mi böyleyim ya deli gibi uykusu var ama uyumuyor ve ağlıyor bi de yeni ogrendi kendini geri atip duruyor uyumamak icin direniyor resmen en sonunda yorulup uyuyor deli oluyorum uyutana kadar. Emerek uyurdu ya hic böyle değildi.

Ben ayakta sallamaya alıştırdım memede uyutmak ya da kucakta sallamak çok zor oluyor artık. Başta direniyor ellerini tutarak yüksek sesle ee ee hu hu diyerek sakinleşiyor dalıyor. Bir deneyin belki uyur

Ben ayakta sallamaya alıştırdım memede uyutmak ya da kucakta sallamak çok zor oluyor artık. Başta direniyor ellerini tutarak yüksek sesle ee ee hu hu diyerek sakinleşiyor dalıyor. Bir deneyin belki uyur
Onu da yapıyorum yookk uyumuyor gözler kapali direniyor resmen.

Sadece uyurken verirseniz ve emzik ağzından düşünce her defa ağlamazsa,destek olmuyor,uyku arkadaşı oluyor.Başka zamanlarda verilince meme reddi yapabiliyor diyorlar
Allah kolaylıklar versin, benim bebeğim 30-35 dk uyuyor gündüzleri , süreyi nasıl uzatırım diye arayış içindeyim. Sizin için çok zor bir gün olmuştur
45 dk-dan az uykulara felaket uykusu deniliyor,Seride Samurkaşın youtube videosunu izleyin,az uyuyan bebekleri geri uyutmak lazım,ben 1 aydır uğraşıyorum,önce 30 dk idi,sonra 45 dk,şimdi 50 dk,1 saat gibi yatıyor,uyanırsa geri uyutmaya çalışıyorum,bazen emziği ağzına koymamla uykuya geçiyor,bazen uğraştırıyor,bazen de uyumuyor.

Benim oğlum da uyku vaktinde 2 gündür emziğini çıkarıyor,oynamaya başlıyor,en son kollarını tutdum ki,emziği çıkaramasın,öyle yaptıktan sonra uyudu.Buna alışır diye korkmaya başladım,sakince uykuya geçiyordu,son günler bebeğime bir şey oldu,huysuzlaşdı gibi.
Her yeni ayı dolunca bir huysuzluk geliyor bebeklere.
Bir uyku eğitmeni 4.-5. aylar en zor dönem diyordu,onlar için de zor,yeni şeyler öğreniyorlar,sabredelim,inşallah 5 ay tamam olunca düzelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…