2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
İzleyeceğim inşallah, teşekkür ederim , benim bebeğim de emzik almıyor, sadece meme ile uyuyor. Gündüz memede bıraksam 1,5 saat filan uyur ben memede uyumasını istemiyorum. İlk zamanlarda uyandığında yanına uzanıp emziriyordum tekrar uyutuyordum artık hızlı ve çok çekiyor bu sefer de çok yediği için yatamıyor. Ne zaman ne kadar isterse uyutuyorum gündüz uykusuna

Ben biraz önce 4 aylık aşılarını yaptırdım arkadaşlar, kilosu 7500 / boyu 66 cm olmuş. En son ölçümüne göre 300 gr almış , boyu da 0,5 cm uzamış. Kilosuna takılmadım çok hareketli ama boyu az uzamış geldi. Sizlerin son ölçümü ile arasındaki fark ta böyle az mıydı?

Ay insallah düzelir cok zormus gerçekten, teşekkür ederim.

Bizde dün 4 aylık aşılarimizi yaptırdık. 3.5 aylıkken iken kovit geçirdik o gün 2 acil hastane özele götürdüğümuzde 7.100 çıktı. Dün tartildi 7100 dedim nasıl oluyor daha 3.5 aylıkken bu kilodaydi. Hiç mi almaz? Boya gitmiş olabilir dedi. Boyu da 68 cm 5 aylık olduğun da dr a götüreceğim anlarım farkı

Kesinlikle ben stresliysem hemen hissediyor kendi daha da stresleniyir. Uyutamayinca str3s yapıyorsam babasına veriyorum. Eger o telaşıyla ben sakinim ben aliyirum

Umarım hiç bir sorun kalmaz .İçinizi ferah tutun

Benimki doğduğundan beri zor uyuyor,

Aşı huysuzluk yaptı mı? 4 aylık bebeğimi tanıyamıyorum. Asık suratlı , söylenen bir bebek geldi son bir saattir. O kucağımda duracak ben de ayakta beklicem başka türlü gönlü olmuyor. Biraz daha sürerse ağrı kesici veririm sanırım.

Dün huysuzluk biraz bugün yapılan iki bacağında ağrı hissediyor. Kıyafetini giydirirken özellikle ağlamaya başladı. Şu aşıları yaptırdıktan sonra geriliyorum çok

Dün huysuzluk biraz bugün yapılan iki bacağında ağrı hissediyor. Kıyafetini giydirirken özellikle ağlamaya başladı. Şu aşıları yaptırdıktan sonra geriliyorum çok
Benim de aşı redci olasım geliyor
Neyseki kısa sürdü huzursuzluğu, normalde 8 de uyuyordu bugün 7 de uyudu. İnşallah gece de güzel geçer .

300 gram alıp 4 cm uzamıştı erkek bebek.

Benim eşim kendi rahatını düşünür önce, tatlis tatlis der 2 dk sever, kolum agridi al der verir, o yüzden uyansın istemiyor
Canım muhtemelen o ağladıkça sende stres yapıyorsun, sen stres yapinca bebek dahada huzursuz oluyor, o aglasın sen sikonti yapma cigerleri açılır bisey olmaz ağlamaktan, sakince al kucağına göğsüne hafif bastır kollarını sar yavruna kulağının arkasına piş piş tamam yavrum tamam geçti diye masal tonunda sakince konuş, bi süre sonra onun stresi de geçecek. Öyle öyle zamanla sakinlesecek. Benim kızımda çok ağlıyordu, aman Allah im ağlıyor neden ağlıyor havasına hiç girmedim o ağlasın ben konuştum sakince sevdim bağrıma bastım o sinirleri ağlamaları kalmadı, sinirlenince meme bile almıyordu o huyu bıraktı, ee bebek tabi ih mih ediyor ama uykusu gelir karnı açılır, canı sıkılır, oyle yani, sen stres yapinca bebegine cok kotu bisey yapıyor çok büyük bir olaymış gibi sinyal yolluyorsun, siradan davran olay bu
QUOTE="Hksu, post: 75865584, member: 1111865"]
Ben biraz önce 4 aylık aşılarını yaptırdım arkadaşlar, kilosu 7500 / boyu 66 cm olmuş. En son ölçümüne göre 300 gr almış , boyu da 0,5 cm uzamış. Kilosuna takılmadım çok hareketli ama boyu az uzamış geldi. Sizlerin son ölçümü ile arasındaki fark ta böyle az mıydı?
[/QUOTE]
Benim kizim 3 aylıkken 65 cm, 6300 gr di, 4m ayda 68 cm 6500 gr olmuştu, ebe obur aya bakalım sorun var gibi görünmüyor dedi, ya bir ay boyuna uzar bi ay kilo alır bebisler
Kesinlikle ben stresliysem hemen hissediyor kendi daha da stresleniyir. Uyutamayinca str3s yapıyorsam babasına veriyorum. Eger o telaşıyla ben sakinim ben aliyirum
Ben hep bunu söylüyorum, guruptaki tecrubeli anneler çekildi hep dogum yapinca, bi ben giriyorum bi iki arkadaş daha var, bi ben söyleyince etkili olmuyor, stressiz olmaz sanıyorlar, sakin olun bugün ağlar yarın ağlar, sonra çocukta algılar ağlayacak bisey olmadığını, ona sıradan davranın, büyük bi olay yapıyor gibi ayy ayyy napicam ben, yavrum niye ağlıyor bi yerimi açıyor diye panik panik dolanırsan çocukta panikler kendince dahada ağlar. Çocuğa yolladiginiz sinyal çok önemli. Ilk çocukta bende siz gibiydim salakliklarimi anlatsam gülersiniz. Kızım ağlayacak gibi olsa noldu kız niye agliyon diyorum komik bi dille, susup yüzüme bakıyor, aynı şekilde konuşmaya devam ediyorum ağlayacak olan çocuk gülmeye başlıyor

3 aylıkken kaç kilo imiş yazmamışız ben de hatırlamıyorum doğrusu. Son zamanlarda çok sık gittiğimiz için hep bakıldı . En son göz muayenesi zamanında çocuk doktoruna da gitmiştik 7200/65,5 tu. Ekimin ilk haftası idi galiba tam hatırlayamadım.

Cok ağlayınca ister istemez strese giriyorum deneyecem soylediklerini de ilk bebeğim tecrübesizlik işte o ağladıkca bende ağladım

Benimde kız bebek aşırı kilolu değiliz zaten ama son ay 600 gr 3 cm artmıştı normal dediler her bebek kendine özel genetik faktörlerde etkili oyüzden normal dendiyse takmayın kafanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…