2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar burun temizliği için serum fizyolojik yerine tuzlu su kullanan var mı? Bi zararı olur mu acaba düşünceniz nedir
Burnu tıkalı serum fizyolojik yok nöbetçi eczane çok uzak ve aspiratöre de gelmiyor napmalıyım duş aldırdım açılmıştı tekrar tıkandı

süt damlatmayı denedin mi? tuzlu suyu hiç duymadım canım

Serum fizyolojikte normalde tuzlu su, 1 litre suda 9 gr tuz, ( yaklaşık 1 tatlı kaşığı dolusu). Evde kaynamış soğutulmuş suya bunu oranlayarak yapabilirsiniz bence.geçmiş olsun

Ne güzel olusturmussunuz rutini . Ben is filan göremiyorum. Bebek arabasını sevmiyor, emzik sevmiyor anakucagi sevmiyor.gunduz uyutursam 5 dk gece iki saatte bir kalkıyor hala .

Benim kizim 3 aylıkken 65 cm, 6300 gr di, 4m ayda 68 cm 6500 gr olmuştu, ebe obur aya bakalım sorun var gibi görünmüyor dedi, ya bir ay boyuna uzar bi ay kilo alır bebisler

Ben hep bunu söylüyorum, guruptaki tecrubeli anneler çekildi hep dogum yapinca, bi ben giriyorum bi iki arkadaş daha var, bi ben söyleyince etkili olmuyor, stressiz olmaz sanıyorlar, sakin olun bugün ağlar yarın ağlar, sonra çocukta algılar ağlayacak bisey olmadığını, ona sıradan davranın, büyük bi olay yapıyor gibi ayy ayyy napicam ben, yavrum niye ağlıyor bi yerimi açıyor diye panik panik dolanırsan çocukta panikler kendince dahada ağlar. Çocuğa yolladiginiz sinyal çok önemli. Ilk çocukta bende siz gibiydim salakliklarimi anlatsam gülersiniz. Kızım ağlayacak gibi olsa noldu kız niye agliyon diyorum komik bi dille, susup yüzüme bakıyor, aynı şekilde konuşmaya devam ediyorum ağlayacak olan çocuk gülmeye başlıyor
[/QUOTE]
Benim oğlan konuşmayı çok seviyor,.7/24 konuşalım onla.anlqtqcak bir şeyde kalmadı artık

Tuz oranini iyi ayarlamak lazım diye izlemiştim bir videoda. Bazen bende duş aldirdiktan sonra çekiyorum burnunu

Tuz oranini iyi ayarlamak lazım diye izlemiştim bir videoda. Bazen bende duş aldirdiktan sonra çekiyorum

Kızlar günaydın biz haftaici 4 aylık asilarimiz olduk. Kilo olarak 400 gr almış. Boy hiç uzamamis. Boyu uzamayan oldu cocugunz da. Açıkçası bu ölçülere de pek güvenmiyorum. He4kes farklı ölçüyor ama.yine de merak ettim.

3. Ay takibinde Rizedeydim boyu 62 cm olctu 4.ay takibi ve aşısında Tokattaydim memleketimde boyu 61 cm ölçtü Rizedeki ölçümü dikkate alacagim Kasimda bakalim burda kac ölçülecek boyu. Kilo olarak da ortalama her ay bir kilo aldik ama sanki bu gelecek ölçümde o kadar alamayacak gibi geliyor.

ben iki gündür çok kötüyüm kızlar. selim de çok kötü. her şeye ağlıyor. çok pişman oldum istanbula geldiğime. oturup ağlıyorum artık bi daha hiç evden çıkmayacağım

ben iki gündür çok kötüyüm kızlar. selim de çok kötü. her şeye ağlıyor. çok pişman oldum istanbula geldiğime. oturup ağlıyorum artık bi daha hiç evden çıkmayacağım
Ne oldu canım? Tam takip edemiyorum yazılanları. Evden çık aksine daha fazla çık. Evde duvarlar üstümüze geliyor. Çocuklar da dışarda sakinliyor

Bu hafta doktora götüreceğim bakalım ne çıkacak

Bu hafta doktora götüreceğim bakalım ne çıkacak
Biz de aynıyız kendime 5 dk ayırıp tırnağımı zor kesiyorum. Evin hali zaten halay çekiyor
Ya hiç sorma eskiden yüzüme bir krem surerdim şimdi o da kalmadi

Boyuda kilosu cok iyi masallah
Bizim 4 aylik asilarini yaptigimda 6640 ve 61 cm

kızlar bebeklernzle akşam gezmeye çıkıyo musunuz uyku saatinde yani? ben cesaret edemiyorum uyku saatinde çıkmaya bi fikrinizi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…