2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
ben iki gündür çok kötüyüm kızlar. selim de çok kötü. her şeye ağlıyor. çok pişman oldum istanbula geldiğime. oturup ağlıyorum artık bi daha hiç evden çıkmayacağım
Ben de 2 haftadır memleketteyim geceleri yarım saat en gec 1 saatte uyanan oğlum burnumdan getirdi resmen yatmıyor zombi gibi dolanıyorum. Eşim olmadan tek yatıramıyorum. Çok yoruldum ben de. Çok iyi anlıyorum seni

kızlar bebeklernzle akşam gezmeye çıkıyo musunuz uyku saatinde yani? ben cesaret edemiyorum uyku saatinde çıkmaya bi fikrinizi almak istedim
Ben çıkarıyorum, hatta saat 8 de uyku saati idi , mızmızlandı uyumadı. Hemen dışarı çıktık. Battaniye bile almamışız hafif rüzgarlıydı. Üstü de inceydi yine de dönmedik . Yürüdük sahilde 40 dk filan. Söylenmeye başlayınca eve döndük , uyudu.

ben iki gündür çok kötüyüm kızlar. selim de çok kötü. her şeye ağlıyor. çok pişman oldum istanbula geldiğime. oturup ağlıyorum artık bi daha hiç evden çıkmayacağım
Yaa çok üzücü. Bana da salı günü yatılı misafir gelecek, ben de tedirginim düzeni değişir mi, huyu değişir mi diye

Resmen bu ay bitsin diye artık teheccüde kalkacak hale geldim. 4.aya giriş yaptığımız gün bi başladı atağıydı nezlesiydi diş çıkarması derken ölüm gibi bişey oldu ama kimse ölmedi gibi bi hayat yaşıyorum. Doğduğundan beri en geç 9da uyuyan çocuk asla uyumuyor ne gece ne gündüz ben yorgunum o yorgun düşüp bayılıcam artık ya
Gece sürekli uyanıyor geri uyuması 1 1 buçuk saati buluyor o uyuyana kadar benim uykum aralanıyor kaçta uyursa uyusun sabah 7de ayakta full enerji. Ne yapacağımı şaşırdım akşam bi yemek yapana kadar akla karayı seçtim resmen
Ayağımda ya da beşiğindd sallayarak uyutuyorum sallamayı bıraktığım an ya da ayağımdan indirdiğim an açıyor gözlerini
Alttan iki diş geldi üstlerde şişme yok ama hala eli ağzında ağlıyor normalde patlattıktan sonra rahatlaması gerekirdi ama yok
Doğru düzgün beslenmiyor bile. 4 ay kontrolünde 65 cm 6950 gramdı bugün sağlık ocağına götürdüm 67 cm 7150 gram olmuş 4 gün sonra 5 aylık olacak koca 1 ayda 200 gram almış sadece çok stresliyim stresimle başa çıkamıyorum kafamı duvarlara vurmak geliyor içimden

Al benden de o kadar.. bedenim yorgun stresten dünden baş ağrısı çekiyorum. Uyku reddi herseyden sıkılıyor. Kucakta da durmak istemiyor gezmek istiyor. Bugün yerlerdeyim yine Allah im sen yardım et bizlere Hayırlısı ile şu dönemleri atlatsak

Kızlar elektirik süpürgesine aspiratoru bağlayanlar için bir okuyun . Bende şiddetli çekince ödem oluştuğunu duymuştum.saglikci yakinimdan dikkatli olun lutfen

Eklentiler

• Screenshot_20231030_233602_Instagram.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 76
Canım ben oglum da kullandım bi sıkıntı olmuyor, kızımda tıkanıklık yaşamadım pek yaşarsam kullanırım, benim kardeşim hemşire o demişti, serum fizyolojik yoksa tuzlu su kaynat abla aynı şey diye
süt damlatmayı denedin mi? tuzlu suyu hiç duymadım canım
Ahh gülüm şu sütünüzü bebeğin ağzı dışında bir yere damlatmayın lütfen, cok tehlikeli, hizli bozuldugu icin bakteri riski yuksek, eskilere kulak asmayin
Ne elektrik süpürgesi ayy ilk defa duyuyorum sapıtmış millet, minnacık çocuğa elektrik süpürgesi baglanirmi tövbe tovbe

Arkadaşlar adım adım ek gıdaya yaklaşıyoruz, kizçem artık yediklerimizden ıstiyor, elimi takip ediyor, elini uzatıp almak ıstiyor, eline yeşil biber veya yeşil fasulye veriyorum, aldığı an ağzına götürüyor, yiyecek vermezsek ağlıyor. Bir tek desteksiz oturma kaldı bizde, oda olacak inşallah

Çocuğa değil canım aspiratorw bagliyirlar ama bence yine güvenilir gelmiyor

Ben şu masaya yapışan tabaklar bebekler için alacak mısınız. Benim Çok hoşuma gidiyor. Öyle bir tabak alsam mı diyorum

Bugun bu saatleri uygulayacağım umarım işe yarar gece uykusu belki uzar

Eklentiler

• Screenshot_20231031_100338_Instagram.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 81
Hanımlar merhaba bebeğim 4 buçuk aylık oldu dün tartıda 6.500 gr çıktı. Kilosu çok düşük geldi bana. Zaten uzun zamandır beslenmesi sıkıntılı. Doktor ek gıdaya geç dedi. Kilosunu düşük buldu sanırım

Bugun bu saatleri uygulayacağım umarım işe yarar gece uykusu belki uzar
Ben 10 -11gibi falan uyutabiliyordum hep, gece çok defa uyanıp 6 gibi de uyanıyordu, dün akşam 6 da uyudu dışarıya çıkmıştık Arabasında uyudu eve getirincede pusetinde biraz uyudu 11 e kadar emzirdim yatağa koydum ve Sabah 6 ya kadar uyudu bir de 4 De emzirdim gece, yani 12 saat uyudu resmen erken yatırınca daha fazla uyudu denk mi geldi bilmiyorum.

Doğum kilosu kaç ve son ay kaç kilo aldı ki düşük buluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…