2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
İnşallah öyledir. Ne de güzel uyumuş. Biz gece en fazla 4 saat uyku görmüştük. Bir daha görmedik 9.30 da uyuttum 1 saat uyudu.12.30 da uykusu geldi yarım saat. Şimdi yine uykusu geldi.uyutmaya çalışıyorum.tabi bir hafta deneyip göreceğiz tesadüf mü uyum mu?

En düşük kaç kilo olabilirmiş bu ayda . Sordun mu ? Aklına takiliyorsa başka bir doktora da git. Ek gıdaya başlamak içi zamani mi diye

En düşük kaç kilo olabilirmiş bu ayda . Sordun mu ? Aklına takiliyorsa başka bir doktora da git. Ek gıdaya başlamak içi zamani mi diye
Bir doktora daha sordum tadımlara başlayabilirsin dedi ama bebeğim biz yerken hiç hevrslenmiyor ağzını açmıyor hazır değil sanki

Ben şu masaya yapışan tabaklar bebekler için alacak mısınız. Benim Çok hoşuma gidiyor. Öyle bir tabak alsam mı diyorum
Ben instagram yorumlarında bi süre sonra o oioi tabaklara sinen koku yüzünden bebeklerin o tabaktan yemediğini okudum. Çok yorum vardı aynı şekilde o yüzden melamin bi set aldım. Bir de tupperware gibi kaliteli saklama kabı alacağım. Zamanla porselen tabak da kullanırım.

Yaa çok üzücü. Bana da salı günü yatılı misafir gelecek, ben de tedirginim düzeni değişir mi, huyu değişir mi diye
gerçekten çok değişik olabiliyorlar ama biz bi de yolculuk yaptık ondan kötü oldu sanırım. sizinki öyle kötü olmaz korkmayın
Yaa kiyamam yeri evi falan yabancıladi galiba kolaylıklar dilerim
galiba öyle oldu bir gülüyor bir ağlıyor istediğim hiçbir yere gidemedim bu tatil yorgunluktan başka bi işe yaramadı çok üzüldüm ya ama o yazdığım gün kadar da kötü olmadı şükür. 4.ayın son haftası fena oluyormuş bizimki bugün 5 aylık oldu

mesajlarınızı uzun zamandır okuyamıyorum bebiş biraz uyudu galiba ben de yatacağım dün eve döndük
sizlere iki güzel haberle geldim birincisi eczaneden dişlerini kaşımak için parmak fırçası alın beslenmeden önce dişlerini kaşıyın
ikincisi babymall sitesinde oioi ürünleri %50 indirimli ben önlük ve tabak aldım bir de kaşık

Ben de 2 haftadır memleketteyim geceleri yarım saat en gec 1 saatte uyanan oğlum burnumdan getirdi resmen yatmıyor zombi gibi dolanıyorum. Eşim olmadan tek yatıramıyorum. Çok yoruldum ben de. Çok iyi anlıyorum seni
bence artık biz bu tempoya alışıyoruz allah korusun birazcık modumuz düşük veya hasta olsak o gün yandık ki ben epeydir öyleyim çünkü bebeklerde iyiye doğru gidiş yok gibi ya sinirden ağlıyorum artık

Bugun bu saatleri uygulayacağım umarım işe yarar gece uykusu belki uzar
Ben aynen bu şekilde 8 de uyandırıp akşam 8 de uyutuyorum. Gün içinde 35-40 dk 3 bazen 4 ( 4. Uyku 20 dk oluyor) uyutuyorum. Rahatlık oldu .gece 3 saatte bir emziriyorum uyandırmadan. İnşallah bozulmaz . Çok memnunum. Çok nadir gündüz bazen uyumakta zorlanıyor, o kadar da olacak ( bebek, baba evdeyse babaya verilir . 1 saat ikisini de görmeyecek şekilde ortadan kaybolunur, Bol hoşgörü ve sabır yüklenerek ortama geri dönülür. Baba evde değilse bebekle beraber dışarı çıkıyor, stresimizi de babadan çıkarıyor , hoş görü yüklenip sakinleşiyoruz. Babamız sebepsiz şamar oğlanı oldu Kendi ruh sağlığı için Artık gerilme mesajlarımıza cevap vermeyecek olgunluğuna alıştı.

Allah kolaylık versin, bizim düzene girdi, inşallah sizinki de girer.

Sanırım bu ay az kilo alma tüm bebekler de var, benim bebeğim de 300 gr almış , boyu da uzamamıştı. Bu hafta içi tekrar götürecektim ama hemşire uyuz ve kızamık , covid salgını olduğunu, gerekmedikçe sağlık kuruluşlarına gitmememizi önerdi . Ben de gitmeyeceğim.

Yavrum 1 aylık huysuzluğunu atağını , turşuluğunu , cadılığını dün sabahtan akşama kadar yaptı, sonra yorgunluktan harap bitap düştü, erkenden uyudu .?sabaha bol gülücükle misafir karşıladı. Gün içinde de her zamankinden daha sakindi.Hiç yormadı beni. En iyisi ben hep misafir ağırlayayım

Erken uyuyunca daha uzun ve kesintisiz uyuyor benim ki de .

Ben de almamanız gereken iki şey yazayım e bebekte hışırtılı eldiven diş kaşıyıcı bir de balık şeklinde silikon diş kaşıyıcı. İkisi de bu aylar için çok büyük. Ağızlarına girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…