Bebeği huy değiştiren var mı? Kızım 117 günlük oldu, doğduğundan beri sadece emerek uyuyor. Emziğe alıştıramadım. Gündüzleri emzirdiğim yerde uyutup bırakıyordum, Kucağımda uyuyup bırakınca yerine koyduğumda hemen uyandığı için hafif mayıştığında yerine koyup, ben de yanına uzanarak emzirip uyuduğunda kalkıyordum. Son bir kaç gündür bu şekilde de uyutamıyorum hemen uyanıyor. Sürekli memede kalmak istiyor, emmediğinde de uykusu varsa kesinlikle kucakta uyuyor,
uykusu yoksa ayakta durmamı

. Bu iki durumda beni çok yoruyor. Çünkü hiç bir şey yapamıyorum.
Emzirme ile uyutmayı unutturmak istiyorum . 2 gündür bıraksam saatlerce memede keyif yaparak emen bebeği 40-45 dk emzirip kendi halinde uyuması için bırakıyorum. Kesinlikle uyumuyor. Bir zaman sonra da yorgunluktan uyuyamıyor. Kıyamıyorum o zaman tekrar emziriyorum bu sefer de hem yorgun hem de çok yediği için uyuyamıyor. Zaten uyuduğu 30-45 dk gün içinde . 2 gündür onda da odadan dahi çıkmamı istemiyor. Çok sessizce odadan çıkıyorum 1 dk sürmüyor hemen uyanıp çağırıyor.Emzirip uyku saatine yakın dışarı çıkıyorum, belki dışarda memesiz uyur diye. Kesinlikle uyumuyor. Şu anda da emiyor dalıyor yerine koyuyorum uyanıyor, yaklaşık 2,5 saattir kısır döngü ile uğraşıyorum. Kucakta uyumak istiyor. Kıyafetimi yanına koysam da artık işe yaramıyor .Hasta huzursuz değil , keyfi yerinde . Üşümüyor. Gazı da aynı şekilde her zamanki kadar var.. Aç değil sütüm geliyor.
Sizce neden böyle?
Emzirerek uyuymayı nasıl unutturabilirim. ( bu gün yaklaşık 4 saat dışarıda gezdirdik. Çok yoruldu ama kesinlikle uyumadı).
Bir de kol ve bacak eklemlerinden sesler geliyor kucakladığında sizin bebeklerinizde de var mı