Canım oda küçük insan çok anlam yüklemeyin, herşeye ağlıyor bi kerede annesi tuvalete gitti diye ağlasın bi zahmet, bu kadar aglamasina takilmazsaniz o kadar kolay olacakki hersey,
Geçmiş olsun, bi 1 haftadır açtık valla, Allah odemede kolaylıklar versin insallah
Sende çözmüşsün işi, ben hep diyorum burda bebekler ağladı diye sıkıntı yapmayın bebek bu ağlar, sakince koy git tuvaletine, benim kızım artık eskisi gibi ağlamıyor, alıştı, mama sandalyesine yada kanepeye koyuyorum gidip geliyorum, işimi hallediyorum, baktım ihi mihi yapıyor, noldu aşkım niye ağlıyorsun, yada kız nolduuuu diyorum gülüyor hemen, lütfen aglamasina takılmayın. Rahat bi insan değilim ben panikliyimdir ama ikinci olunca rahatım, ilk bebeğinde çıldırıyordum, aman ağladı, yukarı baktı bisey olurmu, aşağı güldü bisey olurmu, olmuyor arkadaşlar ama stres yaparsanız sizede bebegede stres geçiyor. Defalarca anlattım ama beni dinlemiyorsunuz, ikinci bebeklerde sizde benim gibi davranacaksınız, anlatacaksiniz ama kimse sizi dinlemeyecek