Ben de oğlumu kasımda başka çocuk doktoruna götürdüğümde röntgen çektirmemi istedi,sol bacağında kemikleşme zayıf gidiyor dendi.Doktor masaj ve kalsiyum yazmıştı.15 gün masaj yaptırdık.16 aralıkta nöroloji doktoruna götürmüşdüm,o doktor ben bir şey demeden bacaklarına baktı ve bir ortopedi ve travmatoloji uzmanına göstermemizin iyi olacağını söyledi,götürdük.Ortopedi uzmanı endişelenecek bir durum yok, kumaşdan korse yaptırmamız ve geceleri takmamızı söyledi,2-2.5 ay gibi takmalıyız,sonra yine röntgen yaptıracağız,bir de bebek yağı ile D vitaminini karıştırıp masaj yap dedi.Masaj yapıyorum,amma oğlum son zamanlar çok huysuz, çok hareketli,korseyi nasıl takacağım bilmiyorum,ağlayacak tedirgin olacak.
İmkan varsa,başka bir doktora da göstere bilirsiniz.Ben görüyorum ki,1 doktorla sınırlı kalmamak lazım.Allah şifa versin.Sizin hiss etdiklerinizi çok iyi anlıyorum,ben de o hisleri yaşadım,yaşıyorum da.Ben 1 aylık olduğunda ultrasonda baktırmamıştım,o zamanki doktor ihtiyac yok 4.ayda bakarız,ihtiyac olursa röntgen çektiririz demişdi,ben 4.ayda doktora götürmedim,o yüzden kendime kızıyorum.