- 7 Nisan 2024
- 702
- 199
- 18
Şuq
Şuan küveyzde hastanedeçok geçmiş olsun doktora götürün lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan küveyzde hastanedeçok geçmiş olsun doktora götürün lütfen
oy kuzum allah bu güzel gecede şifasını versin inşallah çabucak müjdeli haber alır evladınızın iyileştiğine şahit olursunuzŞuq
Şuan küveyzde hastanede
Amin çok teşekkür ederim Allah duanızı kabul etsinoy kuzum allah bu güzel gecede şifasını versin inşallah çabucak müjdeli haber alır evladınızın iyileştiğine şahit olursunuz![]()
yok yok doğru canım.Napionuz kızlar. 1 haftadır kimse yazmamış mi bana mi mesaj gorunllmüyor
Dün geceden beri kerem de ateşli. Ben de dün boğazımda karıncalanma burun akıntısı başladı bugün ben de hastayım. Çok huysuz 4 saat sürmeden ateşi tekrar çıkıyor. Aferin calpol veriyoruz. Bakalım bu gece nasıl gececek.yok yok doğru canım.
biz yarıyılda beri hastayız yarıyıl aşırı kötü geçti tatile gitmiştim ablamların yanına. döndük tam toparlandık derken bugün yine hastayız. ne oldu anlamadım bende aşırı boğaz ağrısı var selimde de huysuzluk ve ateş
Geçmiş olsun. Geçen hafta eşim hastaydi bana bulaştı.iki gündür boğaz burun kötüyümyok yok doğru canım.
biz yarıyılda beri hastayız yarıyıl aşırı kötü geçti tatile gitmiştim ablamların yanına. döndük tam toparlandık derken bugün yine hastayız. ne oldu anlamadım bende aşırı boğaz ağrısı var selimde de huysuzluk ve ateş
Çok geçmiş olsun .umarım atlatmissinizdirDün geceden beri kerem de ateşli. Ben de dün boğazımda karıncalanma burun akıntısı başladı bugün ben de hastayım. Çok huysuz 4 saat sürmeden ateşi tekrar çıkıyor. Aferin calpol veriyoruz. Bakalım bu gece nasıl gececek.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Umarım sizin oğlana da bulaşmamıştır. Biz atlattık şükür. Ama kaç gün aşırı huzursuz huysuz bir çocuk oldu. Çocuklar hiç hasta olmasa keşkeÇok geçmiş olsun .umarım atlatmissinizdir
Dün geceden beri kerem de ateşli. Ben de dün boğazımda karıncalanma burun akıntısı başladı bugün ben de hastayım. Çok huysuz 4 saat sürmeden ateşi tekrar çıkıyor. Aferin calpol veriyoruz. Bakalım bu gece nasıl gececek.
çok geçmiş olsun kızlar hiç bu kadar hastalanmamıştım bugün bir tık iyiyiz inşallah sizler de iyisinizdirGeçmiş olsun. Geçen hafta eşim hastaydi bana bulaştı.iki gündür boğaz burun kötüyüm
B3nden de oğlana bulaşacak belli .hep aynı düzen![]()
Biz iyiz geçtiğimiz süreçte kızımı sütten kesmiştim birde odasını ayırdım gece uykularımız epey düzene girdi ama hala yeme problemimiz var o bi türlü değişmiyor malesef böyle devam edeceğiz anlaşılan epey bir süre dilininde maşallahı var artık yanında konuştuklarımıza dikkat ediyoruz çünkü olur olmadık söyleyiveriyor önümüzde kreş ve bez bırakma süreçleri kaldı artık bakalım onlarıda rahat atlatırım umarımSelam kızlar, bebeler büyüdükçe işler artıyor, buraya giremiyorum, nasılsıniz
Biz iyiz geçtiğimiz süreçte kızımı sütten kesmiştim birde odasını ayırdım gece uykularımız epey düzene girdi ama hala yeme problemimiz var o bi türlü değişmiyor malesef böyle devam edeceğiz anlaşılan epey bir süre dilininde maşallahı var artık yanında konuştuklarımıza dikkat ediyoruz çünkü olur olmadık söyleyiveriyor önümüzde kreş ve bez bırakma süreçleri kaldı artık bakalım onlarıda rahat atlatırım umarım
Bebe büyüdü , benim işim çok kolaylaştı. Doğumdan itibaren en rahat olduğum dönem şu son 1 ay.Selam kızlar, bebeler büyüdükçe işler artıyor, buraya giremiyorum, nasılsıniz
Büyüdükçe daha çok memeci oluyolar tamamen keyif içinBenim oglan memeye düştüniye oldu anlamıyorum. Normalde meme+mama büyüdü. Şimdi sürekli meme istiyor. Çok sütte yok
Bebekken bu kadar emmediBüyüdükçe daha çok memeci oluyolar tamamen keyif için
Merhaba benimde bu şekilde sorun oldu mu sizde?Merhaba. Ben 32+0'da "Doğum öncesi analık çalışır" raporu aldım özel hastaneden. E-nabiz'da tam tarihinde "istirahat raporu" diye görünüyor. Adı analık diye görünmüyor. 2 hafta çalıştıktan sonra aynı özel hastaneye gittim ve doğum iznimi başlatmak istediğimi söyledim. Yani 34+1'deydim. Hastane sgk'ya giriş yaptı, bana da çıktısını verdi. Yeni raporda da "Doğum öncesi analık çalışır" yazıyor. Fotoğraf ekliyorum. Bu rapor enabizda ve edevlette görünmüyor. İlk aldığım rapor görünüyor her ikisinde de. Ne zaman iş yeri onay verirse, yani şu tarihte izne çıkmıştır diye sgkya bildirirse o zaman analık raporu düşecek dediler. İş yerine bu son raporu elden de verdim, zaten sistemlerine de düşüyormuş ama yine de hangi tarihte ayrıldığımı resmi olarak bildirdim. Ay başında iş görememezlik ödeneği nasıl yatacak bekliyorum. Bilgim olursa size de yazarım.
Bayadır gelmiyir bu arkadasMerhaba benimde bu şekilde sorun oldu mu sizde?
Senin adına sevindim canım. Ben çok zorlanıyorum. Benim oglan küfür ogrenmisBebe büyüdü , benim işim çok kolaylaştı. Doğumdan itibaren en rahat olduğum dönem şu son 1 ay.
İnanılmaz keyifli geçiyor. Bebeğim çok komik sürekli eğleniyoruz . Hala konuşmuyor benim kız. 4-5 kelime ile herşeyi herkese anlatıyor .
Bir kaç defa randevu aldım ama götürmedim doktora. Haftaya götüreceğim.
2 kez iş için arandım ama hiç çalışasım gelmiyor .
Nasıl olacak bilemiyorum artık