- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 33
Umurlarında değil ya çemkirdim hemşireyim yani onca sene beklemişim hekimsiniz görüşünüze saygım var ama bari bu gece rahat uyuyayım iğneyi kendim istedim işe yaramaz dedi hatta kendi arkadaşlarıma yaptırdım gitmedimGeçmiş olsun, neden düşük önleyici iğne yapmadılar. Anlamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar
Evet malesef düşük riskimiz var düzenli kullan sakın bırakma önemli sonra benim gibi deli divane dolanırsın kimse ilgilenmiyor bileAslında değerde yükselmiş . Bazılarında böyle kanama olurmuş . İnşallah seninde o tür kanamalardandır. Benim doktorum
Estrofem , progestan iğne ve fitil , folik asit gibi ilaçları 3 ay boyunca kullanmamı istedi. Başta anlamadım tutmuş hala niye kullanmamı istiyor diye sonra hemşirem düşük riski için dedi.
Şükür canim düşmemiş. Ama gerçekten kendi doktorunun ilgisizligine de, acile şaşırdım. Senin kendi doktorun da taa temmuz da mı gel demisti. Of git bi keseyi gör bari neler yapman lazım acil bu durumlarda ogren. En iyisini yaparsin. perinatolog daha mantikli, çünkü alanı riskli gebelik. Bildiğim kadariyla da pruloton iğne 3 gün etkili oluyor, kanamayi kesiyor. En azından bu gece rahatça uyu.Allah razı olsun duan dileklerin için değerim 130 dan 406 ya çıkmış kanamam var dedim adam yapacak birşey yok dedi ısrarla ben yalvar yakar hemşireyim bari bir iğne yapın bu gece rahat uyuyayım dedim yarın zaten gidecem rezillik zorla progestan yazdırdım resmen onu vurdurup yarın Prof a gidecem perinatolojiye
Canım kan ver 5 ci gün embriyo su ise çok silik 9 cu gün için . Kan değeri en kesin en azından insan boşuna stres yapmıyor .Kızlar bi yardımcı olurmusunuz? Bugün transfer sonrası 9. Gün sabah test yaptım yine böyle silik çıktı 5 dakikada hemen hemen. 9. Güne göre daha belirgin olması gerekmezmi allah korusun kimyasal olmasından korkuyorum
Demeyin öyle şeyler ya aşırı stres yapıyor kuzum. İlk değer değil artış oranı önemli diyorum ama sakinlik en iyisi. Rabbim bebelerine alacak nefes versin. Belki de geç tutundu bilemeyiz ki.Canım kan ver 5 ci gün embriyo su ise çok silik 9 cu gün için . Kan değeri en kesin en azından insan boşuna stres yapmıyor .
Merhaba, bence testin belirginliğine takılmayın. Ben daha önceki transferimde 10.günde test yağtığımda çok belirgin çizgi çıkmıştı ama ona rağmen kimyasal oldu. Bence o çok belirleyici değil. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinizeKızlar bi yardımcı olurmusunuz? Bugün transfer sonrası 9. Gün sabah test yaptım yine böyle silik çıktı 5 dakikada hemen hemen. 9. Güne göre daha belirgin olması gerekmezmi allah korusun kimyasal olmasından korkuyorum
İnşallahMerhaba, bence testin belirginliğine takılmayın. Ben daha önceki transferimde 10.günde test yağtığımda çok belirgin çizgi çıkmıştı ama ona rağmen kimyasal oldu. Bence o çok belirleyici değil. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize
Merhaba cnm.doktora göründün mü? Kanaman hala devam ediyor mu?Evet malesef düşük riskimiz var düzenli kullan sakın bırakma önemli sonra benim gibi deli divane dolanırsın kimse ilgilenmiyor bile
Kuzum stres yapması benim dediğimle ilgili değilki zaten test yaparak stress kendi kendine yapıyor . Bende 5 ci günüm test yaptım negatif oturdum ağladım ama bi yerdede kalkıp toparlanmak bazı şeyleri kabullenmek lazım . 6/7 gün tekrar yaparım ama bazı şeylerde dünya sonu değil . Ben kimseyi stres yapmak istemedimDemeyin öyle şeyler ya aşırı stres yapıyor kuzum. İlk değer değil artış oranı önemli diyorum ama sakinlik en iyisi. Rabbim bebelerine alacak nefes versin. Belki de geç tutundu bilemeyiz ki.Senosunuzzzz pazartesi ve çarşamba aynı yerden kan testi ver sonuç güzel artmışsa her şey yolundadır demektir sakın stres yapma bacım.
Canım doktorun ne dedi ? Sordun mu ? Kimyasal olabilir galiba . Bi konuş istersen . Yada tekrar bi kan ver yanlış çıkmışta olabilir .Kızlar 2. Kan sonucum çıktı moralim bozuldu hiç artmamış ya Eki Görüntüle 3262172
Hemşireme attım sonucu henüz dönmedi. Kısmet değilmiş sanırımCanım doktorun ne dedi ? Sordun mu ? Kimyasal olabilir galiba . Bi konuş istersen . Yada tekrar bi kan ver yanlış çıkmışta olabilir .
Yanlışlıkta olabilir ama canım tekrar bugün kan verebiliyorsan kan verHemşireme attım sonucu henüz dönmedi. Kısmet değilmiş sanırım
Offf üzüldüm canım. Doktorun 2 gün sonra tekrar test vermeni isteyecektir büyük ihtimal. İnşallah artış olur. Kac tane embriyo transfer edilmisti ?Kızlar 2. Kan sonucum çıktı moralim bozuldu hiç artmamış ya Eki Görüntüle 3262172
Bence artık evde yapma test gününde kan ver varsa ki inş. Vardır benim gibi evde hiç çıkmadı hiç görmedim test yaptım kanda çıktı. En son 7. Gün kanamam oldu diye test verdim 5 ti sonra günümü bekledim 10. Gün ver demişlerdi 30 gelmişti. Sonra sonra arttı olacak inş. Pozitifi göreceksin Allah ın izniyleKızlar benim 5 ci hünüm test yaptım elimde zaten 3 tane var diye negatif yarın ve pazar da son kez yapıcam . Salı günüde zaten test günüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?