Bende senin gibi düşünüyodum dayanamam diye ama psikolojik heralde tutunsun da ben sigara içmiyim ölmem dedim şimdilik içmedim arada canım çekiyo ama bebişler gelsin diye ondan da vazgeçiyorumAhahahahaha git yapta rahatlaneyse bi sigara içiyim son 3 söz verdim kendime içmicem transferden sonra nasıl olacak o bilmiyorum ama
Ler ? Allah mı söyletti yoksa çift transfer değildi sankiBende senin gibi düşünüyodum dayanamam diye ama psikolojik heralde tutunsun da ben sigara içmiyim ölmem dedim şimdilik içmedim arada canım çekiyo ama bebişler gelsin diye ondan da vazgeçiyorum
Evet tek trasnfer ne biliyim öyle yazmışım sen söyleyince farkettim ama tek trasnferle bende ikiz olma ihtimali olamaz zaten genetikte falan da yok ikiz aman olsun da tek olsunLer ? Allah mı söyletti yoksa çift transfer değildi sankibende kıyamam diye düşünüyorum göreceğiz
Yine de belli olmaz Allah’ın işineEvet tek trasnfer ne biliyim öyle yazmışım sen söyleyince farkettim ama tek trasnferle bende ikiz olma ihtimali olamaz zaten genetikte falan da yok ikiz aman olsun da tek olsun
Yaaa o kadar zormu ya bende daha yeni başladım ilaçlara şöyle bir bakım dedim herkesde varmış aynı dertBenim de haftada bir kalçadan iğne ve her güm göbekten iğne var, göbekten sorun yok artık alıştık kevgire döndük mosmor takılıyoruz da kalçadan olana aman tanrım oturamıyorum o tarafa
Kızlar sizde de morluklar oldumu bu ilk aşamalardaEvet tek trasnfer ne biliyim öyle yazmışım sen söyleyince farkettim ama tek trasnferle bende ikiz olma ihtimali olamaz zaten genetikte falan da yok ikiz aman olsun da tek olsun
İyi geceler canım yarın herşey güzel olsun bebişin hemen tutunsun inşallahYine de belli olmaz Allah’ın işineben şimdi uyumaya çalışıcam iyi geceler size de yarın görüşürüz
Bende kalçada morarma olmadı hiç göbekte de yeni yeni olmaya başladı ama küçük bi yerinde öyle büyük değil bende bu morarma olayı kişiden kişiye değişiyor deri yapısıyla alakalı diye düşünüyorumKızlar sizde de morluklar oldumu bu ilk aşamalarda
Günaydın inşallah inşallahİyi geceler canım yarın herşey güzel olsun bebişin hemen tutunsun inşallah
Hayırlı olsun tedavin öncelikle küçük morluklar oluyor iğne yerlere acıyor eğilip kalkmak zor olabiliyor yumurta toplama öncesi ilaçlardan yumurtaların büyürse ağrı olabiliyor hareketlerin yavaşlıyor bende olmuştu kolay bir süreç değil kesinlikle ama bebek için değerKızlar sizde de morluklar oldumu bu ilk aşamalarda
Canım inşallah çok güzel geçer bebişin sıkıca tutunur sanaGünaydın inşallah inşallah
Sen test yaptın mı canımCanım inşallah çok güzel geçer bebişin sıkıca tutunur sana
Birde her gün olanını deneseniz. Hem kalçadan hem göbekten. bunların yanında üç öğün fitili hiç saymıyorum bileBenim de haftada bir kalçadan iğne ve her güm göbekten iğne var, göbekten sorun yok artık alıştık kevgire döndük mosmor takılıyoruz da kalçadan olana aman tanrım oturamıyorum o tarafa
Ne oldu iki gün sonra inşallah yükselmiştirTeşekkür ederim.3.gün embriyo. Göğüslerim şiş ve ağrıyor o umutla belki dedim ama bakalım inşallah.Allah Kerim dir
Evet canımSen test yaptın mı canım
İnşallah cancağızım, inşallah yarında güzel haberler alabilirimÇok güzel canım inşallah hepsi 5. Güne 6 güne gelir
İnşallah canımCanım inşallah çok güzel geçer bebişin sıkıca tutunur sana
Tebrik ederim bebek iyice ben burdayım diyor, sağlıkla kucağına almanı temenni ederimEvet canım
Dünden daha belirgin bugün çok şüküray anne oluyorum galiba
Sırt üstü yatmak mı gerekiyor? Yüz üstü yatmak sakıncalı mı bu süreçteTrasnferden sonra benim asıl sıkıntım yatmak oldu ya normalde hep yüzüstü yatarım şimdi yatamıyorum o yüzden rahat değilim sırtüstü yatmak hiç hana göre değil sürekli uyanıyorusırt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?