Zaman su gibi geçsin hepimiz için inşallah kucağına da alırsın bebeğiniValla 3 bardağa yakın su içip girdim odaya aldılar mesaneme baktılar içme daha fazla dedi 1 buçuk saat bekledim net sonra dedim çok sıkıştım tutarım ama fazla sıkışığım bardak getirdi o meşhur bardak1 bardak yaptım tuttum ben bile şaşırdım sonra aldılar işte fotoğrafını istemeyi unuttum onun dışında hersey yolunda 5aa kalite embriyo transfer edildi küçük tırtılı gördüm ultrasonda
Amin inşallah benim belirtiler böyleydi gün gün yazmıştım hattaBelirti olayı kişiden kişiye değişiyor bence herkes hakkında hayırlısı olsun
Bende bahçecide tedavi görüyorum evde erken gebelik gitmeden önce bende yapacağımBahçeci de tedavi görüyorum 10.gün evde yapmayı düşünüyorum negatifse de önceden hazırlıklı olmuş olurum
Doktorunuz kim :). Size de 12.gün mü kan verin dedilerBende bahçecide tedavi görüyorum evde erken gebelik gitmeden önce bende yapacağım
İnşallahhh sende canımZaman su gibi geçsin hepimiz için inşallah kucağına da alırsın bebeğini
Berfu hocam benim doktorum bana 10. Gün test verin dediler. Sizin doktorunuz kim ?Doktorunuz kim :). Size de 12.gün mü kan verin dediler
Merhaba tedavin hayırlı olsunMerhaba kızlar, KK'nde ilk mesajlarımdan. Uzun süredir takipçisiyim ama bu konunun. benim transferim temmuzda olacak muhtemelen ama yine de bir selam vermek istedim =) Ben de 36 yaşındayım, 5 yıllık evliyiz. 3 yıldır korunmuyoruz yaklaşık. Eşimde bir sorun yok ancak bende maalesef amh düşüklüğü var, 040 =( geçtiğimiz ay OPU oldum, 3 yumurta toplanabildi. biri boş çıktı, 2si döllenip donduruldu. olsun, buna da şükür. 2. reglimi bekliyorum. bizim normalde 3 kedimiz ve 1 köpeğimiz var, onların da annesi gibi hissediyorum aslında bir nevi =) ama inşallah haziran-temmuz ayları hepimize uğurlu gelir ve insan bebeklerimizi de kucağımıza alabiliriz artık. herkese sevgiler.
amin çok teşekkürler. hepimizinki inşallah. çok heyecanlı bir süreç gerçekten iyisiyle kötüsüyle =)Merhaba tedavin hayırlı olsun
Birinci denemem oluyor benimHayırlı olsun bende 3 gün önce transfer oldum 2. Transferim.
sizin kaçıncı denemeniz
Fitil neden zor yerleştiriliyor acabaCanım transfer vajinaya fitil yerleştirmekten çok daha kolay ve acısıztek sorun idrara sıkışık olman ve hemşirenin görüntü sağlamak için bastırıp senin daha da sıkışman
Ben de İstanbula tedavi gördüm haziran ayında her şey yolunda gitti ve transferim yapıldı fakat bugün sonucum negatif çıktı... Hep bir hüsranMerhabalarbenm doktorum taze transfer planlamisti ancak progestoron yuksek cikinca embriyolarim donduruldu bu sekilde transfer edrrsek zaten tutmaz dedi.. adetinle birlikte degerin normale doner dedi..suan bi aksilik cikmazsa kurban bayramindan sonra transfer planlaniyor bikac gune adet olacagim bekliyorum. Ben istanbuldayim siz hangi sehirde tedavi goruyorsunuz. Ben konuyu yeni goruyorum insallah hakkinizda hayirlisi olur
Tebrik ederim değeriniz çok güzelMerhaba herkese, bugün transferimin 9.günü. Kan verdiğim, değerim 99.6 çıktı. Sanırım benek tutunmuş demek oluyor bu değil mi?
Güvenç bey benim doktorum:)Berfu hocam benim doktorum bana 10. Gün test verin dediler. Sizin doktorunuz kim ?
Hayırlı olsun sonucun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere de dua etHeyecandan yazamamışım bile, çok teşekkür ederim☺3. Gün embriyosu 2 tane transfer etmişti doktorum. Umarım sağlıkla artar değerlerimiz, bekleyen herkesin sonucu güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?