2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ben de İstanbula tedavi gördüm haziran ayında her şey yolunda gitti ve transferim yapıldı fakat bugün sonucum negatif çıktı... Hep bir hüsran yoruldum çook
Kaçıncı denemedinizdi. Hakkınızda hayırlısı olsun belki tutsaydı bile sağlıklı bi bebek olmıcaktı bence öylesi çok daha zor bi imtihan pes etmeyin devam edin inşallah bir gün olucak

Merhaba arkadaşlar.

Yumurta toplandıktan kaç gün sonra oluşan gelişen embriyo size transfer ediliyor?

Benim 23 haziran cuma günü Yumurta toplama işlemi olacak.

Merhaba arkadaşlar.

Yumurta toplandıktan kaç gün sonra oluşan gelişen embriyo size transfer ediliyor?

Benim 23 haziran cuma günü Yumurta toplama işlemi olacak.
Dondurulmuş trasnfer mi taze trasnfer mi olucak o yumurta toplama günü belli oluyo genelde eğer çok yumurta toplanırsa genelde rahim dinlendirme yapıyolar onda da döllenmeden sonra 3.veya 5. Güne gelen embriyolar donduruluyor transfer zamanı çözülüp trasnfer ediliyor

Eşim azospermi hastası o gün beraber operasyon olacağız. Önce ondan sperm alınacak sonra benden Yumurta. Aynı anda taze olacak yani

Eşim azospermi hastası o gün beraber operasyon olacağız. Önce ondan sperm alınacak sonra benden Yumurta. Aynı anda taze olacak yani
Tamam normalde de erkek sperm örneği veriyo yumurta toplama oluyo aynı gün sonra onlar labaratuvarda döllendiriliyo ama trasnfer işlemi aynı gün olmaz ona doktor karar verir

Sen idrar testlerini ilk idrarla mı yaptın
Yok canım inanılmaz tuvalete sıkışıyorum ben bu aralar. Sabah 7-8 gibi tuvalete kalkıyorum çok uykulu olduğum için asla gözümü açamıyorum o saatte 9 buçuk 10 gibi ikinci idrarla yaptım iki testimi de

Tamam normalde de erkek sperm örneği veriyo yumurta toplama oluyo aynı gün sonra onlar labaratuvarda döllendiriliyo ama trasnfer işlemi aynı gün olmaz ona doktor karar verir
bu arada cnm benim dün verdigim kan sonucu taa cuma çıkacakmış. Yarın zaten tüp bebek merkezine gideceğim 10. Günüm nasipse orda öğreneceğim değerimi kendimi hamile görüyorum şuan

Belirtisi olan var mı ? 5.gün 3Aa transferi oldum
Bence belirti arayıp kendini strese sokma hiç herkeste belirti olucak diye birşey yok ki belirtisi olmadan hamile olan da çok iyi düşünelim iyi olsun

bu arada cnm benim dün verdigim kan sonucu taa cuma çıkacakmış. Yarın zaten tüp bebek merkezine gideceğim 10. Günüm nasipse orda öğreneceğim değerimi kendimi hamile görüyorum şuan
Ay hadi İnşallah hayırlı sonuçların olsun

Yok canım inanılmaz tuvalete sıkışıyorum ben bu aralar. Sabah 7-8 gibi tuvalete kalkıyorum çok uykulu olduğum için asla gözümü açamıyorum o saatte 9 buçuk 10 gibi ikinci idrarla yaptım iki testimi de
Neyse ben cesaret edemicem galiba yarın yapmaya 10.günü beklicem

Ilgınc ama bende idrara sıkışıyorum iki kez gece kalkıyorum sanki sürekli su içiyorum gibi

İnşallah cnm inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi senin ne zaman sonuç günün
Valla bende idrara sıkışıyorım ama normalde de çok yaparım zaten bide şimdi en az 2 lt su içiyorum hatta 3 e yakın ondan bu kadar çok geliyo diye düşünüyorum. Benim bugün 6.günüm doktorum 12.gün test vermemi istedi

Bence belirti arayıp kendini strese sokma hiç herkeste belirti olucak diye birşey yok ki belirtisi olmadan hamile olan da çok iyi düşünelim iyi olsun
Ya inşallah benim bu 5. Transferim olduğu için tutanlar tutmayanlar kafam allak bullak oldu belirti hissetmemek korkutuyor çünkü belirti olmadı zamanlar negatif aldım. Şimdide bunlar belirtimi değil mi çözmeye çalışıyorum. Tek sağlam hatırladığım son 7-8-9 günlerde fitil çok kolay giriyodu içerde boşluk hissediyordum pozitfti daha şimdi 5. Günümdeyim

Canım hayırlı olsun çok sevindim
Canım çok teşekkürler kan tahlili vermedim henüz inşallah vardır
Ben bebeğimi aldım eve geçiyorum
Hayırlı olsun canımm sıkıca tutunsun bebişin
Fitil neden zor yerleştiriliyor acaba
Fitil yerleştirirken zor değil ittirebildiğin kadar itmen gerekiyo tuvalete çıktığında vs düşmesin diye o açıdan rahatsız edici ve benim kasıklarımı ağrıtıyo o işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…