2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Neyse ben cesaret edemicem galiba yarın yapmaya 10.günü beklicem
Ay yap kız sabah nolcak sankii zaten kesin sonuç değil ki
Ilgınc ama bende idrara sıkışıyorum iki kez gece kalkıyorum sanki sürekli su içiyorum gibi
İnanılmaz sıkışmış oluyorum ya ve doğru düzgün su içmediğim halde sanki litrelerce su içmişim gibi çıkıyorum tuvalete

İnşallah güzel haberlerini alırız cnm seninde 5. Gün embriyosu için 12. Gün uzun geldi ama vardır doktorun bir bildiği..

Kızlar cuma günü 5+0 oluyorum. Sizce keseler kendini gösterir mi artık? Bugün son betam 3146 çıktı. Transfer merkezim cuma günü keselere bakılsın dedi.

Ay yap kız sabah nolcak sankii zaten kesin sonuç değil ki

İnanılmaz sıkışmış oluyorum ya ve doğru düzgün su içmediğim halde sanki litrelerce su içmişim gibi çıkıyorum tuvalete
Sabahki ruh halime göre karar vercem

O zman WC sonrası yapılması gerekiyor fitilin

Aminn inşallah 2 saat yolculuktan sonra eve geldim biraz sarstı çok korkuyorum hayatım değişti resmen sabahtan beri sigara yok kahve yok ve ona rağmen iyiyim mutluyum şuan ne biliyim bi garipmiş bu his

Yok yok olmaz onun tutunucağı varsa her türlü tutunur sana
Dimi ama ya doktora kalsa normal hayatına dönebilirsin çok ağır iş egzersiz yapma ani hareket yapma yeterli dedi yarından sonra duş alabilirsin dedi tabiki bunları yapmıcam doktora da söyledim tadını çıkarıcam yatıyorum valla evde işler halloluyor herkes gözümün içine bakıyor süper böyle

Ben daha bugün duş aldım trasnferden sonraki 6.gün o da 10 dk anca durmuşumdur duşta

Aminn inşallah 2 saat yolculuktan sonra eve geldim biraz sarstı çok korkuyorum hayatım değişti resmen sabahtan beri sigara yok kahve yok ve ona rağmen iyiyim mutluyum şuan ne biliyim bi garipmiş bu his
Canım benim bişey olmaz o kadar sarsıntıdan endişelenme ben kahvesiz asla yapamadığım için kafeinsiz kahve aldım canım onu tüketiyorum günlük 1 kupa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…