Ay yap kız sabah nolcak sankii zaten kesin sonuç değil kiNeyse ben cesaret edemicem galiba yarın yapmaya 10.günü beklicem
İnanılmaz sıkışmış oluyorum ya ve doğru düzgün su içmediğim halde sanki litrelerce su içmişim gibi çıkıyorum tuvaleteIlgınc ama bende idrara sıkışıyorum iki kez gece kalkıyorum sanki sürekli su içiyorum gibi
İnşallah güzel haberlerini alırız cnm senindeValla bende idrara sıkışıyorım ama normalde de çok yaparım zatenbide şimdi en az 2 lt su içiyorum hatta 3 e yakın ondan bu kadar çok geliyo diye düşünüyorum. Benim bugün 6.günüm doktorum 12.gün test vermemi istedi
Teşekkür ederim, bu sürecin başından beri benim gibi bekleyen herkes için dua etmiştim hep, şimdi daha çok edeceğimHayırlı olsun sonucun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere de dua et
Hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaİnşallah güzel haberlerini alırız cnm seninde5. Gün embriyosu için 12. Gün uzun geldi ama vardır doktorun bir bildiği..
Sabahki ruh halime göre karar vercemAy yap kız sabah nolcak sankii zaten kesin sonuç değil ki
İnanılmaz sıkışmış oluyorum ya ve doğru düzgün su içmediğim halde sanki litrelerce su içmişim gibi çıkıyorum tuvalete
O zman WC sonrası yapılması gerekiyor fitilinCanım çok teşekkürler kan tahlili vermedim henüz inşallah vardır
Hayırlı olsun canımm sıkıca tutunsun bebişin
Fitil yerleştirirken zor değil ittirebildiğin kadar itmen gerekiyo tuvalete çıktığında vs düşmesin diye o açıdan rahatsız edici ve benim kasıklarımı ağrıtıyo o işlem
Canım iyiyim ama bi garibim ya karnımda olduğunu unutuyorum bazenSen nasılsın iyi misin
Aminn inşallah 2 saat yolculuktan sonra eve geldim biraz sarstı çok korkuyorum hayatım değişti resmen sabahtan beri sigara yok kahve yok ve ona rağmen iyiyim mutluyum şuan ne biliyim bi garipmiş bu hisCanım çok teşekkürler kan tahlili vermedim henüz inşallah vardır
Hayırlı olsun canımm sıkıca tutunsun bebişin
Fitil yerleştirirken zor değil ittirebildiğin kadar itmen gerekiyo tuvalete çıktığında vs düşmesin diye o açıdan rahatsız edici ve benim kasıklarımı ağrıtıyo o işlem
Yok yok olmaz onun tutunucağı varsa her türlü tutunur sanaCanım iyiyim ama bi garibim ya karnımda olduğunu unutuyorum bazengeldim eve uzandım şimdi arabada biraz sallandı arkada uzandım ama bişi olur mu?
Bende böyle yapıcamBahçeci de tedavi görüyorum 10.gün evde yapmayı düşünüyorum negatifse de önceden hazırlıklı olmuş olurum
Dimi ama ya doktora kalsa normal hayatına dönebilirsin çok ağır iş egzersiz yapma ani hareket yapma yeterli dedi yarından sonra duş alabilirsin dedi tabiki bunları yapmıcam doktora da söyledim tadını çıkarıcam yatıyorum valla evde işler halloluyor herkes gözümün içine bakıyor süper böyleYok yok olmaz onun tutunucağı varsa her türlü tutunur sana
Ben daha bugün duş aldım trasnferden sonraki 6.gün o da 10 dk anca durmuşumdur duştaDimi ama ya doktora kalsa normal hayatına dönebilirsin çok ağır iş egzersiz yapma ani hareket yapma yeterli dedi yarından sonra duş alabilirsin dedi tabiki bunları yapmıcam doktora da söyledim tadını çıkarıcam yatıyorum valla evde işler halloluyor herkes gözümün içine bakıyor süper böyle
Canım benim bişey olmaz o kadar sarsıntıdan endişelenmeAminn inşallah 2 saat yolculuktan sonra eve geldim biraz sarstı çok korkuyorum hayatım değişti resmen sabahtan beri sigara yok kahve yok ve ona rağmen iyiyim mutluyum şuan ne biliyim bi garipmiş bu his
Kahve benim için de sıkıntı her gün değil ama 2 günde bir içiyorum Türk kahvesiCanım benim bişey olmaz o kadar sarsıntıdan endişelenmeben kahvesiz asla yapamadığım için kafeinsiz kahve aldım canım onu tüketiyorum günlük 1 kupa
Boşver iyi yapmışsınBen daha bugün duş aldım trasnferden sonraki 6.gün o da 10 dk anca durmuşumdur duşta
Napam sigarasiz kahveyiiiCanım benim bişey olmaz o kadar sarsıntıdan endişelenmeben kahvesiz asla yapamadığım için kafeinsiz kahve aldım canım onu tüketiyorum günlük 1 kupa
Dr ilaçları bıraktırdı sonuçta sıfır çıkmamış bir umut Çar gibiydi canım yaYapmadım test yükselmez bence ilaçları da bıraktım 2 gündür. 1.20 den küçük 7.gün sonucu yükselmez kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?