2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Banada ilk 2 3 gün duş almayın dinlenme halinde olun demişlerdi ben sonuç belli olana kadar dinlenme halinde olucam

Net bişey söylemediler açıkçası ama karna baskı olmaması açısından yüz üstü yatmak iyi değilmiş diye duydum
Yüz üstü yatmanın bir zararı yok ki yatabilirsiniz , hiç bir şekilde kısıtlama getirmediler bana .Şu an 10 haftalık hamileyim, ne kadar yan yatsamda sonra yüzüstü uyuyorum . Transfer sonrası da hep yüz üstü yattım , tutunup tutunmamanın bunla alakası yok .Zaten hamile kalırsanız inşallah belirli bir haftadan Sonra göbekten bebekten dolayı isteseniz de yatamıyorsunuz Ayrıca transfer sonrası ertesi gün ayakta ılık duş alabilirsiniz beklemenize gerek yok , hiç birşey olmaz

Teşekkür ederim Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba herkese bende cumartesi günü transfer oldum bu gün 5. Günüm
Toplam 3 düşük 3 negatif tüp bebeğim var
Bu sefer tekrardan başladık ve yeni serilerden ilk transferimi oldu
4. Günü baş dönmesi ve aşırı mide bulantısı ekşimesi yaşadım yediğim şey yada ilaçlar dokundu gibi geliyor.
2-3 günler kasık batmalarım oldu ayakta durdukça daha çok
Karnımda şişlik yok çok yemek yiyemedim dün bulantımdan dolayı
Göğüslerm aşırı şiş ve sert uçları genişledi.
Sizlerde belirtiler neler :)

Benim bugün 6.günüm ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyo o kadar başka bi belirti yok bende :)

Sende haklısın evde takip et cumaya şurda ne kaldı zaten benimde bugün 6.günüm 8.günde yapsam mı bilemiyorum niyeyse içimde oldu diye bi his var ama bilemiyorum belirtin var mıydı se
Benim bugün 6.günüm ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyo o kadar başka bi belirti yok bende :)
Bence belirti aramayalım ben dün test yaptım 6. günümdü tek çizgi görünce çok moralim bozuldu ama forumda okuduğum kadarıyla çok erkenmiş bir de kişiden kişiye değişiyormuş hepsi

Bence belirti aramayalım ben dün test yaptım 6. günümdü tek çizgi görünce çok moralim bozuldu ama forumda okuduğum kadarıyla çok erkenmiş bir de kişiden kişiye değişiyormuş hepsi
Evet belirti aramamak gerekiyor normalde zaten benim adet zamanımda yada ilaçları kullanırken de herhangi bi ağrı yan etki falan görmedim o yüzden bende belirti olmadan da hamilelik olabilir diye düşünüyorum. Sizde moralinizi bozmayın bence de 6 .gün erken yani herkeste idrara geçme süresi başka oluyo kaçıncı gün embriyosuydu

Haklısın canım. Benim 5. gün embriyosu cuma günü direk kan vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah bebişlerimize kavuşuruz. Senin ki kaçıncı gün embriyosu canım ?

Haklısın canım. Benim 5. gün embriyosu cuma günü direk kan vermeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah bebişlerimize kavuşuruz. Senin ki kaçıncı gün embriyosu canım ?
Benimde 5.gün embriyosu ama doktorum 12.gün kan vermemi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…