2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Evet ıkınmak istemiyorum o yüzden günde 4 tane kuru kayısı yiyorum iki gündür işe yarıyor
Benimde bugün transfer gerçekleşti. Normalde sürekli karın ağrısı gaz ağrısı yaşarım. İkinmadan yapamıyorum. Kayısı gercekten fayda eder mi. Korkuyorum yine aynı karın ağrısı olacak diye.

Size sordum yatmayla bi ilgisi yok desiniz dogru spyluyorsunuz sizin kacinci gununuz pozitif aldiniz mi hic kscinci denemeniz

Güzel haberler ver bize ben cesaret edemedim yapamıyorum test gününü beklicem
Test var evde yapacam demiştim ya. Testin içini bir açtım boş daha öncelerde kullanmışım ve boş kutusu duruyormuş. Resmen bakamadım amaa bilmiyorum değişik duygular içindeyim. İlk transferimde ben hep oturuyordum ve dinlenmiştim. Bunda başıma gelmeyen kalmadı. Üzücü olay yaşadım, sinir krizi geçirdim. Uzun merdiven çıkmak zorunda kaldım. 20 dakikalık bi yol yürüdüm, ayakta çok kaldım, eğildim doğruldum, bebeğim 15 kilo ve onu kaldırmak zorunda kaldım defalarca. Düğünümüz vardı halay çekmem dedikçe halaydan çıkamayıp arada kaldım. Yaniii bunca şeye rağmen tutunduysa

Ben genelde yattım açıkçası ablam da hep yatmıştı aslında yatıp yatmamaya bağlı değil diyolar sma psikolojik olarak yatmak daha iyi geldi
Buna bağlı değil sakın öyle düşünmeym. Benm pozitif çıktığında hiç yatmamıştım sürekli oturuyordum iki büklüm işteydm. Eve gelncede günlük hayatıma devam etmiştim. Ama pozitif sonuölqnmıştı

Teşekkür ederim valla bana bi cesaret geldi yaptım etkilemek istemem seni sen bilirsin
Baya da net çıkmış seninki aynı gün test verdik ya biz acaba yapsam mı bende :) ya o kadar çok iey yaşadım ki tutunma ihtimali mucize gibi olur

Mega medipol Gonca yetkin yıldırımlar. Ben çok memnun kaldım, çok cana yakınve işinin ehli biri. Özel klinikte yaptırmıştım daha evvel ama çok soyuyorlar adamı. Burası hem daha uyguna geldi hem de hastane olduğu için her işinizi hallediyorsunuz uzaklara gitmeye gerek kalmıyor :)
Hayirlisi olsun tekrardan bnde 8. Gunum kan verdim bugun negatif 0.1 cikti artik ozel dusunuyorum 2. Denemem hangi bahcecevi buarada doktor oneriniz var mi bna
l

Baya da net çıkmış seninki aynı gün test verdik ya biz acaba yapsam mı bende :) ya o kadar çok iey yaşadım ki tutunma ihtimali mucize gibi olur
Sen zaten kendini negatife hazırlamışsın anlaşılsn o yüzden yap gitsin bence pozitif çıkarsa havalara uçarsın negatif gelirse de zaten beklediğin bi sonuç olmuş olur hakkında hayırlısı olsun sağlıklı yavrularımız olsun inşallah

Aslında bunca şeye rağmen içimde bir ümit var negatif düşünmüyorm ama sonra bu 1 hafta da yaşadıklarım geliyor aklıma

İnşallah canımm çok sevindim ama senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah. Artarak katlansın kan da ver amaaa kaç çıkacak bakalım :)

İnşallah canımm çok sevindim ama senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah. Artarak katlansın kan da ver amaaa kaç çıkacak bakalım :)
Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım pazartesi 11.gün oluyo en azından değer daha yüksek çıkar yükseldi yükselmedi sıkıntısı çok yaşamam diye düşünüyorum sende test yaparsan haber ver

Benimde 5. Gün embriyosu 6. Günüm
Evde test yaptım negatif çıktı ama forumda okudum 6. Gün çoğu kişi silik de olsa pozitif görmüş
Aranızda 6. Gün görmeyen sonra pozitif olan var mı

Dayanamadım aldım ve yaptım. Negatif canım, silik çizgi felan durmuyor. Pozitif olsaydı yeni bile olsa biraz çizgi olurdu belirsiz

merhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba merak ettim. bende araştırma aşamasındayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…