Kime sordunuzSizin pozitif mi yada kacinci denemeniz dogru soyluyirsunuz
Benimde bugün transfer gerçekleşti. Normalde sürekli karın ağrısı gaz ağrısı yaşarım. İkinmadan yapamıyorum. Kayısı gercekten fayda eder mi. Korkuyorum yine aynı karın ağrısı olacak diye.Evet ıkınmak istemiyorum o yüzden günde 4 tane kuru kayısı yiyorum iki gündür işe yarıyor
Size sordum yatmayla bi ilgisi yok desiniz dogru spyluyorsunuz sizin kacinci gununuz pozitif aldiniz mi hic kscinci denemenizBende negatif olması yatıp yatmamakta ilişkili değil ya bende yatıyorum genelde evdeyim hiç dışarı çıkmadım lavaboya gidip geliyorum arada balkonda geziniyorum ama yatmak gerekseydi doktor söylerdi zaten o yüzden bak yatmadım bence o yüzden pozitif alamadım diye hiç düşünmeyin kısmet herşey
Test var evde yapacam demiştim ya. Testin içini bir açtım boşGüzel haberler ver bizeben cesaret edemedim yapamıyorum test gününü beklicem
Yaaaaaaa gerçektenn miii çoook sevindimmmYaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
Buna bağlı değil sakın öyle düşünmeym. Benm pozitif çıktığında hiç yatmamıştım sürekli oturuyordum iki büklüm işteydm. Eve gelncede günlük hayatıma devam etmiştim. Ama pozitif sonuölqnmıştıBen genelde yattım açıkçası ablam da hep yatmıştı aslında yatıp yatmamaya bağlı değil diyolar sma psikolojik olarak yatmak daha iyi geldi
Ben de mi yapsammYaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
İlk denemem bugün tranafer gününü saymazsak 2. GünümSize sordum yatmayla bi ilgisi yok desiniz dogru spyluyorsunuz sizin kacinci gununuz pozitif aldiniz mi hic kscinci denemeniz
Baya da net çıkmış seninki aynı gün test verdik ya biz acaba yapsam mı bende :) ya o kadar çok iey yaşadım ki tutunma ihtimali mucize gibi olurTeşekkür ederim valla bana bi cesaret geldi yaptım etkilemek istemem seni sen bilirsin
Hayirlisi olsun insallahİlk denemem bugün tranafer gününü saymazsak 2. Günümbeklemedeyim anlayacağınız
lHayirlisi olsun tekrardan bnde 8. Gunum kan verdim bugun negatif 0.1 cikti artik ozel dusunuyorum 2. Denemem hangi bahcecevi buarada doktor oneriniz var mi bna
Sen zaten kendini negatife hazırlamışsın anlaşılsn o yüzden yap gitsin bence pozitif çıkarsa havalara uçarsın negatif gelirse de zaten beklediğin bi sonuç olmuş olur hakkında hayırlısı olsun sağlıklı yavrularımız olsun inşallahBaya da net çıkmış seninki aynı gün test verdik ya biz acaba yapsam mı bende :) ya o kadar çok iey yaşadım ki tutunma ihtimali mucize gibi olur
Aslında bunca şeye rağmen içimde bir ümit var negatif düşünmüyorm ama sonra bu 1 hafta da yaşadıklarım geliyor aklımaSen zaten kendini negatife hazırlamışsın anlaşılsn o yüzden yap gitsin bence pozitif çıkarsa havalara uçarsın negatif gelirse de zaten beklediğin bi sonuç olmuş olur hakkında hayırlısı olsun sağlıklı yavrularımız olsun inşallah
İnşallah canımm çok sevindim ama senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah. Artarak katlansınSen zaten kendini negatife hazırlamışsın anlaşılsn o yüzden yap gitsin bence pozitif çıkarsa havalara uçarsın negatif gelirse de zaten beklediğin bi sonuç olmuş olur hakkında hayırlısı olsun sağlıklı yavrularımız olsun inşallah
Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım pazartesi 11.gün oluyo en azından değer daha yüksek çıkar yükseldi yükselmedi sıkıntısı çok yaşamam diye düşünüyorum sende test yaparsan haber verİnşallah canımm çok sevindim ama senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah. Artarak katlansınkan da ver amaaa kaç çıkacak bakalım :)
Dayanamadım aldım ve yaptım. Negatif canım, silik çizgi felan durmuyor. Pozitif olsaydı yeni bile olsa biraz çizgi olurdu belirsizPazartesi kan vermeyi düşünüyorum bakalım pazartesi 11.gün oluyo en azından değer daha yüksek çıkar yükseldi yükselmedi sıkıntısı çok yaşamam diye düşünüyorum sende test yaparsan haber ver
merhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba merak ettim. bende araştırma aşamasındayım daSen zaten kendini negatife hazırlamışsın anlaşılsn o yüzden yap gitsin bence pozitif çıkarsa havalara uçarsın negatif gelirse de zaten beklediğin bi sonuç olmuş olur hakkında hayırlısı olsun sağlıklı yavrularımız olsun inşallah
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda Allah'ım nasip etsinDayanamadım aldım ve yaptım. Negatif canım, silik çizgi felan durmuyor. Pozitif olsaydı yeni bile olsa biraz çizgi olurdu belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?