Merhaba ben şu anda estrofem tablet günde 3 tane, prolutex iğne sabah akşam göbekten, progestan iğne 3 günde bir kalçadan, corasprin ve vitamin kullanıyorum trasnfer öncesi de bunları kullanmıştım ekstra olarak transfer öncesi 5 gün prednol kullandımmerhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba merak ettim. bende araştırma aşamasındayım da
Hakkında hayırlısı olsun inşallah değerin güzelce artar
10. Gün de yaptım kan testini 5. Gün embriyosu dondurulmuşBelki geç tutunmuştur. Kaçıncı gün yaptınız kan tahlili
Şimdi bahçeciden aradılar nasılsınız diye söyledim çok normal bunlar dedi 12. Günden önce evde test yapmayın dedi mutlaka bize bildirin bir ihtiyacınız olursa arayın dedi birde arayan hemşireMerhaba ben şu anda estrofem tablet günde 3 tane, prolutex iğne sabah akşam göbekten, progestan iğne 3 günde bir kalçadan, corasprin ve vitamin kullanıyorum trasnfer öncesi de bunları kullanmıştım ekstra olarak transfer öncesi 5 gün prednol kullandım
Tekrar düşünmüyorum sanırım. Normalde tek çocuk mantığında oldum ben hep eşim için ikinciyi denedm aklıma girdi :) hayırlısını diledim ama olmazsa bi daha denemem dedm. Allah oğluma sağlıklı yıllar, ömürler versin. 2 tane daha embriyom var ama sanmam düşünmem bir daha sanırım. Allah’ım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallahÜzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda Allah'ım nasip etsin
Bende hemşireme sonucu attım niye yaptın çok erken olumsuz konuşmak için dedi. Kan ver dedi hemen gideym vermeye dedm hayır 12. Gün ver dedi. Ama bilin bakalım ben naptımŞimdi bahçeciden aradılar nasılsınız diye söyledim çok normal bunlar dedi 12. Günden önce evde test yapmayın dedi mutlaka bize bildirin bir ihtiyacınız olursa arayın dedi birde arayan hemşire
AA doğru senin oğlun vardı hakkınızda hayırlısı olsunTekrar düşünmüyorum sanırım. Normalde tek çocuk mantığında oldum ben hep eşim için ikinciyi denedm aklıma girdi :) hayırlısını diledim ama olmazsa bi daha denemem dedm. Allah oğluma sağlıklı yıllar, ömürler versin. 2 tane daha embriyom var ama sanmam düşünmem bir daha sanırım. Allah’ım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallahbu arada kan verdim şimdi.
Evet arıyorlar beni bi kere aradılar 2 3 gün sonra da başhemşiresi aradıŞimdi bahçeciden aradılar nasılsınız diye söyledim çok normal bunlar dedi 12. Günden önce evde test yapmayın dedi mutlaka bize bildirin bir ihtiyacınız olursa arayın dedi birde arayan hemşire
BeklemiyordumEvet arıyorlar beni bi kere aradılar 2 3 gün sonra da başhemşiresi aradı
Bu dördüncü transferimdi,,Hakkinizda hayirlisi boyleymis surec zorlu maddi manevi yipraniyorsunuz ama bu bizim hayattaki sinavimiz diyorum.. bazi insanlar istemeden olurken bizimde emek vermemiz gerekiyor... ben ilk gorusmeye gittigimde ocak sonuydu suan haziran sonu geldi transfer olmadi henüz cok uzadi surec.. allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum elimizden bisey gelmiyor dua etmekten baska.. kaçıncı denemenizdi sizin
Aynen canım sıkıca tutunsun size de bebişleriniz inşallahAA doğru senin oğlun vardı hakkınızda hayırlısı olsun
Sürecin em başından beri doktorun asistanı ile sürekli iletişimdeydim hatta bazen doktor da aradı ama her sorduğuma hızlı dönüş aldım oda doktora sorarak bana dönüş yapıyordu genelde asistanı ile iletişimdeydik hepBu süreçte doktoru ile birebir iletişim kurabilen vR mı? Yoksa hep hemşireler üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz
Teşekkür ederim cevap için hastaneniz ve hekiminiz kim acaba?Sürecin em başından beri doktorun asistanı ile sürekli iletişimdeydim hatta bazen doktor da aradı ama her sorduğuma hızlı dönüş aldım oda doktora sorarak bana dönüş yapıyordu genelde asistanı ile iletişimdeydik hep
Genelde sekreteriyle iletişim kurdum ama zaten doktorlar çok yoğun ona bi mesaj atsam cevap vermesi bence saatleri bulur sekreteri hemen 10 15 dk içinde cevap veriyor doktora sormadan bişey yazmıyo zatenBu süreçte doktoru ile birebir iletişim kurabilen vR mı? Yoksa hep hemşireler üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz
Bahçeçi Fulya Remzi AbalıTeşekkür ederim cevap için hastaneniz ve hekiminiz kim acaba?
Kaçıncı günKızlar herhangi bir silik gölge gibi belirti felan yok değil mi ? Ben yanlış görmedm yani ? Göremedm ama uzun süre bakınca garipten çizgiler gölgeler görüyor insan
İyim canım sağolasın. Pazartesi baktırmıştım en son 58 çıkmıştı değerim.Bir daha ki Pazartesiye kontrole gel dediler. Bugün yine bi baktırdım 492 çıktı. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.bluequeen canım sen naptın nasılsın? Beta baktırıyordun en son aklım sende kaldı, göremedim mesajlarını
İyi yükselmiş bence inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarsınızİyim canım sağolasın. Pazartesi baktırmıştım en son 58 çıkmıştı değerim.Bir daha ki Pazartesiye kontrole gel dediler. Bugün yine bi baktırdım 492 çıktı. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?