Amin inşsllah canım. Seninde hayırlı olsun inşallah. Kese görmeye gün verdiler mi sanaAy çok sevindim gözünüzaydın inşallah kalp atışını duyarsınız yakında
Tebrik ederim darısı hepimizin başına olsunYaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
Benim doktorum kabızlık olursa Duphalac şurup verdi günde 3 kere bir ölçek içersin dedi ben aldım ama henüz içmedm öle bir sorunum olmadıBen de başlayayım o halde , ilaç kullanan var mı acaba bir ara yazan vardı ama ilk sayfalarda kaldı herhalde
Benim bugün transfer hariç 8.gün bende de sadece arada bir sağ kasık ağrısı oluyo ama anlık o kadar başka hiç bişey yok. Bugün test yaptım ikinci çizgi vardı ama bakalımKızlar benim transfer günü dahil 5.günüm belirtim yok sizce normalmii ilk denemem
Çok sevindim inşaAllah daha kesin sonuçlar alırsınızBenim bugün transfer hariç 8.gün bende de sadece arada bir sağ kasık ağrısı oluyo ama anlık o kadar başka hiç bişey yok. Bugün test yaptım ikinci çizgi vardı ama bakalım
Onuda gazdan filan yorumlamıştımÇok sevindim inşaAllah daha kesin sonuçlar alırsınızbende sol kasığımda hafif anlık sancılar oluyor
Bende de öyle oluyo burda hep okudum çoğu kişinin belirtisi olmuş ama olmayan da var o yüzden belirti arama benceÇok sevindim inşaAllah daha kesin sonuçlar alırsınızbende sol kasığımda hafif anlık sancılar oluyor
Benim hic belirtim olmadi , hic belirti aramayin bence , bende cok korkmustum ama olmayadabiliyorKızlar benim transfer günü dahil 5.günüm belirtim yok sizce normalmii ilk denemem
Bendede belirti yok transferim carsambaydiBenim hic belirtim olmadi , hic belirti aramayin bence , bende cok korkmustum ama olmayadabiliyor
Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim. Kacinci gununuz belirtiniz var miydiAmin canımm inşallahartık hamileyim diyebilirim gönül rahatlığıyla
Ben calisanim ama tezcanliyim kendime guvenemedim rapor aldim uc gun zaten bayram bitimi test gunum.evde surekli uzanmiyorum ama hareket halindeyimYani normal çalışan kimse yok mu?
Ben basindan beri sadece doktorumla gorusuyorum. Her zaman whatsapptan ya da arayarak iletisim kurabiliyorum.Bu süreçte doktoru ile birebir iletişim kurabilen vR mı? Yoksa hep hemşireler üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz
Cok sevindim sizin adinizaYaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı
Amin çok teşekkür ederim hepimiz kanda güzel değerler görelim kalp atışlarını duyalım inşallahCok sevindim sizin adinizaAllah tamamina erdirsin insallah ve bize de nasip etsin ❤
Tamam çok teşekkür ederim sonuçlarımız hayırlısıyla olumlu olur inşaAllahBende de öyle oluyo burda hep okudum çoğu kişinin belirtisi olmuş ama olmayan da var o yüzden belirti arama bence
Teşekkür ederim inşaAllah olumlu sonuçlanırBenim hic belirtim olmadi , hic belirti aramayin bence , bende cok korkmustum ama olmayadabiliyor
Kan verdim 0,2Biraz daha bekle 12. Gün tekrarla bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?