- 2 Ocak 2018
- 200
- 365
- 103
- 35
Normalde ben çalışanım ama transfer olunca senelik iznimden izin aldım sonrası bayram tatili zaten bayramın 3.günü test günüm şuan için evde iş yapmıyorum ama çoğunlukla şişkinlikten dolayı uzanıyorum sürekli yatma dedi tedavi merkezim zatenTransfer olanlar sürekli yattı mı acaba ?
Yok ben salı günü kan testini tekrarlicam henüz ilk testim bu. 5-6 temmuz gibi ultrasona gelirsin dedilerAmin inşsllah canım. Seninde hayırlı olsun inşallah. Kese görmeye gün verdiler mi sana
Çok teşekkür ederim canım darısı inşallah isteyen herkeseCanim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim. Kacinci gununuz belirtiniz var miydi
Herkeste olmuyor, belki bu günlerde iç çamaşırınızı kontrol edebilirsiniz yerleşme kanaması olur belkiKızlar benim transfer günü dahil 5.günüm belirtim yok sizce normalmii ilk denemem
Hadi hayirlisi olsun dikkate alicagim ysrin bi gorusme sağliyacagimGonca hocada ilk ama benim ikinci denemem, ilki kimyasal gebelik oldu
Doktorunuz kimdi acaba?Cok sevindim sizin adinizaAllah tamamina erdirsin insallah ve bize de nasip etsin ❤
Hayırlısı olsun inşaAllahKan verdim 0,2
Belkide ama oda herkeste olmuyormuş galibaHerkeste olmuyor, belki bu günlerde iç çamaşırınızı kontrol edebilirsiniz yerleşme kanaması olur belki
Herşeyin hayırlısı diyelim ozamanKan verdim 0,2
Ben gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum yaa sonucunuz tekrardan hayırlı olsunÇok teşekkür ederim canım darısı inşallah isteyen herkese9.günüm bugün, ben 5.günden beri gebelik testiyle takip ediyodum zaten sadece sol kasığımda batmalar ve arada bir adet olcak gibi ağrılar oluyodu, başka hiçbir belirtim yok
Belirtiniz kacinci gun basladiÇok teşekkür ederim canım darısı inşallah isteyen herkese9.günüm bugün, ben 5.günden beri gebelik testiyle takip ediyodum zaten sadece sol kasığımda batmalar ve arada bir adet olcak gibi ağrılar oluyodu, başka hiçbir belirtim yok
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallahBen gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum yaa sonucunuz tekrardan hayırlı olsun
İlk günden beri kasık ağrılarım vardı ama belirti olarak düşünmedim açıkçasıBelirtiniz kacinci gun basladi
Çünkü useniyorlarAy benim aile hekimi reçeteli iğnemi bile hemşireye çekinerek yaptırdı bırakın yazmayışanslıymışsınız
Sağlıkla ilerlesin inşallahYok ben salı günü kan testini tekrarlicam henüz ilk testim bu. 5-6 temmuz gibi ultrasona gelirsin dediler
5.gün embriyosu için bile 7.gün erken bırakon 3.gün embriyosunu. Bikaç gün sonra yenileyin testinizi hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar 16 haziranda 3. Gün dondurulmuş transfer yapıldı.Bu sabah erken gebelik test yaptım negatif.Transfer hariç 7.gün.Erken mi bilemedim.Sebepsiz infertilite.1 tane oglum var normal yollarla olan ama bu olmuyor neden bilmiyorum
Kadıköy Medicana Dç. Dr. Cihan Karadağ.Doktorunuz kimdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?