2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Transfer olanlar sürekli yattı mı acaba ?
Normalde ben çalışanım ama transfer olunca senelik iznimden izin aldım sonrası bayram tatili zaten bayramın 3.günü test günüm şuan için evde iş yapmıyorum ama çoğunlukla şişkinlikten dolayı uzanıyorum sürekli yatma dedi tedavi merkezim zaten

Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim. Kacinci gununuz belirtiniz var miydi
Çok teşekkür ederim canım darısı inşallah isteyen herkese 9.günüm bugün, ben 5.günden beri gebelik testiyle takip ediyodum zaten sadece sol kasığımda batmalar ve arada bir adet olcak gibi ağrılar oluyodu, başka hiçbir belirtim yok

Ben gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum yaa sonucunuz tekrardan hayırlı olsun

Ben gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum yaa sonucunuz tekrardan hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah ben biraz olsa da kabulüm olmasa da kafasındaydım ya çok salmıştım yani evde de test olunca yaptım
Belirtiniz kacinci gun basladi
İlk günden beri kasık ağrılarım vardı ama belirti olarak düşünmedim açıkçası

Merhaba kızlar 16 haziranda 3. Gün dondurulmuş transfer yapıldı.Bu sabah erken gebelik test yaptım negatif.Transfer hariç 7.gün.Erken mi bilemedim.Sebepsiz infertilite.1 tane oglum var normal yollarla olan ama bu olmuyor neden bilmiyorum

5.gün embriyosu için bile 7.gün erken bırakon 3.gün embriyosunu. Bikaç gün sonra yenileyin testinizi hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…