Güno olabilir canım nerden buldun sen testi bi tane yokmuyduuu endişe etme kan vermeyi bekleGünaydın kızlar bugün trasnferden sonra 9.gün test yaptım ama sanki dünden daha silik gibi gerçi testlerin markaları başka ondan da olabilir mi acaba
Kalçadan iğnemi yapmak için arkadaşım geldi ona aldırdımGüno olabilir canım nerden buldun sen testi bi tane yokmuyduuu endişe etme kan vermeyi bekle
Ay AllahımKalçadan iğnemi yapmak için arkadaşım geldi ona aldırdımbakalım pazartesiyi iple çekiyorum
İnşallah öyledir.Çünkü ben hiç dinlenemedim oĝlum hastalandı 2. Gün hastane de yattık cok stres falan derken çok umudum yok aslında ama Allah hayırlısını versin herkese5.gün embriyosu için bile 7.gün erken bırakon 3.gün embriyosunu. Bikaç gün sonra yenileyin testinizi hayırlısı olsun inşallah
Ben de umutsuzdum canım hiç dinlenemedim, ortam çok gergindi hormonlarım tavandı zaten herkesle gerildim tartıştım oturdum ağladım sinir stres çok fazlaydı olmicak galiba dedim ama oldu. Tutunacağı varsa gerçekten oluyo bi şekilde allah hayırlısı neyse onu versin inşallahİnşallah öyledir.Çünkü ben hiç dinlenemedim oĝlum hastalandı 2. Gün hastane de yattık cok stres falan derken çok umudum yok aslında ama Allah hayırlısını versin herkese
Bunun markası neymiş ilk kez görüyorum bu tip bi test kızGünaydın kızlar bugün trasnferden sonra 9.gün test yaptım ama sanki dünden daha silik gibi gerçi testlerin markaları başka ondan da olabilir mi acaba
Ovula diye bi marka bende ilk defa gördümBunun markası neymiş ilk kez görüyorum bu tip bi test kızmarkadan markaya hassasiyet değişiyo kuzucum endişelenme
Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla kucağına alırsın ne zaman transfer olmuştun merak ettiğim transferden kaç gün sonra kese ve kalp atışları duyuluyorKızlar keseleri gördüm, özellikle soranlar vardı. 5+1 uyumlu keselerim var.
Ben de ankaradayım Tolga Ecemiş doktorum. Gözüm kapalı tavsiye ederim kendisini işinde harika bir doktor ancak fiyat yüksek diğer kliniklere göre bilginiz olsunKızlar merhabalar ben Malatya da yaşadığım için orda yapmıştım tedaviyi olmadıankadara doktor araştırıyorum tanıdığınız bildiğiniz gerçekten iyi olan, ticaret hane gibi davranmayan yer varsa bana özelden yazar mısınız
Hıı görmüştüm ama içini görmemiştimOvula diye bi marka bende ilk defa gördüm
Evet de ben bi arkadaşıma aldırdım testi o da 2 eczaneye bakmış predictor yokmuş bunu almış pazartesi kan verince belli olur artık neyse kabulüm hakkımda hayırlısıHıı görmüştüm ama içini görmemiştimen hassas marka predictor ya diğerleri beta daha yüksekken algılıyor
Merhaba, 5+1 7 Haziran transfer tarihim keselerimi gördümYarın doktordan sonra yazar mısın :) hayırlı olsun
Kaliteniz en iyisi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız, dinlenin dikkat edin kendinize, ağır işler vs yapmayın hiçKızlar ben transferimiz oldum 5. Gün 5aa kalite 1 adet transfer oldu, 4 temmuz da test istiyor .
İlk transferim sizce yumurta kalitesi nasıl?
Darısı kalp atışlarına ve doğuma inşallahMerhaba, 5+1 7 Haziran transfer tarihim keselerimi gördüm
Hakkınızda hayırlısı olsun kalite olarak zaten en iyi kalite inşallah bir an önce tutunur sana bebeğinKızlar ben transferimiz oldum 5. Gün 5aa kalite 1 adet transfer oldu, 4 temmuz da test istiyor .
İlk transferim sizce yumurta kalitesi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?