- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah 1Kaliteniz en iyisi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız, dinlenin dikkat edin kendinize, ağır işler vs yapmayın hiç
İnşallah, çabalarımız karsilik bulur , kucaklarımız bebiklerimizle dolarHakkınızda hayırlısı olsun kalite olarak zaten en iyi kalite inşallah bir an önce tutunur sana bebeğin
Ben 7 haziranda transfer olmuştum, adet tarihime göre hesapladım tam 5+1 bugün. Kalp atışı bayramdan sonraHayırlı olsun inşaallah sağlıkla kucağına alırsın ne zaman transfer olmuştun merak ettiğim transferden kaç gün sonra kese ve kalp atışları duyuluyor
Allah kucağına almayı nasip etsin evlat bekleyen bütün annelere evladın güzelliğini tatdırsın inşallahBen de umutsuzdum canım hiç dinlenemedim, ortam çok gergindi hormonlarım tavandı zaten herkesle gerildim tartıştım oturdum ağladım sinir stres çok fazlaydı olmicak galiba dedim ama oldu. Tutunacağı varsa gerçekten oluyo bi şekilde allah hayırlısı neyse onu versin inşallah
Eğer iğneyi vurduğunuz gibi hiç silmeden oyalamadan direkt çıktıysanız çok az dışarı çıkmış olabilir bende evde yaparken iğneyi çektiğimde bi iki damla kadar dışarı çıkıyor çünkü ama tamamının dışarı çakma ihtimali yok benceKozlar prolutex iğne yapıyorum ben göbekten cilt altına. İğneyi bugün dışarıda yapmak zorunda kaldım. Sonra üstümü düzeltip dışarıdan eve doğru yola çıktım. Şimdi eve geldim sanki yaptığım iğne sızmış da atletim ıslanmış gibi. Sizce böyle bir ihtimal var mı? İğne boşa gitmiş olabilir mi? Tekrar yapmalı mıyım? Tedavi görüyoruz neticede. Cilt altına yaptığımız iğne sızar mı sizce? Yorum yapabilecek olan var mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun bidahakine inşallah olumlu sonuç alırsınızBugün sonuc gunumdu kan verdim negatif 2.30 cikti
Bence hepsinin dışarı çıkma ihtimali yok eğer yaptıktan sonra bastırmadıysanız birazı çıkmış olabilir ama bidaha yapmaya gerek yok bence sonuçta bunlar doz olarak hesaplanıyo fazla gelebilirKozlar prolutex iğne yapıyorum ben göbekten cilt altına. İğneyi bugün dışarıda yapmak zorunda kaldım. Sonra üstümü düzeltip dışarıdan eve doğru yola çıktım. Şimdi eve geldim sanki yaptığım iğne sızmış da atletim ıslanmış gibi. Sizce böyle bir ihtimal var mı? İğne boşa gitmiş olabilir mi? Tekrar yapmalı mıyım? Tedavi görüyoruz neticede. Cilt altına yaptığımız iğne sızar mı sizce? Yorum yapabilecek olan var mı?
Harikasınız içim rahatladı bir aksilik olacak diye öyle endişeleniyor ki insan. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınBence hepsinin dışarı çıkma ihtimali yok eğer yaptıktan sonra bastırmadıysanız birazı çıkmış olabilir ama bidaha yapmaya gerek yok bence sonuçta bunlar doz olarak hesaplanıyo fazla gelebilir
AminHarikasınız içim rahatladı bir aksilik olacak diye öyle endişeleniyor ki insan. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Valla bana günler geçmiyor pazartesi günü kan vercem son iki üç gün o kadar uzun geldi ki banaBenim gibi bekleyişte olanlar nasıl gidiyor
Geçer inşaAllah benim şafak daha var yaValla bana günler geçmiyor pazartesi günü kan vercem son iki üç gün o kadar uzun geldi ki bana
Valla ben bugün dışarı çıktım 4 gün oldu evdeydim biraz sahil havası aldım biraz yürüyüş oldu psikolojik olarakta iyi oldu hayata karıştımBenim gibi bekleyişte olanlar nasıl gidiyor
Ben daha hiç evden çıkmamıştım iğne yaptırmaya sağlık kabinine gittim geldim kardeşim arabayla götürdü onda bile korktum ya bişey olursa diye yeğenimi bile kucağıma alamadım ya belirti vs. Yok arada bir şişkinlik oluyor o kadarValla ben bugün dışarı çıktım 4 gün oldu evdeydim biraz sahil havası aldım biraz yürüyüş oldu psikolojik olarakta iyi oldu hayata karıştımsizin nasıl gidiyor
Bu konuda bir tecrübem filan yok ama gelişiminden dolayı olabilir hormanlar etki edebilir mesela endişe etme Allah büyükKızlar benim bugüne kadar belirtim yoktu sadece bir iki kere sağ kasığımda batma gibi ağrı hissetmiştim anlık oluyordu zaten ama şu anda bi kaç saattir sol kasığımda baya bi ağrı var bugün 9.gün yerleşme ağrısı falan değildir diye düşünüyorum ama niye böyle oldu bilemiyorum
Çok iyi yapmışsın valla bende korkumdan dışarı çıkmıyorum doktorlar bişey olmaz diyor ama benim durumum başka ben ablamdan çok etkilendiğim için sürekli evde dinlenme halinde olmak istiyorum ama sonuç belli olsun kalp atışlarını duyduktan sonra bu günlerin acısını çıkarıcamValla ben bugün dışarı çıktım 4 gün oldu evdeydim biraz sahil havası aldım biraz yürüyüş oldu psikolojik olarakta iyi oldu hayata karıştımsizin nasıl gidiyor
Teşekkür ederimBu konuda bir tecrübem filan yok ama gelişiminden dolayı olabilir hormanlar etki edebilir mesela endişe etme Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?