Benim oldu tatlim sabah daha rahat girdi oglen attigimda nerdeyse geri cikcaktiKizlar, transferden sonra fitil kullananlara ozellikle bir sorum olacak. Vajina icinde sisme oldu mu? Benim transfer sonrasi 4. gunum. Gunde 3 kez kullaniyorum fitil ve bu sabah fark ettim baya bir sisme olmus.
Onemli bir sey degil herhalde o zaman, sordunuz mu hic doktorunuza falan?Benim oldu tatlim sabah daha rahat girdi oglen attigimda nerdeyse geri cikcakti
Yok sormadim acikcasi yorumlarda biri daha bahsetmisti ama bulamadim sanki baskalarinda basina gelmistiOnemli bir sey degil herhalde o zaman, sordunuz mu hic doktorunuza falan?
Ben 15 inde transfer oldum 5.gün embriyosu aslında dün gebelik testi yaptım onda var gibi duruyo ama bakalım yarın kan vericemNe zaman dı sizin transfer benim 16 haziran
Ben druma sordum 7. Gün kanda yükselmeye başlıyormuş.3. Gün embriyosu daha geç geçiyormus kana ben yapmayacağım tam test günümü bekleyeceğim bence sizde bekleyin.Daha erken gibi
Gerçekten öyle, tez canlı biri olarak beklemek beni çok strese sokuyorO kadar ilaç kullanıyoruz onlardan oluyo diye düşünüyorumbeklemek çok zor gerçekten Allah hepimize yardım etsin
Bugün 10. Günüm erken gebelik testi yaptım yine tek çizgi çıktı bilemiyorumNe zaman dı sizin transfer benim 16 haziran
Ben druma sordum 7. Gün kanda yükselmeye başlıyormuş.3. Gün embriyosu daha geç geçiyormus kana ben yapmayacağım tam test günümü bekleyeceğim bence sizde bekleyin.Daha erken gibi
Sonu iyi olur inşallah bu günlerinGerçekten öyle, tez canlı biri olarak beklemek beni çok strese sokuyor
İnşallah güzel olur hepimiz için , güzel ve müjdeli haberler alırızSonu iyi olur inşallah bu günlerin
Ben sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum fitili ilkini koyarken skıntı yok ikincide zorlanıyorum bazen canım bile acıyorProgestron fitil sabah ogle aksam seklinde kullaniyorum sabah koyarken cok daha rahat koydum simdi koymakta zorlandim ayni durumu yasayan var mi
Canim icinde degisiklik varmi sanki ici sisik gibi meselaBen sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum fitili ilkini koyarken skıntı yok ikincide zorlanıyorum bazen canım bile acıyor
Var gibi sanki canımCanim icinde degisiklik varmi sanki ici sisik gibi mesela
Canım şişmeden dolayımı bilmiyorum ama sabah 2 akşam 2 kullanıyorum fitili ilkini koyarken sıkıntı yok ikincide zorlanıyorum bende anlamadımKizlar, transferden sonra fitil kullananlara ozellikle bir sorum olacak. Vajina icinde sisme oldu mu? Benim transfer sonrasi 4. gunum. Gunde 3 kez kullaniyorum fitil ve bu sabah fark ettim baya bir sisme olmus.
Ben bugun doktoruma sordum, icerden odem yapar cok normal, hic sorun yok, ayni sekilde kullanmaya devam et dedi. Ben de sabah oglen aksam 1’er tane kullaniyorum. Bir de bence icerinin sismesi idrarla ilgili bir yere baski yapiyor olabilirCanım şişmeden dolayımı bilmiyorum ama sabah 2 akşam 2 kullanıyorum fitili ilkini koyarken sıkıntı yok ikincide zorlanıyorum bende anlamadım
Transferden sonra idrarımı fazla tutma konusunda pek başarılı olamıyorum zatenBen bugun doktoruma sordum, icerden odem yapar cok normal, hic sorun yok, ayni sekilde kullanmaya devam et dedi. Ben de sabah oglen aksam 1’er tane kullaniyorum. Bir de bence icerinin sismesi idrarla ilgili bir yere baski yapiyor olabilirbazen iliskiden sonra da olur ya, sistit kadar cok degil ama bugun hafiften hep bi idrara cikma istegim var
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmBen 15 inde transfer oldum 5.gün embriyosu aslında dün gebelik testi yaptım onda var gibi duruyo ama bakalım yarın kan vericem
Ben çok sıkışık olduğumu sanarak girdim transfere ama değilmişim, sanırım heyecan ve stresten öyle hissettim, umarım çok etkilemez bu durumTransferden sonra idrarımı fazla tutma konusunda pek başarılı olamıyorum zatenpsikolojik olarak nasıl etkilendiysem artık ama son 2 gündür sürekli idrara çıkma isteği oluyor gidiym daha wc.den çıkmadan bidaha oturasım geliyor
Sizin sonuç ne oldu acabaBen çok sıkışık olduğumu sanarak girdim transfere ama değilmişim, sanırım heyecan ve stresten öyle hissettim, umarım çok etkilemez bu durum
Bence gayet güzel gözüküyor sıkma canınıÜstteki cuma günü alttaki bugün yaptığım test ikisi de aynı çıktı böyle bişey yaşayan var mı bi terslik var gibi hissediyorum bugün 11.gün daha belirgin olması gerekmez miydi
Benim sonuç 4 Temmuzda Belli olacak , daha çok yeni ve hiç birsey hissedemiyorum ..Sizin sonuç ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?