2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Teşekkür ederim ama ne bileyim herkes koyulaşma görüyor ben koyulaşma görmeyince endişelendim kimyasal falan olabilir diye
1 günde kocaman fark görülmez, stres yapma inan her şey çok güzel olacak , bu bile harika bir duygu, Allahim sonuna kadar seninle olmayı nasip edecek bebişinin , inanıyorum ben

1 günde kocaman fark görülmez, stres yapma inan her şey çok güzel olacak , bu bile harika bir duygu, Allahim sonuna kadar seninle olmayı nasip edecek bebişinin , inanıyorum ben
Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı öğleden sonra kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırım

Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı öğleden sonra kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırım
Çok güzel bir sonuç olacak inşallah, merakla bekliyor olacağım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin , emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Benim bugün daha 2. Günüm beklemek zor ama güzel sonuç için beklemeye razıyım

Süreç maddi manevi zor ama en zoru beklemek Allah hepimize sabırlar versin zamanın nasıl geçtiğini anlamayın inşallah. Umarım sizinde güzel sonuçlarınızı olur dualarım bekleyen herkesle

Süreç maddi manevi zor ama en zoru beklemek Allah hepimize sabırlar versin zamanın nasıl geçtiğini anlamayın inşallah. Umarım sizinde güzel sonuçlarınızı olur dualarım bekleyen herkesle
Çok teşekkür ederim
Zorlu bir süreç bunu kabul ediyorum inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar sahip olmak en büyük hediyemiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…