2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Çok üzücü kırıcı yorum yapmışsınız her şeyin hayırlısı olsun herkes için
Ben gördüğümü söyledim. Kırıcı olup olmaması sizin bakış açınız.
Olacağı varsa her türlü olur zaten, ama tercih edilen bir yöntem değil bu. İnsanların bilmesi daha mantıklı geldi kırıcılıktan ziyade.

Kişiye göre tedavi yöntemleri deniyor her doktor gibi. Öncesinde ayrıntılı hikayemizi dinledi ve öyle karar verdi .. 5. Gün embriyosu 5aa kalitede rahim öncesinde 2 ay kadar işlem görmedi ve hazırdı belki ondan böyle bir karar verdi Doktoruma güvenim sonsuz

Doğrudur farklı yöntemler uyguluyor. Embriyo kaliteniz güzel tutma ihtimali yüksek

Kızlarr bugün yeniden kan verdim.
9.gün beta hcg: 423
13.gün beta hcg: 2234
1600 civarı olması gerekiyo demişti hemşirem maşallah bu bebiş baya hızlı büyüyor
Benim de böyle iki katından fazla artış olmuştu, üçüzlere hamileyim. Sizin de ikiz olabilir mi acaba? Hayırlı olsun güzel artış

Merhaba, herkes için güzel sonuçlar diliyorum. Transferimin 6. günündeyim. Bu benim ilk deneyimim. Dün uyutmayacak kadar şiddetli bel ağrısı yaşadım, bugünse tamamen geçti. Adetime çok var daha. Benzer belirti gören oldu mu merak ediyorum.

Maşallah nerede veriyorsunuz testi kapalı hastaneler yakınımda özel acili olan hastanede yok
Teşekkür ederim, doktorumun anlaşmalı olduğu labaratuvar öğlene kadar açıkmış oraya yönlendirmişti
Ay maşallah çok güzel ikiz olamaz dimi
Tek embriyo transfer edilmişti canım bölündü mü bilemiyorum keseyi görünce anlarız ancak
Benim de böyle iki katından fazla artış olmuştu, üçüzlere hamileyim. Sizin de ikiz olabilir mi acaba? Hayırlı olsun güzel artış
Bilmiyorum valla bölünmüş olabilir mi teşekkür ederimm

Kızlar dün kontrolde keseyi gördük şükür. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Doktorumdan progestan iğnelere alternetif istedim kalçam çok kötü olduğu için. Tablet formunu verdi sabah akşam vajinal olarak başladım dün itibariyle. Gece sorun değil ama gündüz kullanılan tabletin ne kadar kalması yeterli oluyor. 1 saat oldu kullanalı. Tuvalet ihtiyacı hasıl oldu. Alacağını almışmıdır vücut

Bana 10 dk uzanip dinlenmek diye yazmis

Valla çok güzel artmış bölünmüş olabilir bence bir beklerken iki tane gelmesin mi

Kızlarr bugün yeniden kan verdim.
9.gün beta hcg: 423
13.gün beta hcg: 2234
1600 civarı olması gerekiyo demişti hemşirem maşallah bu bebiş baya hızlı büyüyor
Ayy tek embriyo bölünmüş olabilir tek yumurta ikizi olma ihtimali olabilir değerleriniz çok güzel.Benim 12.gün 970 civarıydı tek embriyo tek bebekti

Canım ben de fitil kullanıyorum günde 3 kez, bazen 15 dk sonra tuvalet ihtiyacım oluyor yapcak bişey yok diyorum napalım. Önemli olan iyice ittirmek gidebildiği yere kadar gitmesini sağla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…