Parmağın gittiği son noktaya kadar itiyorum vallaCanım ben de fitil kullanıyorum günde 3 kez, bazen 15 dk sonra tuvalet ihtiyacım oluyor yapcak bişey yok diyorum napalım. Önemli olan iyice ittirmek gidebildiği yere kadar gitmesini sağla
Valla çok güzel artmış bölünmüş olabilir bence bir beklerken iki tane gelmesin mi
Ay bilemiyorum kızlarr bi tanıdığımın da yüksekti ikiz olabilir dediler tek bebektiAyy tek embriyo bölünmüş olabilir tek yumurta ikizi olma ihtimali olabilir değerleriniz çok güzel.Benim 12.gün 970 civarıydı tek embriyo tek bebekti
Tecrübesi olan var mı acabaMerhaba, herkes için güzel sonuçlar diliyorum. Transferimin 6. günündeyim. Bu benim ilk deneyimim. Dün uyutmayacak kadar şiddetli bel ağrısı yaşadım, bugünse tamamen geçti. Adetime çok var daha. Benzer belirti gören oldu mu merak ediyorum.
Kese ne zaman görülecek şimdiAy bilemiyorum kızlarr bi tanıdığımın da yüksekti ikiz olabilir dediler tek bebektirabbim hayırlısını versin tek ikiz hepsi kabulüm
Benim kasıklarımı ağrıtıyor baya fitil ama iğneden her türlü iyidir özellikle kalçadan olanlar çok yağlı oluyor mahvediyor insanıParmağın gittiği son noktaya kadar itiyorum vallaiğneden iyidir.
Sonuçların çok güzel bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım ilk 3 gün özellikle adet olacakmış gibi ağrı ve bel ağrısı yaşadın ama uyutmayacak kadar değildi açıkçası. Herkeste farkli belirtiler oluyor endişelenme hiç bugün benimde 6. Günüm bu aradaTecrübesi olan var mı acaba
Haftaya inşallahKese ne zaman görülecek şimdi
Haberdar et mutlaka meraklandım ben bileHaftaya inşallah
Evet, ilaçlar kullanilirken adet gorulmuyormus. Sizin belirtileriniz devam ediyor mu, gecti mi acaba?Bi de bişi dicem transferin olduğu günü saymazsak 5. Gün benim adet günümdü ve olmadım bu ilaçlardan kaynaklanıyor dimi
Doğru görüyorsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) benim bugün 7. günüm ve 5. günden beri kaset test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor çok şükür inşallah devam ederKızlar bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç bu transfer dahil 9.günüm silikmi çıktı benmi yanlış görüyorum
İnşaAllah cnm hep birlikteDoğru görüyorsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) benim bugün 7. günüm ve 5. günden beri kaset test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor çok şükür inşallah devam eder
Benim belirtilerim azaldıEvet, ilaçlar kullanilirken adet gorulmuyormus. Sizin belirtileriniz devam ediyor mu, gecti mi acaba?
Böylelerini gördükçe insanın yapası geliyor benimde 6. GünümDoğru görüyorsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) benim bugün 7. günüm ve 5. günden beri kaset test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor çok şükür inşallah devam eder
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi gebelik olurKızlar bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç bu transfer dahil 9.günüm silikmi çıktı benmi yanlış görüyorum
Sorma kuzu bende acaba nasil cesaret ettiler diom ama kotu sonuc cikarsa diye korkuyorum elim varmiyorBöylelerini gördükçe insanın yapası geliyor benimde 6. Günüm
Bende öyle diyodum bugün bi an gaza geldim aldım yaptımBöylelerini gördükçe insanın yapası geliyor benimde 6. Günüm
Aminnn inşaAllah canım cümlemizinkide öyle olurHayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi gebelik olur
Doğrudur farklı yöntemler uyguluyor. Embriyo kaliteniz güzel tutma ihtimali yüksek
Canım neler hissediyordun bize de fikirş olur belki 5. GünümdeyimHaftaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?