2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Canım ben de fitil kullanıyorum günde 3 kez, bazen 15 dk sonra tuvalet ihtiyacım oluyor yapcak bişey yok diyorum napalım. Önemli olan iyice ittirmek gidebildiği yere kadar gitmesini sağla
Parmağın gittiği son noktaya kadar itiyorum valla iğneden iyidir.
Sonuçların çok güzel bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.

Valla çok güzel artmış bölünmüş olabilir bence bir beklerken iki tane gelmesin mi

Ayy tek embriyo bölünmüş olabilir tek yumurta ikizi olma ihtimali olabilir değerleriniz çok güzel.Benim 12.gün 970 civarıydı tek embriyo tek bebekti
Ay bilemiyorum kızlarr bi tanıdığımın da yüksekti ikiz olabilir dediler tek bebekti rabbim hayırlısını versin tek ikiz hepsi kabulüm

Tecrübesi olan var mı acaba

Parmağın gittiği son noktaya kadar itiyorum valla iğneden iyidir.
Sonuçların çok güzel bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.
Benim kasıklarımı ağrıtıyor baya fitil ama iğneden her türlü iyidir özellikle kalçadan olanlar çok yağlı oluyor mahvediyor insanı çok teşekkür ederim amin inşallah

Bi de bişi dicem transferin olduğu günü saymazsak 5. Gün benim adet günümdü ve olmadım bu ilaçlardan kaynaklanıyor dimi

Kızlar bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç bu transfer dahil 9.günüm silikmi çıktı benmi yanlış görüyorum
Doğru görüyorsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) benim bugün 7. günüm ve 5. günden beri kaset test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor çok şükür inşallah devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…