Darısı başımıza. Bende ilk defa bugün yaptım kaset test. Negatif ki beklediğim sonuc buydu zaten. Çünkü transfer gününü saymazsak 4.gunum dahaDoğru görüyorsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) benim bugün 7. günüm ve 5. günden beri kaset test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor çok şükür inşallah devam eder
Aynı fikirdeyimSorma kuzu bende acaba nasil cesaret ettiler diom ama kotu sonuc cikarsa diye korkuyorum elim varmiyor
4. Gün erken 5. Gün iyi mi yani, valla şans gibi öğrenmekDarısı başımıza. Bende ilk defa bugün yaptım kaset test. Negatif ki beklediğim sonuc buydu zaten. Çünkü transfer gününü saymazsak 4.gunum daha
Yani çok erken yapmışsın ilk denemen miDarısı başımıza. Bende ilk defa bugün yaptım kaset test. Negatif ki beklediğim sonuc buydu zaten. Çünkü transfer gününü saymazsak 4.gunum daha
5. günü benimki gölge gibiydi sadece her gün biraz biraz koyulaşıyor. Bugünkü çok belirgindi. Çok çok normal yani senin çıkmaması. Etkilenmiyorsan yarın tekrar deneDarısı başımıza. Bende ilk defa bugün yaptım kaset test. Negatif ki beklediğim sonuc buydu zaten. Çünkü transfer gününü saymazsak 4.gunum daha
Ben de ilk pozitifi 6. Gün almıştım ama yalancı negatif olabiliyormuş. Moraliniz bozulmayacaksa yapın.Böylelerini gördükçe insanın yapası geliyor benimde 6. Günüm
Benim bugün 7. günüm ben kan testi bile yaptırdımBöylelerini gördükçe insanın yapası geliyor benimde 6. Günüm
Ben öncekinde de 5. gün öğrendim bence 5. gün embriyoları pozitifse genelde gösteriyor bazıları 6. gün de görüyor ama genelde 7. gün daha net sanki:)4. Gün erken 5. Gün iyi mi yani, valla şans gibi öğrenmek
Yazarım mutlaka buraya canımHaberdar et mutlaka meraklandım ben bile
Ben transferin ilk gününden beri kasık ağrısı çektim başka hiçbir hissim olmadı canım, iki gündür göğüslerim acımaya başladı tek farklılık buCanım neler hissediyordun bize de fikirş olur belki 5. Günümdeyim
Aşırı kasık ağrısı çekiyorum bende ilk gündenYazarım mutlaka buraya canım
Ben transferin ilk gününden beri kasık ağrısı çektim başka hiçbir hissim olmadı canım, iki gündür göğüslerim acımaya başladı tek farklılık bu
İnşallah bebeğin seninledir, tutunurken çok kasık ağrıyomuş. Gerçi yerleştikten sonra da rahim genişlediği için ağrıyomuş benim hala ağrıyo ara ara batmalar devam ediyo. İnşallah güzel haberler alırsın canımAşırı kasık ağrısı çekiyorum bende ilk günden
7 de karar kıldık okey, peki erken gebelikte mi yoksa normal gebelik testinde mi belli oluyor ?Ben öncekinde de 5. gün öğrendim bence 5. gün embriyoları pozitifse genelde gösteriyor bazıları 6. gün de görüyor ama genelde 7. gün daha net sanki:)
Benim hiç belirtim olmadı hatta arkadaşımın biri olmuyo demekki üzülme bile demiştiİnşallah bebeğin seninledir, tutunurken çok kasık ağrıyomuş. Gerçi yerleştikten sonra da rahim genişlediği için ağrıyomuş benim hala ağrıyo ara ara batmalar devam ediyo. İnşallah güzel haberler alırsın canım
Ben erken gebelik testi sevmiyorum o yüzden kaset yapıyorum ve kasette gösteriyor :)7 de karar kıldık okey, peki erken gebelikte mi yoksa normal gebelik testinde mi belli oluyor ?
Yaaa benimde belirtim yoktuuu esime tutmadi galiba dedim herkeste agri oluyormus .5 gunum dun adet agrisina benzer agri hissedince mutlu olmadim degil ama burda vakit gecirdikce belirtisi olmayan ama pozitifi gorenleri de gordukce umutlaniyorumBenim hiç belirtim olmadı hatta arkadaşımın biri olmuyo demekki üzülme bile demişti
O kişiyle arkadaşlığını kes arkadaşım. Herkeste farklı her vücut farklı tabiki illa belirti olcak diye bişey yokBenim hiç belirtim olmadı hatta arkadaşımın biri olmuyo demekki üzülme bile demişti
7. gün bu test maşallah diyelim de Allah'ım devamını getirsin kucağıma almak da nasip olsun inşallah ve bu yolda emek veren herkese nasip etsin Allah'ımBen erken gebelik testi sevmiyorum o yüzden kaset yapıyorum ve kasette gösteriyor :)
Masallah saglikla kucagina almak nasip olsun7. gün bu test maşallah diyelim de Allah'ım devamını getirsin kucağıma almak da nasip olsun inşallah ve bu yolda emek veren herkese nasip etsin Allah'ım
Testte yok evde almadım bilerekBen de ilk pozitifi 6. Gün almıştım ama yalancı negatif olabiliyormuş. Moraliniz bozulmayacaksa yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?