2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Doğru görüyorsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) benim bugün 7. günüm ve 5. günden beri kaset test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor çok şükür inşallah devam eder
Darısı başımıza. Bende ilk defa bugün yaptım kaset test. Negatif ki beklediğim sonuc buydu zaten. Çünkü transfer gününü saymazsak 4.gunum daha

Darısı başımıza. Bende ilk defa bugün yaptım kaset test. Negatif ki beklediğim sonuc buydu zaten. Çünkü transfer gününü saymazsak 4.gunum daha
5. günü benimki gölge gibiydi sadece her gün biraz biraz koyulaşıyor. Bugünkü çok belirgindi. Çok çok normal yani senin çıkmaması. Etkilenmiyorsan yarın tekrar dene ben sabırsız bir insan olduğum için ve sonucu eninde sonunda öğreneceğimi bildiğim için test yapmaktan korkmuyorum:)

Haberdar et mutlaka meraklandım ben bile
Yazarım mutlaka buraya canım
Canım neler hissediyordun bize de fikirş olur belki 5. Günümdeyim
Ben transferin ilk gününden beri kasık ağrısı çektim başka hiçbir hissim olmadı canım, iki gündür göğüslerim acımaya başladı tek farklılık bu

Aşırı kasık ağrısı çekiyorum bende ilk günden
İnşallah bebeğin seninledir, tutunurken çok kasık ağrıyomuş. Gerçi yerleştikten sonra da rahim genişlediği için ağrıyomuş benim hala ağrıyo ara ara batmalar devam ediyo. İnşallah güzel haberler alırsın canım

Benim hiç belirtim olmadı hatta arkadaşımın biri olmuyo demekki üzülme bile demişti

Benim hiç belirtim olmadı hatta arkadaşımın biri olmuyo demekki üzülme bile demişti
Yaaa benimde belirtim yoktuuu esime tutmadi galiba dedim herkeste agri oluyormus .5 gunum dun adet agrisina benzer agri hissedince mutlu olmadim degil ama burda vakit gecirdikce belirtisi olmayan ama pozitifi gorenleri de gordukce umutlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…