- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Evet, gösteriyor, bende 1 tane var 8. Gün yapsam gebelik testinde çıkar mı acaba ? Heyecan yaptım şimdiden 5 Gün sonra yani ?Ben erken gebelik testi sevmiyorum o yüzden kaset yapıyorum ve kasette gösteriyor :)
Bende öyle. Sonuçta herşey olacağına variyo. Psikolojiyi etkilemediği sürece sıkıntı yok bence5. günü benimki gölge gibiydi sadece her gün biraz biraz koyulaşıyor. Bugünkü çok belirgindi. Çok çok normal yani senin çıkmaması. Etkilenmiyorsan yarın tekrar deneben sabırsız bir insan olduğum için ve sonucu eninde sonunda öğreneceğimi bildiğim için test yapmaktan korkmuyorum:)
Ay nasıl duruyosunuz test yapmadan ya helal olsun ben 5.gün kaset testle başladım yapmayaTestte yok evde almadım bilerek
Evet ilk denemem.Yani çok erken yapmışsın ilk denemen mi
Bakış açısını çok sevdim , doğdu eninde sonunda öğreneceğiz5. günü benimki gölge gibiydi sadece her gün biraz biraz koyulaşıyor. Bugünkü çok belirgindi. Çok çok normal yani senin çıkmaması. Etkilenmiyorsan yarın tekrar deneben sabırsız bir insan olduğum için ve sonucu eninde sonunda öğreneceğimi bildiğim için test yapmaktan korkmuyorum:)
Bende bugün başladım. 4 tane kaset test. İki tane de erken test var. Ama erkenleri hafta sonuna doğru yapcam.Ay nasıl duruyosunuz test yapmadan ya helal olsun ben 5.gün kaset testle başladım yapmaya
Euro dayanabilcen mi yaaa kizlari gordukce acaba demiom degil ama korkuyorumTestte yok evde almadım bilerek
Dediğim gibi benim 5. gün çıktı hem önceki gebeliğimde hem de şimdi ki gebeliğimde. 5. Gün embriyosu zaten 8. gün çıkar muhtemelen:)Evet, gösteriyor, bende 1 tane var 8. Gün yapsam gebelik testinde çıkar mı acaba ? Heyecan yaptım şimdiden 5 Gün sonra yani ?
Varsa 2 Gün sonra zaten kan vereceğim, yoksa da kanda garantilemiş olur ?
Hiç helal olsun deme sabretmek için can çekişiyorumAy nasıl duruyosunuz test yapmadan ya helal olsun ben 5.gün kaset testle başladım yapmaya
Amin inşallah teşekkür ederim size de nasip olsun inşallahMasallah saglikla kucagina almak nasip olsun
Benimde bugün 6. Gün yapmamak için zor sabrediyorumEvet ilk denemem.
Canım inşallah lütfen dua et bizeİnşallah bebeğin seninledir, tutunurken çok kasık ağrıyomuş. Gerçi yerleştikten sonra da rahim genişlediği için ağrıyomuş benim hala ağrıyo ara ara batmalar devam ediyo. İnşallah güzel haberler alırsın canım
Etmez miyim inşallah darısı hepinizeCanım inşallah lütfen dua et bize
Evet görünüyor hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahBenim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım
Aaaayyyyy var galibaaaaBenim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım
hayırlı uğurlu olsun canım. allah kucağına almayı da nasip etsin. darısı başımıza inşallah, çok sevindim =)Benim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım
Ay dayanamadım yaptım valla erken ama daha napıyım dayanamadım amin çok sağolun hepinize dua ediyorumEvet görünüyor hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallaDarısı başımıza...
Çok teşekkür ederim inşallahEvet görünüyor hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahDarısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?