2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

3 gun embriyosu icin erken olabilir kan testini bekle

Sabahin besinde agri ile uyandim (adet agrisi gibi)normal mi sizlerde de oluyormu transferin 10. Gunu
Günaydn ben henüz test yapmadım ama daha önce de tüp bebek denedim şiddetli ağrılarım oluyordu şuan da bazen oluyor bunun normal olduğunu söylüyor doktrorlr o progestron sanırsam çok tetikliyor

Günaydn ben henüz test yapmadım ama daha önce de tüp bebek denedim şiddetli ağrılarım oluyordu şuan da bazen oluyor bunun normal olduğunu söylüyor doktrorlr o progestron sanırsam çok tetikliyor
Test yapmistim cift cizgiyi gormustum ama agrinin siddeti ile uyandim sanki adet olcam gibi hissediyorum umarim bebis yerindedir

Test yapmistim cift cizgiyi gormustum ama agrinin siddeti ile uyandim sanki adet olcam gibi hissediyorum umarim bebis yerindedir
Bnce panik yapma bu gün istersen kan da verebilirsin bu ağrı cok doğal.
Ben ilk transfer de bu arada onda da gebelik aldm. 1 tane prolutex ile günde 3 ad fitil kullanıyordum.
Bunda doktr değiştrdm adam sbah akşm prolutex verdi fitil vermedi. O ilkinde Bn ağlama krizine girmiştim şiddetli adt ağrısından olamayacak diye ama olmuştu yani sağllkla ilerlemdi sadcee o yüzden sakin kalmaya çalşılm vücut dhaa yeni adapte oluyor böyle olması normal k kdr hormon alıyoruz li

Benim 2 gündür lekelenmem var korkma içini ferah tutki bebeğinde sana tutunsun bişey olmaz Allah'ın izniyle

Öyle düşünme moralini bozma belkide geç tutunuyodur 3.gün embriyosu için erkende olabilir canım

3.gün embriyosu için erken olabilir benim 5.gündü 9 ve 10.günde test yapmama rağmen silikti bence bi kaç gün daha bekle hemen umutsuzluğa kapılma inşallah seninledir bebeğin

Ayakta kalmadığım sürece şuan sıkıntı yok düne göre azaldı canım sağolasın sen nasılsın
İnşallah bidaha hiç olmaz böyle ni sıkıntın canım çok sevindim azalmasına ben iyiyim ultrason için gün sayıyorum işte daha çok var şimdi de onun için gümler geçmiyor

İnşallah bidaha hiç olmaz böyle ni sıkıntın canım çok sevindim azalmasına ben iyiyim ultrason için gün sayıyorum işte daha çok var şimdi de onun için gümler geçmiyor
İnaAllah canım Bende yarınki stresi atlatayım sonra benimde beklemece işte bu işin stresi bitmiyor sonucu güzel olsunda bekleyelim

Geçmiş olsun belki yerleşme kanamasıdır, kaç haftalık oldun? Kalp atışı kese gördün mü?

Selam kizlar, benim bugun transfer sonrasi 16. Gunum. Test sonuclarindan dolayi inanilmaz tedirginim. Ikiye katlanmiyor.
10. Gun : 92
13.gun: 185
15. Gun 320

Yarin tekrar test yaptiricam
hayırlı olsun. bence sonuçlarınız gayet iyi. artış 2 katı olmak zorunda değil, %6o artması yeterli =) inşallah kucağınıza almak da nasip olur.

geçmiş olsun. olumsuz düşünmeyin hemen. ilk aylarda kanamalar görülebiliyor diye biliyorum. doktorunuzla görüşüp iğne yaptırın bence. bebeğiniz sizinle inşallah, olumlu düşünelim olumlu olsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…