3 gun embriyosu icin erken olabilir kan testini bekleGunaydin kizlar. Benim transfer 22 Haziran’di, 3. gun embriyosu. Az önce erken gebelik yaptım, maalesef tek cizgi ciktiBugun ilk gunu saymazsak 8, sayarsan 9. gun oluyor. Kan testi gunum 2 Temmuz Pazar. Yanlis olma ihtimali yok gibi geliyor
Günaydn ben henüz test yapmadım ama daha önce de tüp bebek denedim şiddetli ağrılarım oluyordu şuan da bazen oluyor bunun normal olduğunu söylüyor doktrorlr o progestron sanırsam çok tetikliyorSabahin besinde agri ile uyandim (adet agrisi gibi)normal mi sizlerde de oluyormu transferin 10. Gunu
Test yapmistim cift cizgiyi gormustum ama agrinin siddeti ile uyandim sanki adet olcam gibi hissediyorum umarim bebis yerindedirGünaydn ben henüz test yapmadım ama daha önce de tüp bebek denedim şiddetli ağrılarım oluyordu şuan da bazen oluyor bunun normal olduğunu söylüyor doktrorlr o progestron sanırsam çok tetikliyor
Bnce panik yapma bu gün istersen kan da verebilirsin bu ağrı cok doğal.Test yapmistim cift cizgiyi gormustum ama agrinin siddeti ile uyandim sanki adet olcam gibi hissediyorum umarim bebis yerindedir
Benim 2 gündür lekelenmem var korkma içini ferah tutki bebeğinde sana tutunsun bişey olmaz Allah'ın izniyleBu sabah tuvalette temizlenirken peçetede kan gördüm benyoğun değildi bi yerim kesilmiş gibi hafif . Gün içinde sancım vardı dün şuan daha bi baskı var sanki. Geçeb hafta kontrolde progestan iğnlere ara verdik sabah akşam vajinal fitil alıp haftada 1 iğne ol Dedi doktorum bugün iğne mi yaptıracam. İçim çok bozuldu inşallah bir yere gitmiyordur
Öyle düşünme moralini bozma belkide geç tutunuyodurGunaydin kizlar. Benim transfer 22 Haziran’di, 3. gun embriyosu. Az önce erken gebelik yaptım, maalesef tek cizgi ciktiBugun ilk gunu saymazsak 8, sayarsan 9. gun oluyor. Kan testi gunum 2 Temmuz Pazar. Yanlis olma ihtimali yok gibi geliyor
Oluyor canım bugün 12.günüm arada hâlâ devam ediyor endişe etme bebeğine yansıtmaSabahin besinde agri ile uyandim (adet agrisi gibi)normal mi sizlerde de oluyormu transferin 10. Gunu
Sen nasılsın canım azaldı mı lekelenmenBenim 2 gündür lekelenmem var korkma içini ferah tutki bebeğinde sana tutunsun bişey olmaz Allah'ın izniyle
3.gün embriyosu için erken olabilir benim 5.gündü 9 ve 10.günde test yapmama rağmen silikti bence bi kaç gün daha bekle hemen umutsuzluğa kapılma inşallah seninledir bebeğinGunaydin kizlar. Benim transfer 22 Haziran’di, 3. gun embriyosu. Az önce erken gebelik yaptım, maalesef tek cizgi ciktiBugun ilk gunu saymazsak 8, sayarsan 9. gun oluyor. Kan testi gunum 2 Temmuz Pazar. Yanlis olma ihtimali yok gibi geliyor
Sadece okuyoruzHaziranın ilk haftası nerden baksan 10 kişi vardı transfer olan, neredeler ya? Neredesiniz kuzular haziranın ilk haftası transfer olup da pozitif görenler ses verin ya! Niye yalnız bıraktınız beni.
Ayakta kalmadığım sürece şuan sıkıntı yok düne göre azaldı canım sağolasın sen nasılsınSen nasılsın canım azaldı mı lekelenmen
İnşallah bidaha hiç olmaz böyle ni sıkıntın canım çok sevindim azalmasınaAyakta kalmadığım sürece şuan sıkıntı yok düne göre azaldı canım sağolasın sen nasılsın
İnaAllah canım Bende yarınki stresi atlatayım sonra benimde beklemece işte bu işin stresi bitmiyor sonucu güzel olsunda bekleyelimİnşallah bidaha hiç olmaz böyle ni sıkıntın canım çok sevindim azalmasınaben iyiyim ultrason için gün sayıyorum işte daha çok var şimdi de onun için gümler geçmiyor
Geçmiş olsun belki yerleşme kanamasıdır, kaç haftalık oldun? Kalp atışı kese gördün mü?Bu sabah tuvalette temizlenirken peçetede kan gördüm benyoğun değildi bi yerim kesilmiş gibi hafif . Gün içinde sancım vardı dün şuan daha bi baskı var sanki. Geçeb hafta kontrolde progestan iğnlere ara verdik sabah akşam vajinal fitil alıp haftada 1 iğne ol Dedi doktorum bugün iğne mi yaptıracam. İçim çok bozuldu inşallah bir yere gitmiyordur
Kese kalp atışı vs gördün mü kaç haftalık oldun?Sadece okuyoruz
hayırlı olsun. bence sonuçlarınız gayet iyi. artış 2 katı olmak zorunda değil, %6o artması yeterli =) inşallah kucağınıza almak da nasip olur.Selam kizlar, benim bugun transfer sonrasi 16. Gunum. Test sonuclarindan dolayi inanilmaz tedirginim. Ikiye katlanmiyor.
10. Gun : 92
13.gun: 185
15. Gun 320
Yarin tekrar test yaptiricam
geçmiş olsun. olumsuz düşünmeyin hemen. ilk aylarda kanamalar görülebiliyor diye biliyorum. doktorunuzla görüşüp iğne yaptırın bence. bebeğiniz sizinle inşallah, olumlu düşünelim olumlu olsun =)Bu sabah tuvalette temizlenirken peçetede kan gördüm benyoğun değildi bi yerim kesilmiş gibi hafif . Gün içinde sancım vardı dün şuan daha bi baskı var sanki. Geçeb hafta kontrolde progestan iğnlere ara verdik sabah akşam vajinal fitil alıp haftada 1 iğne ol Dedi doktorum bugün iğne mi yaptıracam. İçim çok bozuldu inşallah bir yere gitmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?