- 20 Ocak 2023
- 242
- 277
- 23
- 38
estağfurullah. bizi en çok biz anlarız =) eminim her şey yolunda gidecek allahın da izniyle.Çok şükürdinleniyorum şuan inşaAllah herşey yolunda gider çok teşekkür ederim canım desteğin ve vermiş olduğun moral için ❤
Kan sulandırıcı hap ve ıgneyı dogumdan ıkı uc gunnonce bıraktım ben progedtn ıgneyı haftada bır oldum 3.aydan sonra fitili alıyodum alttan hep vıtamın de alıuodum baska ne alıyodum hatorlamıyorum artık zaman gecınceHadi ya doğuma kadar mı bende de aynısı olur kesin günde şuan 2 kez vuruyorum prolutex vuruyorum her gün sbah akşm progestron için ayrıca fitil felan vermedi doktr sadece iğne verdi coraspirin balık yağı estrofem duphasyon bunlrı da ek kullanıyorum
Eczacım tanıdık Allah razı olsun vallahi her ne istdiysek buldu getirdi yoksa bile cok iyi insan cok destek veriyor ondan yana şanslıyımKan sulandırıcı hap ve ıgneyı dogumdan ıkı uc gunnonce bıraktım ben progedtn ıgneyı haftada bır oldum 3.aydan sonra fitili alıyodum alttan hep vıtamın de alıuodum baska ne alıyodum hatorlamıyorum artık zaman gecınceıgnelerın temını bazen zam zamanı zor oluyor alabılırsenız toplu alın evzaneyle anlasmıstım ben gercı covıt zamanına denk gelmısto
Canım bendede bugün bunlardan geldi ben olumsuz düşünerek gittim acile ama kan değerim 81.64 çıktı dr.um iğne verdi şuan dinlenmedeyimKızlar bu gruptan yazışmıştık. 3. Gün embriyo transferi oldum 11. Gün kan değerim 0,2 çıktı negatif sonuçlandı. Hemşirem ilaçları bırakabilirsin dedi regl olmayı bekliyordum. 3 gün geçti. Normalde çok sancılı olmam ama aşırı derece yoğun sancı başladı sabaha karşı bende. Ve kanamam çoğaldı. Yoğun adet olmam bu arada. Dayanamayacak boyuttaydım ağlattı beni sancı hemen ağrı kesici içtim(dolarex). Benden et şeklinde parçalar geliyor. Transfer sonrası sizde bunu yaşadınız mı yoksa şuan ben ne yaşıyorum ? Resm atacağım görmek istemeyenler direk geçsin. Kusura bakmayın lütfen
Daha öncesinde negatif mi çıkmıştı sonucunuz ? Bende kan verdim şimdi.Canım bendede bugün bunlardan geldi ben olumsuz düşünerek gittim acile ama kan değerim 81.64 çıktı dr.um iğne verdi şuan dinlenmedeyim
Yok bugün ilk defa kan verdim 2 gün sonra tekrar vercemDaha öncesinde negatif mi çıkmıştı sonucunuz ? Bende kan verdim şimdi.
Benim 11. Gün negatifti ondan ilaçları bıraktırdılar. Ama pıhtı gibi değil de et parçası gibi parçalar var içinde ve sancım çok fazla ağrı kesici azalttı şuan. 1 saate çıkacak sonucum bekliyorum. Tansiyonum çok düşüyor fazla kanamam varYok bugün ilk defa kan verdim 2 gün sonra tekrar vercem
çok geçmiş olsun.Benim 11. Gün negatifti ondan ilaçları bıraktırdılar. Ama pıhtı gibi değil de et parçası gibi parçalar var içinde ve sancım çok fazla ağrı kesici azalttı şuan. 1 saate çıkacak sonucum bekliyorum. Tansiyonum çok düşüyor fazla kanamam var
Geçmiş olsnBenim 11. Gün negatifti ondan ilaçları bıraktırdılar. Ama pıhtı gibi değil de et parçası gibi parçalar var içinde ve sancım çok fazla ağrı kesici azalttı şuan. 1 saate çıkacak sonucum bekliyorum. Tansiyonum çok düşüyor fazla kanamam var
hiç bilmiyorum canım ama doktor öyle dediyse olabilir demek ki. allah hayırlısını versin inşallah gönlündeki olur hayırlısıyla.Amin inşallah kızlarım hepinize çok teşekkürlerAllah hepimizin gönlüne göre versin tez zamanda kavuşalım mucizelerimize doktorla görüştük ikiz olabileceğini söyledi çok şaşkınım 10. Gün için 326 iyi bi değer ikize işaret ediyo sanki dedi cumartesi tekrar vericem artışa göre konuşucaz olabilir mi sizcee de ikiz 3. Gün embriyosu iki taneydi ama şansımız artsın 2. Transferim diye böyle yapmıştık çook heyecanlandım ikizi duyunca
Uzgunum cok gecmis olsunKızlar bu gruptan yazışmıştık. 3. Gün embriyo transferi oldum 11. Gün kan değerim 0,2 çıktı negatif sonuçlandı. Hemşirem ilaçları bırakabilirsin dedi regl olmayı bekliyordum. 3 gün geçti. Normalde çok sancılı olmam ama aşırı derece yoğun sancı başladı sabaha karşı bende. Ve kanamam çoğaldı. Yoğun adet olmam bu arada. Dayanamayacak boyuttaydım ağlattı beni sancı hemen ağrı kesici içtim(dolarex). Benden et şeklinde parçalar geliyor. Transfer sonrası sizde bunu yaşadınız mı yoksa şuan ben ne yaşıyorum ? Resm atacağım görmek istemeyenler direk geçsin. Kusura bakmayın lütfen
Benım ıkız degerım normal gebelık gıbı artmıstı 250 550 oldu sonra herkes tek demıstı ıkız cok zor cok rıskı var ama olacak olduktan sonra verıyor allah kolayınıAmin inşallah kızlarım hepinize çok teşekkürlerAllah hepimizin gönlüne göre versin tez zamanda kavuşalım mucizelerimize doktorla görüştük ikiz olabileceğini söyledi çok şaşkınım 10. Gün için 326 iyi bi değer ikize işaret ediyo sanki dedi cumartesi tekrar vericem artışa göre konuşucaz olabilir mi sizcee de ikiz 3. Gün embriyosu iki taneydi ama şansımız artsın 2. Transferim diye böyle yapmıştık çook heyecanlandım ikizi duyunca
Ozaman cok ıyı herseyı rahat temın edersınızEczacım tanıdık Allah razı olsun vallahi her ne istdiysek buldu getirdi yoksa bile cok iyi insan cok destek veriyor ondan yana şanslıyım
Çok geçmiş olsunBenim 11. Gün negatifti ondan ilaçları bıraktırdılar. Ama pıhtı gibi değil de et parçası gibi parçalar var içinde ve sancım çok fazla ağrı kesici azalttı şuan. 1 saate çıkacak sonucum bekliyorum. Tansiyonum çok düşüyor fazla kanamam var
Çoook sevindimm gözüm aydın olsun katlanarak artsın değerim insallahKızlarr selam nasılsınız çok pozitif bi gün olsun bol pozitifliben dün predictor ve kaset testimi atmıştım bu sabah kan verdim 10. Gün beta 326 çıktı doktoru arayacağız şimdi çok heyecanlı muhtemelen iki gün sonra tekrar isteyecek umarım güzel bi artış olur hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin
Benimde 10.gün değerim 321 çıkmıştı doktorum ikiz olabileceğini söylediiiAmin inşallah kızlarım hepinize çok teşekkürlerAllah hepimizin gönlüne göre versin tez zamanda kavuşalım mucizelerimize doktorla görüştük ikiz olabileceğini söyledi çok şaşkınım 10. Gün için 326 iyi bi değer ikize işaret ediyo sanki dedi cumartesi tekrar vericem artışa göre konuşucaz olabilir mi sizcee de ikiz 3. Gün embriyosu iki taneydi ama şansımız artsın 2. Transferim diye böyle yapmıştık çook heyecanlandım ikizi duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?